JWE

Medlem+
 • Content Count

  638
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

JWE last won the day on April 21

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

5 403 profile views
 1. JWE

  Myshörnan

  Välkommen! Blir spännande att se vad för lurar du landar i. Har befunnit mig i samma stadie i snart 9 månader! Budgeten bara ökar..
 2. Jag vet då vem jag vill besöka om jag tar mig en tur till västkusten.. Grattis till allt nytt. Snyggt och välmatchat som alltid!
 3. Häftiga prylar! Grattis byZan, hoppas du trivs med nya maskinparken. Nu får ju rullbandaren plats brevid racket också, "downsizing".
 4. Se det positivt, det var inte kl 16 en fredag!
 5. Härligt! Hör av mig när det blir av! Det kan mycket väl vara anledningen till varför ett par nya hörlurar hittar hit så småningom.. Jo, mest kommer det bara bli dags/helgturer i närliggande skärgårdar. Men man måste pröva på någon långtur också!
 6. Luleå skärgård är jättevackert såhär års! Jag och frugan spånar själv på en kabinbåt med pentry att semestra med. Luleå - Stockholm bör man få gjort på 7 dagar med ~6h transport/dag? Räknar jag rätt om det är cirkus 450 nm i 15 knop = 30h total körtid? Nåja, blir om något år först. Ska först ta oss an ett stort projekt som kommer ge oss huvudbry resten av livet.
 7. Tänker mig @byZan i en allmogebåt med tändkula nu när han är pensionär! Det ska inte gå för fort fram!! (Precis som den här tråden.)
 8. Varit känt i några veckor nu, kommer mest troligt en fix i nästa uppdatering. Du kan alltid välja "Share via.."/"Dela via.." och spara ner bilden på enheten du sitter på.
 9. Precis så! Synd att jag förstörde gissningsleken så fort bara! Ser onekligen ut som en intressant produkt, ska bli kul att få höra mer om den.
 10. Gissar att boxen har problem med avkodningen för MQA-kodek. Har också för mig att Android som operativsystem har sina begränsningar när det kommer till sampling rates. Har du kunskap om flashning kan du alltid pröva köra en ren Kodi distribution t.ex. LibreELEC, där har du också möjlighet att använda Tidal. Bör funka på A5X Max då RK3328 är supportat av LibreELEC. Om inte kunskap finns, finns det annars program och en drös med wiki-sidor till hjälp, nästan så enkelt som ett tryck - klart. Boxarna ser onekligen prisvärda ut, men hade som sagt kört något annat än Android. (Google.. Brrr.. *foliehattssmiley*)
 11. Väldigt duktig pianist! Kvalitén på inspelningarna bland Philips klassiska skivor håller jag mycket högt, det gör honom inte sämre heller.
 12. En Chilenare, en fransman och en japan befann sig på ett bord. Årets, av mig, utsedda sommaröl blev 1664.
 13. Typiskt män, mitt egna ”kan-själv” kommer garanterat leda till problem när jag blir gubbe!
 14. Tror det finns färdigbyggda Raspberry PI's med hat från Allo. Kommer färdigt med det os du väljer. Alltså i princip DIY men någon annan bygger det åt dig.