Muffin

Medlem+
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Muffin last won the day on April 5

Muffin had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

4 732 profile views
 1. Muffin

  Gissa musikern

  Hall & Oates
 2. Muffin

  Vad lyssnar du på just nu?

  Bolstad! Välkommen till Euphonia!
 3. Muffin

  Vad lyssnar du på just nu?

  Lyssna även på tidigare albumet Freetown Sound, som är en mer komplett redovisning av Dev Hynes musik. Kul att Andres Lokko uppmärksammar Dev Hynes i dagens upplaga av SvD: "I egenskap av kommersiellt eftertraktad kompositör och producent – från Solange till Sverigeaktuella A$AP Rocky – har han skapat ett eget och välutbildat universum av mode, soulmusik och normativa historiestudier; en lika lärorik som fascinerande behaglig sfär av melodiöst etisk problematisering att omslutas av. Då har jag ändå lyckats undgå att nämna hur Hynes i grunden är klassiskt skolad cellist och med ojämna mellanrum, lite i förbifarten sådär, framför etyder av Philip Glass på New Yorks Carnegie Hall som solopianist. Hynes ständigt föränderliga färd genom tid, rum och fördomar handlar så sällan om enskilda refränger, hits eller ens samarbeten. Den ter sig snarare och alltmer som en av popmusikens mest värdefulla klenoder att bara blint följa. Inte minst på grund av Blood Oranges strävan att till varje pris alltid försöka uppnå en absolut modernitet."
 4. Muffin

  En hifinörds bekännelse

  Fina högteknologiska högtalare Wilson Benesch Discovery II! Låter som du står i kyrkan med ringarna i handen och tackar nej till den vackra bruden och springer ut ur kyrkan, med alla bröllopsgäster sittande förvånade i bänkraderna. Skall bli intressant vad du väljer istället! Eller behåller det du redan har kanske? Sitter själv nöjd med ett par stativare Dynaudio Contour 20, som jag kan rekommendera!
 5. Muffin

  Det ständiga sökandet

  Har testat en Acoustic Revive LAN-Isolator i mitt system också, under några månader! Den satt mellan switch och streamer. Hörde heller ingen skillnad alls, så den såldes vidare. Mätmässigt går det tydligen att visa på minskad brusnivå enligt företagets diagram. Men det är inget som jag kan höra.
 6. Muffin

  Hört hos Akkelis!

  Lyssnade på ett par Heiley med förstärkaren Aesthetix Mimas 2 x 150W/8 ohms för en tiondel av pengarna, lät mumma!
 7. Muffin

  Vad är grejen med roon?

  Kör Roon Rock med Tidal. Väldigt nöjd med navigering, funktioner, välljud och tillgänglighet av musik! Men de senaste veckorna har jag inte fått fram ett enda sökresultat på sökt musik, utanför mitt eget sparade bibliotek i Tidal! Väldigt irriterande o frustrerande att inte hitta ny musik . Kollade alla inställningar i Tidal o Roon men hittade ingen lösning. Men efter att ha prövat med att avaktivera Qobuz och ha kvar Tidal som aktiv tjänst, då plötsligt funkade sökfunktionen igen efter flera veckor! Antagligen för att jag hade ett aktivt konto hos Qobuz, men inte var betalande kund hos Qobuz! Då blockerades alla sökningar, även för Tidal, konstigt nog! Men nu är jag som sagt på banan igen! Pust!
 8. Riktigt läcker och innovativ! 😀 Är det slavbas?
 9. Muffin

  Vad lyssnar du på just nu?

  Den här uppsättningen lyssnade jag på vid en utekonsert på Berkley University, California sommaren 1972! Lika bra nu som då!
 10. Muffin

  En hifinörds bekännelse

  Fråga från en icke påläst.................lägger man in Roon ROCK på Lumin T2, eller finns det redan där från fabrik, eller skall man fortfarande ha den separat på en NUC eller liknande?
 11. Muffin

  En hifinörds bekännelse

  Grattis till nya Lumin T2 och att du blev nöjd! Jaha, då funderar jag ju på om Lumin T2 är ett steg upp i ljudkvalitet från min sMS-200ultra, eller om jag skall sitta nöjd! Du får ta ut lite komp-tid och åka hem och lyssna mer på T2
 12. Muffin

  Hemma hos Octavia rs

  Octavia, har du jämfört switchad mot linjär stömförsörjning till NUC:en? Är NUC:en responsiv med en bättre stömförsörjning?