Hifi_Perrra

Medlem+
 • Content count

  938
 • Joined

 • Last visited

About Hifi_Perrra

 • Birthday 1959-03-15

Profile Information

 • Location
  Krell fabriken

Recent Profile Visitors

8 354 profile views
 1. Hifi_Perrra

  My Crib + SF Bio Skybaren! Samt Historik! :)

  Jag har inte fått något svar på mejlen angående högtalarna så jag antar att den gubben gick på semester som jag ställde frågan till. Så jag tror att jag hoppar det så länge. Är inte så jätteviktigt för mig med nya burkar. Hade ju bara varit lite skoj så där o testa lite annat också samtidigt som mitt nuvarande. Men nåt som jag kan tänka mig framöver är en ny Tuner, en Rotel, så det kanske jag satsar på lite smått. Skulle va najs å ha en i tv-rummet o inte bara ute hos gamla bettan i köket.. alltså den som förövrigt också kallas för "Lille Krelle!"
 2. Hifi_Perrra

  Vad lyssnar du på just nu?

  Jah, det blir Nestor Pitana som dömer finalen i VM. Alltså borde även han vara världsbäst Som jag hoppades på. Det kanske man dessutom skulle ha bettat på Hur som helst! Jag håller på Kroatien då det var där jag var senast av dessa två länder. Frankrike 1992 och Kroatien 2004. Vad jag lyssnar på just nu. Tjaa, lite Solomon Burke Jag brukar dessutom ha denna som personlig demo skiva när jag går in på Hifiklubben ibland, så det händer det gör det att vi kör lite tåglåtar!
 3. Hifi_Perrra

  Tips tråden Hifi-annonser!

  I mina trådar får alla posta så länge man inte är ute efter att driva ut onda andar ur TS eller få tråden att svänga åt fel håll för då blir jag sur och kan börja kasta ostbågar!
 4. Hifi_Perrra

  Tips tråden Hifi-annonser!

  Klart man får... Är väl inget jäv i det haha
 5. Hifi_Perrra

  My Crib + SF Bio Skybaren! Samt Historik! :)

  Kollar upp Elac B5 nu lite försiktigt för skojs skull. Har rätt mycket utgifter nu så jag lassar inte på med något så där väldans rejält. Men B5 hade ett överkomligt pris iaf. Den kan vara kul som test högtalare även om jag köper den vill säga i så fall för att testa den efter köp. Lånade bilder.
 6. Hifi_Perrra

  My Crib + SF Bio Skybaren! Samt Historik! :)

  Next inom hifi för min del får alltså bli: RHA 750i in-ear utan bluetooth. https://www.hifiklubben.se/horlurar/rha-ma750i-in-ear-horlur/?gclid=EAIaIQobChMItczZj76Y3AIVrLftCh1WnAYCEAQYAyABEgLwV_D_BwE&gclsrc=aw.ds Denon AH-D5200. https://www.hifiklubben.se/horlurar/denon-ah-d5200-horlur/ Produktbild på Denon AH-D5200. Eventuellt också någon sluten Sennheiser hörlur alt: Yamaha in-ear. Android kompatibel. När detta blir är något oklart men det är iaf Önskelistan just nu till Tomte-far. Ska bara klara av dom andra prylarna först inom annan pryl-kategori. Edit: Ändrad text.
 7. Hifi_Perrra

  Tips tråden Hifi-annonser!

  Annons hos Rehifi.se Cabasse! Högtalarna med det Coolaste namnet! Något lägre pris än Focal högtalarna jag rekommenderade innan men väl så spelglada. Snygga är dom ju med! Ett klipp! Köp dessa innan turen går till någon annan... Modell: Cabasse Iroise 500 SCS. Bilden är lånad. Pris nu: 12900:- / paret. Länk till annons: https://www.rehifi.se/hogtalare/golvhogtalare/cabasse-iroise-500-scs Edit: Ändrad text.
 8. Hifi_Perrra

  David Wilson död

  Jag skulle kunna tänka mig ett par begagnade Alexandria på balkongen på sommaren. Har sett flera som kör utomhus konstruktioner. Blev lite sugen...
 9. Hifi_Perrra

  High End mässan i München 2018

  Det kan jag göra. Ge mig några miljoner tusenlappar så löser vi det...
 10. Hifi_Perrra

  My Crib + SF Bio Skybaren! Samt Historik! :)

  Kollar just nu på American Made på Viaplay, den verklighetsbaserade filmen. Dessutom helt gratis just nu. Vill man så kan man dessutom prova Viaplay tydlgen helt gratis i 2 veckor, även om jag redan har Viaplay och dessutom fick Viaplay gratis i 3 månader av nån anledning när jag handlade på CDON nu... Vet inte hur många såna som jag har fått... Kanske en 15 gånger som man dessutom inte kan baka in i sitt nuvarande paket.. Det hade ju varit gött men det går tydligen inte. Ska nog ge den till brorsan... Han kan behöva lite Viaplay.....
 11. Hifi_Perrra

  Från Class AB till Class A

  Köp en Krell.
 12. Hifi_Perrra

  Tannoy och MBL demo

  Hoppas att det var ok att jag lånade den här tråden lite. Kändes lite onödigt att starta en ny tråd enbart för min fråga.
 13. Hifi_Perrra

  Tannoy och MBL demo

  En fråga som jag inte har svaret på. Har Tannoy lagt ner sin tillverkning av highend modellerna? Var det inte så att någon annan köpte företaget för runt tre år sedan? Minns jag fel? Jag tänker främst på GR men även DC-serien osv. DC8, DC8T, DC10 osv. Är det någonting kvar av Tannoy idag som det var för ungefär 10 år sedan? Synd att jag inte köpte dessa Glenair 10 som stod länge till salu hos Balance i JKPG. Tacksam för svar! Mvh Per