Jump to content

fredrik

Medlem+
 • Posts

  762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

fredrik last won the day on February 25 2021

fredrik had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

3 511 profile views
 1. För mig blev det denna. Inte heller så illa som det kan se ut som vid en första anblick, då just denna faktiskt vann VM för en tid sedan som världens bästa
 2. Jag blir nog mest förbannad över att någon tar sig rätten att ens författa och sedan skicka iväg sådana mejl. Helt otroligt faktiskt. Och även om jag vet att det inte hjälper önskar jag att man på något sätt kunde be personen dra åt, ja du vet det där varma stället där det tydligen spelas dragspel enligt vad jag har hört. Helt bedrövligt. Lycka till med försäljningen.
 3. Den togs ur i samband med att de båda andra rören byttes ut. Det röda röret hade olyckligt nog lossnat i transporten och slagit sönder ett av de övriga rören. Stylus ordnade snabbt fram två nya som jag satte i.
 4. Jag har ju också en sån där röd sak hemma.
 5. Jag har sett Nitzerebb två gånger, båda gångerna som förband till DM. Var väl typ trettio år mellan gångerna, första gången var 1988, som i min mening varit den bästa konsertupplevelsen jag haft med DM. Jag tycker dock att DM fortfarande är bra live, såg turnépremiären senast på Friends, med Andy i bakgrunden...
 6. Jag gissar på något litet rött?
 7. Jag har provat den metod som Peter förespråkar men tycker det är rätt svårt. Man har i bästa fall typ två sekunder på sig att avgöra innan nålen hittar spåret. Eller så gör jag fel.
 8. Precis som din upplevelse så har detta fungerat väldigt väl hemma hos mig. Jag har dock ett tydligt brum utan denna extra jordkabel. Jag kan inte fästa den på vettigt sätt i spelaren utan den går istället till förstärkaren, som med denna lilla kabel på plats blir helt tyst. Väldigt bra.
 9. För att citera den stora tänkaren Gert Fylking: Äntligen! Ska bli spännande att få höra mer om den när vi ses...
 10. Var hittar man dessa hylsor? Jag har problem med att det gärna lossnar in i Ansuz-listen.
 11. Annars 1, om man nu skulle ha vägarna förbi huvudstaden.
 12. Att flytta hela klabbet till Göteborg, kan det också vara ett förslag?
 13. Ursäkta en okunnig, men vad är det för "paradigmskifte" som skett i "diffusorvärlden"?
×
×
 • Create New...