Jump to content

Sammy

Medlem+
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sammy last won the day on August 17

Sammy had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det är nog som du säger att det är hur dammet lägger sig i trasan som gör att det blir repor!
 2. Tack för erbjudandet har en rejäl hög med olika varianter även till bilen som jag köpt från autodude.se som sagt de som är släta och de som är som sammet är ok! Men de vanliga som man har till hushållen med grövre yta ger upphov till repor, det vet jag tyvärr av egen erfarenhet från bilen där jag fått små repor på lacken till träpanelerna samt lacken och då var det en Maguiars duk gjord för att torka av bilen med!
 3. Det finns lite olika mirakeltrasor de släta är ok men de med knoppar gör repor!
 4. Nått annat jag har fått veta är att man ska undvika vanliga mirakeltrasor då dessa kan ge små repor i lacken och kromade ytor!
 5. Yes ser väldigt likt och sminkborsten är nog inte ens i närheten av 2000:- snarare kanske 100-200:-
 6. Jag har nördat in mig en del på bilvårdforum med tipps på hur man håller sin bil fin! Jag har en svart bil vilket innebär en hel del arbete för att inte skada lacken, så där gäller det två hinks metoden med raster i botten för att grus inte ska ta upp sig i tvätthandsken! Nog om detta. Jag har en del chrome och svart pianolack i anläggning, så det blir ju tyvärr att man ser damm som ler retsamt mot en nästan demonstrativt! Dammvippan fungerar utmärkt med att damma av stora ytor på anläggningen men sedan har man ju lite småskrymslen som är svåra att komma åt och man vi
 7. Jag försöker dammsuga varannan dag!
 8. Check på den dammvippa av strutsfjäder är ett måste!
 9. En fråga som berör nog alla oss som håller på med hifi är ju det här med damm! Funderar många har säker kommit på bra trix och tipps när det gäller hur ni bekämpar damm och kanske vill dela med er av detta!
 10. Jag ska höra av mig framåt så kan jag komma förbi och vi kan testa, har haft en hel del att göra så jag har inte hunnit experimentera så mycket hemma.
 11. Tycker du absolut ska testa då detta kan öka potentialen för att få ut mer av din Devialet ifall du har ett rum som har akustiska svårigheter. Vi kan ju höras av när jag testat så kan jag dela med mig av mina lärdomar, Bor du i göteborg så kanske jag kan svänga förbi och hjälpa dig med inmätningen!
 12. Jag har testat att mäta upp lite och lagt in mätvärdena i Roon och det har varit en positiv upplevelse med att få till det med basen, så det blir riktigt intressant att implementera detta i Devialen och det öppnar ju för möjligheter med högtalare man uteslutit pga tanken med svårigheter med basnoder i rummet. Så det är en riktigt spännande och glädjande nyhet och det betyder att skivspelaren får också ta del av Sweet Room
 13. 1. Introducing Sweet Room On September 30th 2020, a new software release for Expert Pro will be made public, including a new feature called "Sweet Room." This feature is only available starting with the firmware 13.2.0 | DOS 2.2.6. You can look at the release note here Sweet Room is a room correction module for Expert using a nine-band parametric equalizer - you will be able to modify the Expert Pro output signal and tailor it. Before moving forward, you must measure the frequencies that need to be adjusted in your listening room. Sweet Room will apply concrete frequency se
 14. Jag har inte hunnit men är på G med det! Har laddat ned REW och läst in mig på hur man använder den! Trodde först att jag kunde använda min XTZ Dirac mikrofon men det visar sig att det var svårt att få till det så jag fick inhandla en UMIK-1 och den fungerar riktigt smidigt med REW!
 15. Hmm precis som man införskaffat Black Boxen så damp det någon vecka efter det mail om att det hade kommit en ny programuppdatering till Devialet, med nått dem kallar Sweet Romm vilket är en 9 bands parametrisk-eq! Release note -Firmware 13.2.0 - DOS 2.2.6 for Expert ProOn October 6th, 2020, we released the Firmware 13.2.0 + DOS 2.2.6 for Expert Pro. This release includes the following improvements (compared to Firmware 13.1.3 + DOS 2.2.4): Sweet Room: 9 bands parametric equalizer feature. Ability to manually input room correction directives, via SD card, in order to modify a
×
×
 • Create New...