Jump to content

Terminator

Medlem+
 • Posts

  789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Terminator last won the day on June 6 2023

Terminator had the most liked content!

About Terminator

 • Birthday 1979-03-06

Profile Information

 • Location
  Stockholms län

Recent Profile Visitors

4 741 profile views
 1. Instämmer, småputtrigt är en bra beskrivning.
 2. Kul genomgång! Och ibland så svär folk över komplexa nätverksproblem när de streamar, det här verkar ju klart som korvspad 😁🤪
 3. Funkar säkerligen alldeles utmärkt ”redan” nu, ett av vinerna som fick mig intresserad av vin på ett lite djupare plan för ett antal år sedan.
 4. Jesper Lindell verkar gå från klarhet till klarhet, svensk singer-songwriter med sköna countrytoner.
 5. Vad kostade det att få den folierad?
 6. Jag läste också om den, låter som att den har tillräcklig kapacitet för de flesta. Lite kul i tråden på Roons egna forum att väldigt många efterfrågar vilken processor det är men Roon själva verkar mest intresserade av att kommunicera kapacitet i form av album och låtar. Olika perspektiv, och jag förstår båda, men personligen så är jag här inte så intresserad av rena hårdvaruspecar utan mer vad det faktiskt innebär för ”min” musiksamling.
 7. Sveriges egen Bruce Springsteen? Eller kanske Jackson Browne? Bra är han iaf och till sommaren spelar han sammas dag som mina ungdomsidoler Toto, eller iaf de två originalmedlemmar som fortfarande återstår av ursprungsbandet, på Stockholm Fields. (Ja, man kan diskutera huruvida Joseph Williams är en originalmedlem i Toto men jag väljer att se honom som det då hans första sejour i bandet började för snart 40 år sedan)
 8. Av någon anledning är jag svag för äldre (70+) män som fortfarande producerar bra musik.
 9. Tack! Väldigt intressant att höra mer om bakgrunden och konstruktörens egna tankar kring konstruktionen.
 10. Otroligt cool och tänker man bort de sidomonterade basarna så ser det verkligen ut som en Nautilus. Dock svårt att komma ifrån att de är väldigt, väldigt fula. 😊 Prislapp? Över eller under SEK 10m?
 11. Haha, jag såg också det efter att jag publicerat inlägget. Ibland kan dock tipsen här behöva breddas lite från triojazz, långa trumpetsolon och klassisk musik till lite mer lättsmälta saker. 😁
 12. Svårt att sitta still till denna! Jag ser framför mig hur Springsteen kör den som ett litet glädjepiller under en av sina egna konserter. Kul!
 13. Tack för tipset, bara hunnit se lite i början ännu så länge men vad menar du med att tipset är till dem som tycker att ljudprodukter är för dyra? Att filmen visar hur mycket arbete som de facto behövs för att ta fram produkterna?
 14. Jag kommer själv sannolikt mäta upp mitt (nya) rum under våren/sommaren. Har Kalle en hemsida där det går att läsa mer om hans tjänster och produkter?
×
×
 • Create New...