Jump to content

bigblue

Medlem+
 • Posts

  1 640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

bigblue last won the day on December 20 2021

bigblue had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Westcoast

Recent Profile Visitors

9 532 profile views
 1. Riskerar man inte att få en förstärkning av brösttonerna med dessa mojänger...
 2. Med tanke på omvärldens reaktioner....Troligtvis inte.
 3. Kan bara hålla med. Det här kan ju inte vara ett helt friskt beteende 😂. Brinkmann Bardo är en skapelse som ger livet njutning och mening. För egen del hade jag ett behov av att smalna av min breda tekniska uppsättning. Det fanns både CD, streaming, vinyl och rullband på menyn. Varje gång man upptäckte ett nytt favoritalbum var det 3-4 nya medier som man skulle (försöka) införskaffa. Istället fokuserar jag på två källor: den breda, lättillgängliga, nyfikna digitala leveransen. Och den hantverksmässiga, nerdiga och analogt magiska rullbandspelaren. Tillsammans blir det, det bästa av två världar - för mig.
 4. Tycker mig känna igen dessa från en bewingad uppsättning söder om Göteborg.
 5. Ja det var inte helt lätt att få till. Dels så har jag tagit bort hyllplanet i mittenpartiet. Vill minnas att jag gjorde det med en nätt bågsåg för att kapa de träpluggar som hyllplanet var fäst med. Sedan sågade jag upp hela bakpartiet för att få tillräckligt med vädring och kunna ansluta alla kablar. Bakstycket ersattes med svart moltontyg (ca 30 cm brett) som sitter spänt tvärs över och häftat på var sida. Så att det finns luftspalt både över och under. Därigenom så slipper jag också se rak igenom hyllan och beskåda den bakomvarande kabelhärvan. Hoppas att det gav någon hjälp :-).
 6. Längden på denna coax-kabel är 2 meter.Säljes med tillhörande originalförpackning.Kabeln är i mycket gott skick och naturligtvis fullt fungerande. Pris 2 495 kr Föredrar upphämtning på plats men kan även skickas på köparens bekostnad och ansvar.
 7. Kan bara hålla med. Jag skulle gissa att det är samma "orsak" till min frånvaro.
 8. Igår körde vi en favorit i repris: Soja- och timjansmarinerad fläskfilé på en bädd av ugnsrostade grönsaker och hemslagen aioli. Till detta behövdes ett vin med lite pondus och den här gången föll valet på Alonso Del Yerro från spanska Ribera Del Duero. En fenomenal kombo - om kocken själv får välja 🤓
 9. Eller så hoppar du över allt det där joxet. Och så ringer du istället 0340 - 66 70 00
 10. Det är ju lite annorlunda att gå in på Euphonia nu för tiden, trycka på Unread Content och konstatera att 38 % av inläggen är listade som "ignored", men det kan det vara värt....
 11. Kan bara hålla med. Tack för tipset. Går det att addera ignorering av hela trådarna så står det överst på min önskelista.
 12. Det hade varit intressant om du kunde författa några egna rader som exempel på hur du själv vill att ett vin beskrivs, så att det kan ligga till grund för ett lyckat val bland Systembolagets 13 500 viner.
×
×
 • Create New...