Jump to content

AlfaGTV

Artikelgruppen
 • Posts

  3 752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  96

AlfaGTV last won the day on September 6

AlfaGTV had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

7 276 profile views
 1. Kanon med testrapporter! Sammanhanget är fortfarande mellan din Melco 100 och Linn streamern (DS)? Då antar jag att Melco kör Twonky eller Minim?
 2. Och även om det är en lite tveksam lösning, så kan du nu exportera Roon spellistor till Soundiiz... Det borde gå att knyta samman spellistor oavsett vilken streamingleverantör man valt eller om det är lokala media, och dela med andra Roonies...
 3. Okej, tack! Jag har inte jämfört men blev givetvis sugen på att plocka fram min vinyl från -91 Det är en schysst platta, ingen tvekan. Och den låter fint på den tyskpressade plattan(orna, det är ju en dubbel). Noterar att den här utgåvan nu har ett medianpris på 700:- på discogs.com! Edit: Det här är riktigt bra, grym dynamik och en supertajt och explosiv bas! Det är bara Ulrichs cymbaler som är liiite väl framträdande, men i övrigt är det här Hifidemo kvalitetsklass!
 4. Är det en nyutgåva av vinylen du jämförde streamingutbudet med?
 5. Lite svepande elektronica är bra tisdagsmusik! Johan Agebjörn är ena halvan av den hyllade duon Sally Shapiro som var "dagens nyhet" för runt 10-12 år sen med sin 80-tals italodisco-pop. Jag gillade en del av det de gjorde, men jag tror de lade ner ganska omgående.
 6. En helt apropå och off topic historia, men frågan fick mig googla på vad butiken hette där jag gjorde mina första inköp i min lilla hemstad Falun. Jag googlade på EPA och Tempo i Falun och en av de första länkarna visade en bild från invigningen av EPA i Falun den 2:a december 1965. Det var extra jubileumsstämning eftersom det var den 100:e EPA-butiken som öppnade i Sverige. (Enhetspris AB, ett nytänk där kunderna fick handla själva i varuhuset, och fylla sina kundvagnar med varor som de sedan betalade i kassan vid utgången. Alltså, precis som det fungerar idag!) Vad som fångade min blick var dock kassörskan som ser lite pressad ut med tanke på köer och öppning. Det ÄR min mor, som jobbade där under ett antal år! Hon blev nästan rörd när jag visade henne bilden idag. Den som är nyfiken på sammanhanget kan läsa mer om den "nya affärsvärlden" här!
 7. Osså undrar ni varför inte alla gillar viner?
 8. Totalt oväntat, en brutalt bra cover av Nothing Else Matters med Miley Cirus vid mikrofonen. Ståpäls....
 9. Och den var väldigt vacker! Formen är fantastisk!
 10. De ser väääldigt mycket ut som Oyaide, men möjligen lite "anonymiserade"!
 11. Kommer tillbaka till dessa regelbundet: En märklig blandning av råa rockriff, lite metal, proggressiv hårdrock och elektronica och ambient emellanåt. Märkligt? Kanske, men "the proof is in the pudding" sägs det ju!
 12. Se upp, karln har fått sladd! Eller iaf kontakterna! Vad blir detta för spännande då?
 13. Jag tänkte samma tanke, men jag tror inte Supra gör en kabel bara för att ha en produkt att erbjuda. Bara om de upplever att den faktiskt kan tillföra något inom sitt kostnadssegment. Och de kommer nog aldrig sikta på samma kundgrupp som Crystal Calbe, Nordost, Ansuz, Vertere och de andra!
 14. Nästan, första generationen är det! Men visst är de trevliga, det finns "stramare" återgivare ute där, men dessa passar mina önskemål och miljön de är placerade i.
×
×
 • Create New...