Jump to content

JWE

Medlem+
 • Posts

  862
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

JWE last won the day on April 21 2020

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

7 387 profile views
 1. Ojoj dags att investera i ny server ser jag! @AlfaGTV/ @VoicesInMyHead har ni något modermodem (mini-itx/barebone/etc) liggandes på hyllan ni behöver bli av med?
 2. Såg denna på Linkedink, smart reklam!
 3. Lite så jag resonerade också. Köpte mig en Marshall Emberton i fjol, liten och smidig. Om det räknas som hifi är en diskussionsfråga men duger gott och väl om man vill lyssna på lite musik medans drinken inmundigas eller på en pod i bakgrunden, knappast så man lyssnar aktivt medans man är utomhus ändå. Klarar dessutom av att vara i bastun vilket var ett plus för mig.
 4. Självklart är det Pelle K! Finns väl ett tjog med denna skiva i varenda skivback?
 5. 7 inlägg till och du blir Medlem+ där du får möjlighet att lägga upp bilder. Vi kan köra en enkel under tiden! Artist och album. (Men det är egentligen samma )
 6. Den var svår! Ingen ide att söka på filnamn eller bildsök via google heller..
 7. Coolt! Kan knappt bärga mig för slutresultatet m.h.t. inredingen vi sett tidigare!
 8. Lyssnade lite fort med staxxarna och håller med @Daniel. Mastergroove har mycket mer kropp och dynamik, mycket kanske är att överdriva men skillnad är det. Märktes ganska tydligt kring 2.40 till 3.30 under det "tysta" partiet.
 9. Ibrahim Maalouf - 40 Melodies. Ett urval av hans album från det när han firar 40 år. Mycket enkel duo med trumpet och gitarr i jazziga toner! Dock allt ris åt PostMORD som lämnar paketet på en annan gata, inte ens numret på huset fick de rätt.. 500 meter bort blev det levererat, tur grannen (går det ens att kalla honom det?) var ärlig och kom förbi med paketet..
 10. Håller på med ett intensivt sökande på hur högt paketet är på Hibiki'n, en hibiki flaska är 210mm hög. E-5000 är 211mm, E-800 är 239mm.. Sånt man har tid med i periodpaus..
 11. Välkommen tillbaka! E-800?
 12. När det gäller mobilbilder kan jag tipsa om gratisversionen av PS Express, väldigt enkelt att skala om bilderna. Från 3.1 MB till 168 kb.
 13. Det finns! Måste bara skriva ut
 14. Prövar för första gången min äppelcider gjord av egna äpplen 2019. Silva och Transparente blanche, Norrbottens resp. Västerbottens landskapsäpplen. Jäst först i damejeanne, slutjäs i flaska. Smakade riktigt bra, rik äppelsmak, torr, kolsyran on point. 10/10
×
×
 • Create New...