plind

Medlem+
 • Content Count

  1 113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

plind last won the day on December 8 2019

plind had the most liked content!

About plind

 • Birthday 1960-12-10

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

11 185 profile views
 1. Bra och utbildande på TV :-) https://www.svtplay.se/video/24628765/countrymusikens-historia/countrymusikens-historia-en-delad-nation-1968-1972?start=auto&utm_source=tv.nu
 2. Rakt över disk midsommarspecial med Clabbe Geijerstam på radio P4 :-) Svänger bra!
 3. Tror att den liksom min föregångare 15.0 ger 2x100w klass A i 8ohm (och 150w AB).
 4. En "dark horse" till förslagen. Osäker på om den kan hittas i Sverige men Välljud kan ha den i sitt sortiment ev. Annars är det Norge som gäller. http://v2.stereotimes.com/post/coda-technologies-16.0-amplifier-by-terry-london/
 5. Såhär är det; Man dör bara en gång, lever gör vi varje dag!
 6. Är det för att du vill ha upp dem på höjden som du gör så? Jag har gängat mina djupare in i högtalaren så att de båda låsmuttrarna ligger dikt an mot varandra. Då ser jag heller inget av M8-gängan. Det blev ändå lite högre än jag hade med de tidigare superspikesen. Om golvet inte är helt plant förstår jag att man kan få det i våg med att anpassa fötternas höjd, men som sagt jag har skruvat dem så långt in det går i högtalaren.
 7. Fick följande svar nu; Thank you for your interest in our products. We recommend the OREA series for this application since there are no threaded holes for the GAIA’s. The OREA’s use the same technology as the GAIA’s and will work very well in this application.
 8. Tror du kan ha rätt där men Oreafoten är lika rörlig i alla led till skillnad från Gaia. Har mailat dem nu :-)
 9. Jag har funderingar på att testa under mina Accutonstativare som nu står på SD-kuddar ovanpå basmodulerna. Stativarna har dock inga skruvhål på undersidan så fötterna kan inte gängas fast. Undras om de funkar som tänkt ändå eller om det rentav vore bättre med Oreafötterna som är avsedda för elektronik. Dessa har ju en lite klibbig yta som skulle greppa bättre?
 10. Snacka med Björn eller Peter på Akkelis. De är experter på sånt :-)
 11. https://tidal.com/browse/album/120369727
 12. Samma tanke som Ulf. Streamar du med Vegan från Innuos hårddisk? Testa att koppla USB från Zenith in i din DAC :-)