Muffin

Medlem+
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

4 581 profile views
 1. Muffin

  Vad lyssnar du på just nu?

  Den här uppsättningen lyssnade jag på vid en utekonsert på Berkley University, California sommaren 1972! Lika bra nu som då!
 2. Muffin

  En hifinörds bekännelse

  Fråga från en icke påläst.................lägger man in Roon ROCK på Lumin T2, eller finns det redan där från fabrik, eller skall man fortfarande ha den separat på en NUC eller liknande?
 3. Muffin

  En hifinörds bekännelse

  Grattis till nya Lumin T2 och att du blev nöjd! Jaha, då funderar jag ju på om Lumin T2 är ett steg upp i ljudkvalitet från min sMS-200ultra, eller om jag skall sitta nöjd! Du får ta ut lite komp-tid och åka hem och lyssna mer på T2
 4. Muffin

  Hemma hos Octavia rs

  Octavia, har du jämfört switchad mot linjär stömförsörjning till NUC:en? Är NUC:en responsiv med en bättre stömförsörjning?
 5. Muffin

  Trådarna tenderar till att...

  Bra formulerat och genomskådat! När man sett sin egen fåfänga, så är det väldigt skönt att sälja av allt och skala ner till ett enkelt kompetent system, som förmedlar musik på ett lätthanterligt sätt!
 6. Ett alternativ är att bygga ett "Attefallshus" i trädgården på 25m2, inreder med befintlig hifi-utrustning! När du vill ha en stunds finlyssning, så säger du till din fru: - "jag springer ut o köper en tidning - kommer strax"
 7. Kul att få möjligheten och bli "tvingad" att pröva något nytt! 😎 Kom att tänka på en kanadensisk stativare jag ägt, med det långa namnet: "Reference 3A MM de Capo BE Monitor". Känslighet 92dB, passar en rörförstärkare. Listpris 42tkr hos importören Audiotrade. En högtalare för finsmakaren. Härlig matt finish. Woofern direkt kopplad till förstärkaren utan delnings filter emellan. Diskant av beryllium.
 8. Muffin

  sprudels tråd, testar nätverksspelare

  Uppdaterade Sotm häromdagen! Mjukvara till Kernel behövde uppdateras i två omgångar och övrig mjukvara en ggr. Uppdateringen tog typ 45 min totalt. Man får inte börja fippla med datorn under tiden, då kan det gå fel! Ljudkvalitén märker jag ingen större skillnad på efter uppdateringen, den var redan på topp 😀
 9. Muffin

  SMT Crystal Diffusor

  Copyright: Robert Grubstad/Audio Concept Så här såg det ut i Munchen 2018 i Martens rum! Tjusigt värre med diffusorer i guld (koppar?), som lyfter fram högtalarna på en fint sätt!
 10. Muffin

  SMT Crystal Diffusor

  Såg Crystal Diffusor i kulören guld hos Marten. Elegant ihop med deras största högtalare, men kanske blir för mycket bling-bling med guldfärgat i hemmiljö
 11. Ta det lugnt i början! Risken är att man dricker för många espresso och magen slår bakut när maskinen är ny! 🤩 Talar av egen erfarenhet! 😀
 12. Muffin

  AVID hos Ljudupplevelser 7-8/12

  I Malmö då förmodar jag! Hoppas på lyssningsrapport och bild!