Double A

Branschmedlem
 • Content count

  262
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

3 708 profile views
 1. Double A

  Bredbandare i köket

  Fel formulerat av mig, står hyllan mot bakvägg eller finns det en luftspalt mellan hylla/vägg?
 2. Double A

  Bredbandare i köket

  Blev riktigt snyggt! Är dom helt öppna bakåt?
 3. Double A

  Bredbandare i köket

  Den här tråden kommer jag följa med stort intresse
 4. Double A

  En ovanligt balanserad tråd - diskussion

  Fantastiskt bra jobbat Calle! Behövs någon som förklarar som det är, alla tummar upp
 5. Double A

  Musikrumsbygge

  Ser riktigt härligt ut!
 6. Double A

  Into The Great Wide Open

  Jag blir så glad att se sådant här!!!
 7. Double A

  Högtalarmätningar – Svart på vitt?

  Visst är tonalitet/frekvensgång jätte viktigt, men saknas svänget/timingen så dör det ju liksom...
 8. Double A

  Högtalarmätningar – Svart på vitt?

  Intressant läsning! Den får man ju grotta ner sig i:) Jag tror, precis som du är inne på att just tidsdomänen är en del som missas rätt ofta. Men ack så viktig.
 9. Double A

  Västkustskt välljud från Maggiesar...

  Ja detta system är nästan irriterande bra Bara till att gratulera till en fantastisk rigg.
 10. Double A

  Solpaneler (fin- eller fulström?)

  Jag vet ju inte hur "fin" strömmen blir ur en Tesla Powerwall men visst är det ett lite lockande alternativ https://www.tesla.com/sv_SE/powerwall inte dyrare än vad en del lägger på strömrenare och kablar
 11. Ja den ser "smidig" ut 10tummaren ser ju liten ut vid gämförelse mot basen.... Kul koncept!
 12. Double A

  Mästarmöte har en vinnare!

  Jag vet inte vart eller varför jag skulle ha en rullbandare, och jag tror inte jag skulle ta mig råd att köpa speciellt många master-band, men jag känner en väldigt stor "vill ha" kännas när jag ser din Lyrec! Grattis till en av dom coolaste rullbandaren jag sett! Ohhh, varför gör du så här mot oss!?
 13. Ja det har du nog rätt i. Eller så kan ju bara ett stort välkänt företag att anställa mig Men allt är inte nattsvart med att vara liten, jag bygger inte högtalare för att överleva, jag lever för att bygga högtalare, en rätt stor skillnad. Jag behöver inte (och gör det inte heller) ta fram en modell som "marknaden" vill ha utan en som jag tycker saknas på marknaden och som jag skulle vilja ha själv. Och säljer jag inget på ett halvår så är det inga problem, jag har mat på bordet i alla fall:) En annan fördel att vara sin egen är att jag får en härlig direktkontakt med slutkunden! Något jag älskar, och kunderna uppskattar engagemanget. Men visst, en kanal ut på en större marknad är ju alltid spännande:)
 14. Inbjudan kommer👍
 15. Jo visst finns vi:) Men jag har inte fokuserat på att synas lika mycket just nu som för ett par år sedan. Jag har sagt en gång (med glimten i ögat) "Det är ingen konst att bygga en High-End högtalare, det svåra är att sälja den till ett high-End pris! Det är så mycket mer än att ha en fantastisk produkt, Engelholm har varit inne på det innan men även att hitta butiker som inte bara gillar ens produkter utan även vågar satsa på dom. Ett annat problem för oss små knoddar (personlig åsikt) är att jag tycker det är roligast att ta fram en ny modell, och när alla stegen i det arbetet är färdigt då är "det roliga" slut och jag börjar titta på nästa utmaning i stället för att böra lansera den färdiga högtalaren. Jag tackar och bockar:) Jag lovar, det kommer mer under året!