JWE

Medlem+
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

JWE last won the day on October 15 2019

JWE had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Luleå

Recent Profile Visitors

4 988 profile views
 1. JWE

  C-Lock och Lite-Lock

  Det är lite som calle_jr skriver. Hade du bara bett mig dra en matning till stereon hade det nog blivit vanlig installationskabel (högst 3g2.5) och ett ordinarie vägguttag såvida inget annat har specificerats.
 2. Beställer en Toast skagen och Fullkornspasta med karljohansvamp, grädde, chili, vitlök & grillade cocktailtomater.
 3. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Norrbotten leverar härlig soul igen! Finns på Spotify och Tidal.
 4. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Även denna julskiva är trevlig!
 5. JWE

  God Jul

  Trevligt med hårda klappar i år!
 6. JWE

  God Jul

  God Jul till er Euphonier!
 7. JWE

  Vad lyssnar du på just nu?

  Har Roon Radio att tacka för denna!
 8. @byZan tar du bokningarna till Euphonia-middagen i år igen? Du är trots allt nästan pensionär.
 9. Mässan hålls likt 2019 års upplaga i de två tidigare lokalerna, Kapitel 8 (f.d. Lundqvist & Lindqvist) och Sheraton Hotel.Lör-Sön, 8-9 februari 2020 Lör 10-18, Sön 10-16För mer information: http://highendmassan.se/
 10. JWE

  Dags för nästa steg

  Ja, väldigt intressanta! Såg att de blev hissade till skyarna hos Ljud & bild så borde vara värt någonting (Trots att jag kan vara skeptiskt till recensioner i diverse tidningar). Min lokala hifihandlare har Meze 99 Classic (även några HifiMan som kan vara ett alternativ) och samtidigt som Ollo tillhandahåller "öppet köp" i 30 dagar så det är nog möjligt för mig att jämföra dessa head-to-head! () Som du säger är det två skilda konstruktioner. Då öppna och slutna lurar båda har sina för- och nackdelar är det mer en smaksak, lite vad man är van vid tidigare och i vilka miljöer man brukar dem. I ditt fall var det öppet kontorslandskap och resor, vilket slutna lurar är helt rätt för! I alla fall grattis till dina nya hörlurar och hoppas ni trivs med varandra, vi får se varthän det barkar för mig.
 11. Hade varit relativt enkelt att göra en flik där han hämtar sidan till artisten från t.ex. allmusic.com liksom han har till discogs. Det framkommer inte men en funktion jag hade saknat är nog att sortera efter genre, Peo har säkert det redan. Edit: framkom visst i sista bilden.
 12. Som Lindome har jag mina fysiska skivor inlagda på Discogs. Började med det när min skivsamling var liten och har gjort det till en vana varje gång jag tar hem en skiva. Väl på hyllan är det efter bokstavsordning, efternamn först. Bortsett från klassiskt som har en egen hylla. Men tror jag kommer att omorganisera efter genre>bokstavsordning då man oftast alltid är sugen på en viss musik just den dagen, mer praktiskt att leta upp en skiva i den genren. Sen har jag rätt bra koll på vad jag har då min samling inte är så stor.. än.. (543 artiklar + någon jag inte lagt in än).
 13. JWE

  Äntligen supernöjd med ljudet.

  Vad trevligt att ni delar med er! Aps och Peak Consult spelade bra i Jönköping när jag stötte på dig @A/Wing.. Kan tänka mig att detta låter än bättre, speciellt i hemmiljö. Ang. ”strulet” med streamingen brukar det fungera att starta om Roons-app (inte bara minimera) när man tappar anslutning. Har faktiskt upplevt detta problem mindre (om än alls) sen jag bytte från Tidal till Qobuz. Tack för bilderna @Apexorca, fint fotat och bra reportage som vanligt!