All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Airbag är jäkligt bra band! Roligt med nytt album, hade helt missat det.
 3. Today
 4. Något som jag ramlat över. Innerligt och äkta.
 5. Tyvärr helt förkastligt såvida man inte har fixat grundläggande rumsakustik. Då kan detta möjligen vara intressant att testa. Men fortfarande osäkert för musikåtergivning. Det är dock alltid en smaksak.
 6. Nya prylar betingar ny musik...har hört lite av dom her förr, men fick en riktig "wake up" nu senast dagarna.. Norsk Episk prog! Airbag ” a day at the beach/megalomaniac" mvh
 7. Kora er vel ett märke man inte hört så mycket från dom sista åren, dom hade några riktig goa saker tidigare mvh
 8. Vad säger du estetiskt om en iPhone-docka jämfört med en skivspelare?
 9. Nästa nätverks grunka är ett filter från Acoustic Revive RLT-1 - LAN Terminator. Här har jag svårare att höra skillnad så jag skulle placera den på en 1 på en skala upp till 5.
 10. Eller kanske så att vi köper prylarna med ögonen och ljudet med öronen. . Jag kan få klart "vill ha" behov av att SE en pryl. . .men om den inte levererar för öronen också blir det inget köp . . . .men skulle jag köpa en högtalare som låter kanon..men jag tycker är ful som styrk troligen inte Samma åt andra håller, skulle inte köpa en tok vacker högtalare som den inte låter bra nog för priset Men mina högtalare är inte direkt vackra. . men så syns dom inte heller
 11. Så i praktiken är detta ett fullt balanserat försteg! Skulle vara intressant att jämföra det ljudmässigt med några mycket dyrare konkurrenter... Nu vill jag bara se mono-block typ typ 12W i samma format så är jag nöjd! :-) Fast iFi hävdar att det inte finns intresse för något sådant. Håller ni med?
 12. Jag kan nog bara tala för mig själv ..jag lyssnar en del med ögonen också.
 13. Som jag brukar säga: Vi köper ljud med ögonen... :-)
 14. Jag tycker att den liknar den nya Rotel Michi serien. Är det en ny-gammal designtrend vi ser här?
 15. zood

  Hos mig

  Det måste finnas någon form av balans, typ😂
 16. calle_jr

  Hos mig

  Ett inslag av satanistisk seans där Alternativt helt omedvetet.
 17. Med klassisk orkestermusik är det inte sällan så. En del dirigenter/orkestrar kan lyfta till och med Mozart om det spelas live eller på ett fint system. Det är en behaglig aha-upplevelse.
 18. Yesterday
 19. Fungerade finfint på min NUC I7 med M.2 disk ....
 20. När det gäller nätverk så har jag denna enhet till min router, upplever mig höra en skillnad speciellt när man lyssnar på trummor. Men denna enhet har inte så påtaglig upplevd skillnad som min digitalkabel och strömkablar har. Ibland tänker jag mig en upplevd skala från 1-5 och då skulle denna hamna på en stark 1 eller kanske 2 medans min digital kabel är en 5!
 21. Menar dom originalt er lödat med lite silver på endan...ville inte använda tenn, då det också leder sämre enn silver, då fick det bli originalt! mvh
 22. Man får inte löda nätkablar eftersom tenn rör sig med värme och kontaktkrafter.
 1. Load more activity