Jump to content

Terminator

Medlem+
 • Posts

  648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Terminator last won the day on November 21 2021

Terminator had the most liked content!

About Terminator

 • Birthday 1979-03-06

Profile Information

 • Location
  Stockholms län

Recent Profile Visitors

3 964 profile views
 1. Bowers & Wilkins gjorde ju en liknade manöver när de höjde nya D4-serien och det bara några månader efter release. Är bolagen verkligen så cyniska? Jag kanske är naiv och blåögd men vill gärna tro att det snarare ligger dålig lönsamhet bakom och att man gör ett försök att förbättra den genom en rejäl prishöjning då man inte ser kostnadssänkningar som en väg framåt. (OBS! Jag har ingen insyn alls i dCS lönsamhet).
 2. Öppnade denna för några veckor sedan med hjälp av Coravin men valde en annan Chablis med mer ek den gången (passade bättre till den feta såsen och fisken). Idag så gick den väldigt bra till hummer och havskräftor. Hög syra, torr, äpplen, våta stenar och ”mineralitet” (har svårt för det ordet men använder det ändå).
 3. Kul, kan tänka mig att det är en ganska maxad upplevelse. 🙂
 4. Dangerous är en, i mina öron, underskattad MJ-skiva och Black or White var den första skiva/singel jag köpte. 🙂
 5. När jag lyssnar på detta så inser jag hur mkt jag sörjer att jag aldrig såg Meat Loaf live. Läste under slutet av hans karriär om en spelning i, om jag inte missminner mig, Linköping där rösten tyvärr inte höll längre. Jag vet att hans musik är en vattendelare men jag bara älskar det bombastiska och maximala. Tycker att den här upptagningen bjuder på en fin livekänsla som anläggningen kan förmedla på ett bra sätt även om jag inser att jag behöver mer tryck i de lägre frekvenserna. En dag så…
 6. Jag väntar fortfarande på jazz i Mello men det låter som att det är vanligt förekommande 😬😁 (förlåt, kunde inte låta bli att ”sticka” tillbaka även om jag bara tittar/lyssnar för att göra det tillsammans med familjen)
 7. Man får ge Verity att de har en, iaf i mina ögon, helt egen design på sin elektronik. Uppfriskande. @Perfect sensefinns det ett förväntat pris ut till kund utan tilläggsmoduler?
 8. Inte fastnat för Cashs musik i övrigt men alla American I-V är riktigt starka album som har känslan av vemod och en man som ser tillbaka på ett långt liv, väl medveten om att livet är ändligt.
 9. Kan du acceptera att Orville Peck alltid uppträder med en fransad mask framför sitt ansikte så har du fantastisk country framför dig. En djup röst som kan flytta berg och nå höga toppar samt en fin inspelning med en härligt torr basåtergivning. Tipset kommer från senaste Hifi&Musik där albumet fick 4/5.
 10. Hörde honom första gången som Sarah Klangs förband förra helgen. Då var det bara sång, gitarr och pedal steel guitar (tror jag det heter) och riktigt, riktigt bra. Gissa om jag blev förvånad när jag lyssnade på hans två album och fick höra en stor och härlig ljudbild med många gitarrer, ibland blås och ett härligt driv i musiken. Läste en intervju där han själv kallade musiken för något i still med ”sätta sig i bilen och bara köra iväg-musik” - väldigt passande beskrivning. Under konserten fick vi dock höra att en del av texterna är ganska mörka historier från uppväxten med och om hans alkoholiserade pappa. Titelspåret Paloma handlar t ex om pizzerian Paloma i Örebro där hans pappa kunnat köpa både alkohol och mat.
 11. Ludwig Hart var förband, och spelade gitarr och körade i Sarahs band, helt otroligt bra. Ny favorit.
 12. Vet ni redan nu var ni skulle ha det? För mig påverkar det om jag ska svara 1 eller 2.
 13. Jag köpte en biljett efter att Jan Gradvall jämfört det med att Mozart eller Beethoven skulle kliva ned från himlen och göra en sista spelning. Han verkade övertygad om att det kan vara sista spelningen någonsin så jag blev lite stressad då jag aldrig sett dem live (inte lyssnat så mkt på deras musik heller ärligt talat).
×
×
 • Create New...