Jump to content

fredrik

Medlem+
 • Posts

  861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

fredrik last won the day on September 12 2022

fredrik had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

3 839 profile views
 1. Var också på den turnén. Tyckte den spelningen var oväntat bra.
 2. Kul. Det är en rätt speciell upplevelse. Jag tyckte det var väldigt bra. Annorlunda, men bra...
 3. Laibach. Rätt så fantastiskt ikväll
 4. Tack för erbjudandet men just nu vet jag inte riktigt om det är elkablarna till Devialeterna som kommer vara mitt fokus. Jag tänker att mina är lite "good-enough". Men du är såklart välkommen hem och lyssna även utan kabeltrixande...
 5. Jag har en valhalla till Mastern, och en Brahma till den andra. Det är kanske inte helt optimalt med två olika sorter, men ibland får man ta vad man haver, så att säga. Bortsett från kabeln från väggen till fördelningsdosan har jag inte gjort några större experiment på elkabelsidan på många år.
 6. Jag har också testat Oephin och även jag sitter med Devialet 1000. Skillnaden hod mig var att jag använde enbart en, från väggen till grendosan. Tyckte inte den funkade så bra hemma hos mig på det sättet. Både min egen Ansuz och, framförallt, Valhalla2 var trevligare med mer punch i återgivningen. Spännande att det verkar vara sådana upplevda skillnader.
 7. Den har gått varm här hemma sedan igår tack vare detta indirekta tips från dig via Apex.
 8. Jag vill minnas att Michael Fremer till och testade hörapparater i Stereophile. Om jag fortsatt minns rätt tror jag han var mest nöjd med några svindyra danska apparater...
 9. Chris Cornell ligger på plats 80. Som sagt, sidan är lite knepig att skrolla, åtminstone för mig
 10. Tillsammans med USA och UK tror jag vi är de enda länderna som så att säga exporterar mer musik än vi importerar, och det ju rätt spännande att vi fortsatt är såpass framgångsrika.
 11. Leonard Cohen var faktiskt med. Tror det var runt 150? (Kollade nu, 103) Bob Marley 98. Listan är lite rörig att skrolla.
 12. Kul att Ozzy är med. Kanske ingen klassisk skönsångare direkt, men svårt att tänka sig Sabbath Bloody Sabbath med annan sångare. Jag gillar ju Thom Yorke och Björk och Sade och Kate Bush och några till på listan, har jag då samma rätt gubbiga musiksmak som brukar prägla listorna från Rolling Stone??
 13. Så är det ju såklart. Det är väl det enda viktiga med ens hifi-intresse
 14. Nu får ni verkligen ha lite överseende med min uppenbara okunskap när det kommer till bandare, men varför vill man ha så många? Vore inte det bästa att lägga de resurser man har tillgängliga på en superdupermaskin? Det är väl knappast någon som har flera streamers eller cd-spelare till exempel. Det finns ju en och annan som gör liknande saker med skivspelare, läs @AlfaGTV, men ändå... Denna ser åtminstone lite mer smidig ut i formatet.
 15. Gissar utifrån en annons jag sett att du bestämt dig angående dacen?
×
×
 • Create New...