JWE

Medlem+
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

JWE last won the day on May 16

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

4 559 profile views
 1. JWE

  Gissa musikern

  Gissar på the Boss! Då med tanke på gitarren, The Mutt, han köpte 1973. Det är en telecaster-kropp med Esquire hals. Samma gitarr han håller på omslaget till Born to run. Men Klas Grönberg? Bruce - Klas ? Spring - Grön som i grönska/vår. Steen (Sten) - Berg Då jag ligger borta i arbetet kan det dröja med ny gissning men försöker få det gjort imorgon kväll. (Om det är rätt d.v.s)
 2. JWE

  triomio's krypin

  Hej och välkommen! Ser fram emot fortsättningen!
 3. JWE

  En ny era tar sin början

  De flesta hyresvärdar brukar vara öppna till att betala materialkostnader om du gör arbetet. I övrigt: Grattis till ett par fina högtalare! Avantgarderna lät mycket bra på sweetspotmässan, låter säkert mycket bättre i ett hem!
 4. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Min morgon började likartat på min första och kanske enda semesterdag. Taxen solar i strimmorna av morgonsolen och en kopp moka inmundigades till Mozarts pianokonsert nr 23 framförd av Menahem Pressler som var 92 år vid inspelningen. Och nu ringde telefonen, det var den semestern. Slipper i alla fall semesterångest.
 5. JWE

  En hifinörds bekännelse

  Känner igen detta. Stativare är också uteslutet här.
 6. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Har musik ända in på småtimmarna nu! Botaniserar själv i musik jag lyssnade mycket på tidigare. Musikvideon till denna är också väldigt häftig!
 7. JWE

  Glad Midsommar!

  Glad midsommar, må fridens liljor kanta eder väg!
 8. JWE

  DIY Distribution Block

  @Volfram frågade: "Jag undrar om man som icke elektriker får snickra ihop en sånhär?". De flesta klarar nog att skruva ihop en sån här utan problem. Här snackar vi endast formalia Bäst hade varit att ställa frågan direkt till Esv via ställ en fråga. Tror svaret hade varit liknande detta https://www.elsakerhetsverket.se/andra-aktorer/tillverkare-aterforsaljare/de-olika-produktkraven/aktuella-produktfragor/att-tillverka-lampor-for-att-salja-i-liten-skala/ (För eget bruk då.)
 9. JWE

  DIY Distribution Block

  Vågar inte heller svara på det. Lika luddigt som vanligt med "tillräckliga kunskaper". ELSÄK-FS 2019:1 och SS 428 08 34, utg 3:2013 kanske har svaret. Om du fortsätter bygget kan du tänka på att du bör isolations- och kontinuitetsmäta grenkontakten innan du börjar bruka den.
 10. JWE

  Uppdatering av forummjukvara

  Det är väl endast Medlem+ (>200 inlägg) som kan bifoga filer på forumets servrar? Kanske gäller samma lika i Pm.
 11. JWE

  Little Feat

  Little Feat är ett bra band! Waiting for Columbus är nog mitt favoritalbum av dem. Passar perfekt på fredagskvällen!
 12. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Fick upp denna för någon dag sedan. Har också Roon Radio att tacka! Har f.ö. spenderat kvällen med dsp i Roon. Vann mycket på det!
 13. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Här kommer lite italodisco för er synthfreaks. Fredagsfeelingen infinner sig.