Jump to content

Sammy

Medlem+
 • Posts

  434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sammy last won the day on July 28

Sammy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja det finns en hel uppsjö av olika material allt från kolfiber, boron, cellulosa, graphene, nylon, mm. Brukar köra med filament från ett svenskt företag som heter add:north https://addnorth.com
 2. Vist kan jag hjälpa dig med en ritning för kabellyftare! De som jag printa till mig och en vän är designade för att hålla två kablar på plats då Purist Neptune har två separata ledare för plus och minus! Jag har printa ut en del HFT och jag upplever att det gör skillnad även hos några vänner, men de är ju inte säkert tekniskt exakt samma som Synergistics Research HFT!
 3. Hade varit trevligt om du hade haft möjlighet att testa Purist Audio Design CAT7 kabel tror den ligger runt 5000:- Sedan Shunyata Sigma men den ligger på 17000:- samt @octavia rs självgjorda nätverkskabel! Alla dessa 3 tycker jag har presterat bra i min anläggning!
 4. Vist så är det i många fall!
 5. Flera som har uppgraderat från Raspberry Pi 3 till Raspberry Pi 4 B som säger att den låter bättre, då det är bättre separation av komponenter vilket förmodligen ger mindre störningar!
 6. Är det någon som testat att köra med en Ropiee Endpoint? Jag har testat och är verkligen förvirrad hur en så billig enhet kan leverera det ljud den gör! Svårt att ta till mig och tro att en så billig lösning kan presterar som den gör, dessutom så får den ström från en väggbulla för 199:- som strömmatning https://ropieee.org/getting_started/ Det viktiga är att man använder sig av en Raspberry Pi 4 Model B och inte Model 3. Kommer testa att koppla in en Innuos Phoenix USB reclocker i kedjan efter Ropiee enheten för att se om det höjer kvaliteten ytterligare!
 7. Ser riktigt spännande ut Jag är otroligt nyfiken på hur din plan ser ut! Ska du bygga helt nytt och med vilka komponenter har du tänkt att bygga den med?
 8. Vore trevligt ta en tur förbi någon dag!
 9. Har du gått över till Entreq från Shunyata?
 10. Min erfarenhet av olika Furutech kontakter är ju dyrare model ju renare spelar det, du kanske undrar vad jag menar renare! På ström och RCA kontakter jag köpt så har jag upplevt förutom att det spelar ut bättre både i bas, mellanregister och diskant. Är egentligen att ju dyrare model av Furutech kontakt man har, upplever jag att man får mindre distorsion!
 11. Jag bytte ut min IEC-chassikontakt i min strömlist till Furutech FI-09 NCF (R) kan säga att det var lätt att uppfatta skillnaden!
 12. Det gör du klokt i att göra! Första veckan är en berg och dalbana. Jag har haft FI-50 som har en mer mustig karaktär, skulle säga att den har en varmbas även i mellanregistret och svärta. Medans FI-51 NCF levererar lite stramare bas med mer släp och upplösning känns som det andas bättre och bidrar med minde distorsion. Så har man en kabel som är väldigt ljus i karaktären eller en anläggning så kan FI-50 vara en riktigt bra match. Men som sagt det är ju helt beroende på anläggning och matchning!
 13. Utsikten går det ju inte klaga på varken över anläggningen eller havsutsikten utanför!
 14. Har du testat stylus och tycker du att den låter bättre än att skippa helt att köra Roon?
×
×
 • Create New...