Jump to content

ulfsan

Medlem+
 • Posts

  852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ulfsan last won the day on February 18

ulfsan had the most liked content!

Recent Profile Visitors

5 068 profile views
 1. Spelades just på Radio Paradise, eclectic/world mix …😉 ( @AlfaGTV )
 2. Jaaaaaaa! Fantastiskt 👏👏👏👏😃
 3. @AlfaGTV ??? 😲🤔??? Mer detaljerad instruktion behövs! Vadå ”plockade upp” t ex 😉…
 4. Menar du att det blir så när du kör RP inne i Roon? Jag får inte fram det! Vad har du för streaminglänk till RP?
 5. Som avslut på kvällens torsdagskonsert med Malmö Symfoniorkester på MalmöLive spelades på initiativ av gästdirigenten Michal Nesterowicz (från Polen) den ukrainske kompositören Myroslav Skoryks stycke ”Melody”. Gripande - stående ovationer! Här är ett album med annan musik av denne för oss nog ganska okända kompositör, som jag nu avnjuter med eftertänksamhet…..
 6. Är det tänkt att lilla Lavardin ISx ska vara inblandad i drivandet av detta 😲😲?
 7. Jag har som sagt min RoonCore på en iMac och har också funderat på en Nuc efter en massa rekommendationer. En Nuc är ju också en dator, men den sysslar bara med sitt jobb med Roon. Jag låter min iMac jobba på samma sätt; enbart med Roon. Automatisk backup och uppdatering är avstängt och inga andra program utöver RoonCore körs. Behovet av en Nuc har därmed försvunnit hos mig…
 8. Härlig klarinett! Bra rent ljud…..
 9. Ja, min lilla rippade CD-samling på 64GB Flac…😉
 10. Jag kör en iMac modell 2009, som jag själv uppgraderat med mer internminne och en SSD-disk (som Roon rekommenderar) som RoonCore. Den jobbar trådlöst från routern i hallen och fungerar utmärkt med trådat alternativt trådlöst nätverk till sin MacMini endpoint (med RoonBridge).
 11. Fast vad blir översättningen? En operativ chef pinnar??????? Edit efter en stunds bearbetning av sunkig hjärna: Ett coo-läte (från duvan) sticker (ev sticker iväg - studsar inte)/är punktformig… ?
 12. OK, nu klarnar det ! DU som admin har enablat funktionen för oss vanliga medlemmar (= en grupp). Det är därför jag överhuvudtaget kunde hitta funktionen och starta denna tråd ... . Sen finns det andra grupper som jag inte ser, antar jag... /Ulf (tack för ditt engagemang!)
×
×
 • Create New...