Jump to content

JWE

Medlem+
 • Content Count

  728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

JWE last won the day on April 21 2020

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

5 858 profile views
 1. Precis detta. För mig handlar det om att jag ska förflytta mig till inspelningsplatsen, alltså lyssnare-till-musiker. @Strmbrg testa albumet Antiphone Blues med Arne Domnerus. Inspelad i Spånga kyrka med kyrkorgel och altsax. Får nästan alltid känslan att jag förflyttas dit när jag sluter ögonen.
 2. Inte dags att ändra titeln på tråden till ”Mickes Dac & Skivspelarrum”? Ser ut att vara en fin spelare det där också, tråkigt med brummet på SPU’n bara!
 3. Klart det är en rör-mojj! En SRM-006tS som har hittat hit. Har länge varit ute efter en rörbaserad driver till mina Lambda och till slut kom det ut en till salu. Skillnaden är monumental, det ljusa övre registret kan lätt bli övermäktigt med Lambda Pro och solid-state men med SRM-006tS är det bara ljuva toner. Rören i denna är ett par 6CG7 Electro-Harmonix, Made in Russia. Osäker på hur mycket speltid det är på dessa så kommer införskaffa mig ett nytt par. Mest troligt ett par NOS RCA, har ni rör-rävar något annat alternativ åt mig tar jag gärna emot tips. Börjar känna mig nöjd m
 4. SRM-323s var ju solid-state! Vadan detta?
 5. Mycket riktigt är det Stax! @string skickade upp sin SRM-323s han hade problem med. Han hade en 100v>230v-transformator då drivern var en 100v-version från Japan. Lödde om den internt till 230v, fungerar fint efter det. Stepup-Transformatorn som det var fel på. SRM-323s var en av de billigare drivers Stax hade till salu för ca ett decennium sen. Den gör sitt jobb och driver mina SR-lambda pro fint. Plot twist..
 6. Istället för en massa bilder på kartonger går vi vidare direkt!
 7. Med tanke på vad du vill kunna styra är knx den mest kompletta lösningen för dig. Visst det är dyrare men en bråkdel av vad huset kostar. Rörelsevakt som styr utomhusbelysningen. Går att göra lösningar med eller utan smart hem då de flesta rörelsevakter har inbyggda timers.
 8. Man får tacka Kamprad. Powered by iKEA. Har också hunnit få "färdigt" hörlursförstärkaren jag byggt på sen i vintras, sånär som på ett par knappar, ett glas för skärmen, svarta m3-skruvar och lite annat smått. Kommer väl ta ett år till.. Hade en tillhörande front i aluminium till chassit från hifi2000, men mekaniska verkstaden jag tog den till hade för mycket att göra (läs: noll prio för småskit som detta.. ) så valde att köpa en skärbräda från... Ikea! Lite mer lättarbetat för mig, utseendemässigt ger den också mer personlighet i mina ögon. Monterat dit avskärmningspl
 9. Låt mig presentera... Ikeaman HEstand5000i mk.1. Mk.2 av HEstand5000i kommer jag pressa i jigg istället för att bocka.
 10. Jodå, tyvärr. Letar en ursäkt till att byta ut dom på mina Oa14...
 11. Drar på denna 23:47:26 så kanonerna kommer precis på 12-slaget!
 12. @byZan är ju pensionär nu så var väl läggdags för en stund sen?
 13. Toast skagen med kalixlöjrom. Neil Young - Harvest Moon står för musiken. Nu promenad med hunden innan alla raketer sen förbereda huvudrätt, frågan är om man ids slita fram grillen.
×
×
 • Create New...