Jump to content

figge

Medlem+
 • Content Count

  1 703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

figge last won the day on May 6

figge had the most liked content!

About figge

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

9 421 profile views
 1. Trevlig besök på Astoria. Lite industri. Men trevlig personal, god mat och vin. Samt det bästa trevlig sällskap.
 2. Idag blir det en högtid, blev av med gipset och stygnen igår. Så nu i benbrott och coronatider skall jag och mina vänner på restaurang, planerat redan i januari. Lyckan är total.🥩🍷
 3. Inte i mitt första val för 4 år sedan men nu som tillfällig ersättare. Har lite dålig erfarenhet av rör i ett tidigare försteg från Rogue som brusade ganska mycket.
 4. När jag stod in för valet att byta min dåvarande förstärkare en Coda TS så testade jag både monoblocken och stereosteget från Pure Audio och det var ingen tvekan vilken som var vinnaren. Samma sak med samma jämförelse med Pass Labs.
 5. Bra kontroll, lite mörkare än Pure Audio. Men inte utan detaljer. Kan helt klart leva med vad den prestera i nuläget. Har inte testat med vinyl och klassisk musik. Den stora bekännelsen.
 6. Köpte lite mer när jag ändå var på G, en Vertere Redline. Vertere Redline Skall bli spännande att jämföra med Pulse R.
 7. Landade på ett sånt här. Accuphase har alltid stått på önskelistan att få inneha. Nu står det äntligen här, av en ren tillfällighet. Får återkomma med lyssningsintryck när jag lyssnat mer ingående imorgon efter att få avklarat sjukbesöket. Accuphase A-20
 8. Lårbenet ser det ut som, lite oskönt. Mitt ser mer ut som ett staket.
 9. En olycka kommer sällan ensam, heter det ju. Ena slutsteg har lagt ner.😡 En lösning på väg.
 10. Jättebra skrivet, har inte riktigt kunna släppa det här under gårdags kvällen/natten. Har väldigt svårt för personer som inte kan respektera andras upplevelser utan hela tiden förlöjligar utifrån sin egna trångsynta horisont. Fortsätt gärna ditt berikande skrivande och låt inte "trollen" vinna.
 11. Amatör. Utan social kompetens.
 12. Första vinet på nästan en hel månad, till anka, nudlar och pak choi.
 13. Det var inte ens ”sista” åket, hände runt 10.30. Lite lång konvalescens bara 6 veckor utan att stödja på benet sedan 3 veckor med lättare belastning. Orkar tyvärr bara kortare sträckor med kryckorna, har fortfarande inte riktigt styrkan kvar efter förra årets dubbla armbrott.
 14. Ibland tar livet lite oväntade svängar. Tanken var att avsluta skidsäsong med en sista dag i backen i början på denna månad. Men den slutade med benet i paket och lite mer plattor och skruvar.⛷😡 Tanken var efter en bra inneträning kunna börja utecyklingen nu i april.🚴‍♂️
×
×
 • Create New...