Jump to content

Sammy

Medlem+
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sammy last won the day on August 17 2020

Sammy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hur många A levererar den när man kör 15V?
 2. Frågan är ju om man inte får bäst synergi effekt med Rega spelaren, Rega pickupen och Rega Riiat då dessa är ju utvecklade av samma tillverkare
 3. Nu har jag testat lite med Teddy Pardo LPSU till min EtherRegen switch, upplever nog att det låter bättre med den medföljande spänningsaggregatet till EtherRegen switchen. Det enda jag har gjort är att jag har kopplat in en Purist Audio Aquila Digital strömkabel till den medföljande spänningsaggregatet vilket jag upplever som en fin kombination! Men däremot så koppla jag in Teddy Pardo LPSU till min Comhem router och där märker jag en tydlig skillnad, men jag måste låta den gå några dagar innan jag kan ta ett avgörande om det faller mig i smaken jämfört med IFI Power X som jag har använd
 4. Jag kommer ihåg hur kuslig närvaro du hade i din anläggning när du spela upp Harry Bellafonte, kommer inte ihåg vilken låt det var när jag var förbi med min Pass Lab för länge sedan.
 5. Tack för trevliga exempel! Kanske en bra idé att starta en tråd som handlar om låtar som har extrem närvaro i rummet!
 6. Använder du samma router och bredbandsuttag in i lägenheten/villan för bredbandet? Jag har märkt att bara ett byte av kabel mellan router och vägguttag påverkar ljudet, samt byte av nätbula gjorde skillnad hur konstigt det än låter!
 7. Spännande så det kommer mera med andra ord
 8. Tycket det är en bra förklaring på vad som driver en till att upptäcka och lära sig nya saker i livet! Annars så skulle vi ju fortfarande tro på att jorden är platt
 9. Det har varit lite av en nätverksafton för mig de senaste dagarna, igår kväll så fick jag samtal om att jag kunde hämta min beställning!
 10. Jag får nog ta och mäta tempen på den då jag har den i ett skåp med öppen bakdel, vill ju inte att den tappar i prestanda!
 11. Tyckte du att Teddyn gjorde skillnad! Tänker testa lite och se om det gör det till bättre eller sämre, skulle det visa sig att det blir sämre så kan jag använda Teddyn till min router istället för IFI enheten!
 12. Det är just det jag är rädd för då jag har HDMI över ip enheter på jobbet som blir riktigt varma och har lagt ned då och då!
 13. Inspelningstiden kan vara lite frustrerande som du nämner.
 14. Ja om du tänker på Ether Regen så går den väldigt varm jämfört med EE switchen, förberedde mig på detta med att inhandla en kylfläns från Kjelle! Frågan är om det påverkar ljudet negativt att den går svalare tack vare kylfänsen! Tänkte på att vissa A-klass steg behöver ett visst värme att fungera optimalt i!
 15. Ska absolut göra detta! Läste att EtherRegen enheten behöver ca 200 timmar på sig att bli varm i kläderna. Märkte detta med EE switchen jag hade tidigare, det tog ett tag innan den blev inspelad. I början så lät den lite murrig och nästan som lite instängd men efter ett tag så börja den blomma ut och klinga ut!
×
×
 • Create New...