Muffin

Medlem+
 • Content Count

  437
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

4 543 profile views
 1. Muffin

  SMT Crystal Diffusor

  Copyright: Robert Grubstad/Audio Concept Så här såg det ut i Munchen 2018 i Martens rum! Tjusigt värre med diffusorer i guld (koppar?), som lyfter fram högtalarna på en fint sätt!
 2. Muffin

  SMT Crystal Diffusor

  Såg Crystal Diffusor i kulören guld hos Marten. Elegant ihop med deras största högtalare, men kanske blir för mycket bling-bling med guldfärgat i hemmiljö
 3. Ta det lugnt i början! Risken är att man dricker för många espresso och magen slår bakut när maskinen är ny! 🤩 Talar av egen erfarenhet! 😀
 4. Muffin

  AVID hos Ljudupplevelser 7-8/12

  I Malmö då förmodar jag! Hoppas på lyssningsrapport och bild!
 5. Muffin

  letar ny förstäkare

  Förstärkaren Aesthetix Mimas var ett hemlån från Karl på distributören Stylus Audio i Stockholm! Du kan säkert även höra med HembioConsult och Perfect Sense, som har den på sina hemsidor! Lycka till!
 6. Muffin

  letar ny förstäkare

  Var själv på jakt för drygt ett halvår sedan och provade hemma dessa integrerade förstärkare: Bryston 1353 2x135W (8ohm) integrerad med option DAC eller MM phono. Prisvärd. Aesthetix Mimas 2x150W (8ohm) med rör i försteget. Mysfaktor med rör. MBL N51 Noble Line 2x380W (4ohm) med plats för phono ingång (finns även i silver/svart). Välbyggd med muskler. Härlig presentation i samtliga, men fastnade för den dynamiska, upplösta och kraftfulla MBL N51. Största ljudbilden av de testade. Den runda svarta metall-fjärren väger typ 1kg och skall stå på bordet. Belyst display. Vridbar yttre ring för volymen. Ett nöje att använda! Du har en kul resa framför dig, att ta hem, testa och utvärdera det du fastnar för i tidningar, butik, vänner och mässor! Lycka till!
 7. Muffin

  Hemma hos Octavia rs

  Alltid nya projekt på gång! Blir det bättre ljudkvalitet att köra omvandling från optisk till elektrisk signal, så nära stereon som möjligt?
 8. Muffin

  Vad lyssnar du på just nu?

  Spännande! 😋 Kan du detektera några ljudliga skillnader mellan Tidal/hifi och Qobuze/hr? Ursäkta oftopic! Kanske platsar som en egen tråd!
 9. Muffin

  Trådarna tenderar till att...

  Finkteam eller Reactor kanske? 😋
 10. Muffin

  Vad lyssnar du på just nu?

  Qobuz! Inga rättigheter i Sverige ännu! Flyger du under radarn?
 11. Muffin

  Smakar fortfarande bra... ?

  Har du gått tillbaka från SOtM sMS Neo till SOtM sMS-200ultra igen eller? 😱
 12. En totalentreprenad med Skanska, med SMT som underentreprenör, för att fixa till akustiken i ditt fyrkantiga lyssningsrum kanske? Var på förhandsvisning på Nationalmuseum förra veckan! Väl värt ett besök för att studera ny dold teknik, akustikåtgärder, arkitekturen och framför allt konsten!
 13. Muffin

  Mästarmöte har en vinnare!

  De nya tonhuvudena lär låta sämre än dina gamla tyvärr! Det tar några år innan de slits ner och låter lika bra! Det har jag läst om på Euphonia ? Tror det var Bebop som skrev om detta!