figge

Medlem+
 • Content Count

  1 220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

figge last won the day on July 11

figge had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

8 710 profile views
 1. Helt klart värd en test.
 2. Nu lunch efter cykelturen.🚴‍♂️ Västerås-Köping tor.
 3. Om jag inte kan njuta av fin musik då får det bli lite substitut.
 4. Vi får väl ta en resa med mina medpensionärer här i Stockholm till västkusten när det ges tillfälle.
 5. Av egen erfarenhet vet jag att Verity mår bra av lite avstånd till sidoväggarna. Ser bra ut. Hoppas att det ges tillfälle till lyssning i framtiden. Hörde dem på Take 5.
 6. En kompletterande fråga, hur långt har du på sidorna till vägg utanför högtalarna?
 7. Välkommen med en storstilad entré. Du har val något som ljudet kommer från och ljuder från också?
 8. Trodde faktiskt att det skulle sluta med en integrerad sak med tanke på att det skulle downsiza. Men som vanligt har han ”lurat” oss alla.
 9. Vilken tur du har regn både lördag och söndag anledning att vara hemma hela helgen.☺️
 10. Helt otippat, du överraskad nog alla, som vanligt.👍 Riktigt cool design, snyggare än silver. Har du sovit inatt?😴 Ett stort grattis.🍾🥳🎉🎊 Får ställa mig i kön för ett slut på restriktioner av Coronaviruset inom en snar framtid. Men och andra sidan så hinner du spela in dem innan någon annan får chansen att lyssnat. Speciellt nu med tanke på din pension och vädret närmaste tiden.
 11. Blir tyvärr inte hemma mer än till imorgon så lyssningsfönstret är begränsat, "volymkontrollen" är på väg från banan nu. Var lite strul med förstärkningen i starten på dagen, ett av slutstegen gav inte ifrån sig något ljud efter 7-8 min, slog av strömbrytaren och då kom det ljud igen. Gjorde så upprepade gånger. Känner sig kanske lite förbigånget den senaste månaden. Slog av allt och tog en fika sen dess har det fungerat på den vanliga nivån som när Alfa och Jojje brukar gästa. Fick lite problem med brum när jag flyttade om det ena RIIA-steget, sen kom jag på att det finns vippbrytare på försteget och då försvann brummet. Så hur slutade bataljen mellan de två kombatanterna, än så länge är det ganska jämt. Tappade nog lite fokus när problemen uppstod med två efter varandra. Det får bli en andra runda lite senare när vädret känns mer lämpat, fortfarande närmare 30 grader än 20.
 12. Äntligen hemma nu efter en månad på landet. Samt resa i bergslagen med obligatorisk fika. Uppdaterade ROON så nu fungerar det inte får kontakta supporten (Alfa och byZan) ikväll. Kan bara konstatera att det låter ganska trevligt med musik nu efter frånvaro av en ”riktigt” anläggning. Skall göra en utvärdering av det två RIAA-stegen som står här ikväll, frun på golfbanan så det passar bra.
 13. Spänningen är som vanligt ”olidlig”.