Jump to content

JWE

Medlem+
 • Content Count

  774
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

JWE last won the day on April 21 2020

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

6 068 profile views
 1. Perfekt! Då är de färdigpackade till när jag ska åka hem då..
 2. Väldigt mycket tryck på ROT-jobben idag. Snickarna jag samarbetar med är fullbokade minst 1 år framöver. (Indirekt jag också då) Kan komma ner och dra lite el, har du kvar CE-1orna?
 3. Går ändå att slänga ihop många bra system för 30k om man letar begat. Men hade nog själv kört på: Högtalare: OA-51 eller Yamaha NS-1000M. Förstärkare: Edison 60, Accuphase e-210 eller någon av Krell Kav. Källor: Steamer: Raspberry Pi med HAT. Riaa: Lindemann Limetree Phono. Skivspelare: Rega P5. Linn Axis börjar bli lite dyra annars en sån. Alternativt bara en Marantz ND8006 som får agera cd-spelare och streamer. Kablage: Signalkablar av RG62 eller om man vill lyxa till det RG142B/U Högtalarkabel av HFX50 eller RG 8/U Originalkablar till strömmen! Kanske få
 4. Härlig fusion med lite rockigare inslag!
 5. Haha, fick följa grossen i realtid när de efterlyste ett bastuaggregat som befann sig i Egypten. En 2.5tons elmotor var en bedrift att tappa bort.
 6. Spot on! 6 månader in och redan märker man av hur mycket mindre lyssnande det blir.
 7. Brukar oftast få vänta några veckor innan tullen ens registrerat paketet, armbandet jag beställde till klockan anlände till Sverige efter fyra arbetsdagar men tullen hade inte registrerat in det förrän efter tre veckor. Postmord har väl det smeknamnet av en anledning, tråkigt med handlarens attityd.
 8. Du får göra som rapparen Flavor Flav..
 9. Ingen aning faktiskt. Hörde av en bekant att han kunde registrera sig, vet inte om han kunde starta någon prenumeration. Apple store har fortfarande igång sitt regionskydd till Qobuz-appen så antar det är någonting Qobuz testar/råkat lansera i förtid som du säger. Själv kört med Qobuz i två år, när det gick att registrera via vpn och betalar med paypal.
 10. Nu verkar det gå att registrera sig för Qobuz här i Sverige!
 11. När Nils låter mer som Neil än Neil själv.
 12. Oj, 6000kr för en 2-pol jfb med guldplätterade kontakter. Gör Doepke Schneiders normprylar eller är jag helt fel ute?
 13. Tror att Gigawattkabeln kan vara svår att få igenom i rör, speciellt om det är 16mm rör. Den är styv! Sen vet jag inte hurvida den är godkänd för installation i rör. Tillverkarens anvisningar är vad som gäller. (Dock rätt bristfälliga om man jämför med andra installationskablar.) Kanske @KLARSUND, @- Marten - eller @Perfect sense kan svara på det. Gigawattkabeln får du nog köpa själv. Klangmodulens storlek är på 2̶ 1.5 moduler. Om du har plats i centralen ska det inte vara problem att sätta, går bra att utöka med tom kapsling bredvid också.
 14. Fick dom faktiskt att säljstoppa den där! Ser bra ut apex! Som octavia säger, det bästa hade varit att lägga hifisäkringen på en egen 2-pol jordfelsbrytare.
 15. Bo Hansson om du vill ha lite psykadelisk progrock. Sagan om ringen och Attic Thoughs är båda bra album och riktigt bra inspelningar.
×
×
 • Create New...