Jump to content

Kristian

Medlem
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1 997 profile views
 1. Det lät otroligt bra,vi återkom flera gånger till det rummet. De hade även en riktigt fin skivspelare med en väldigt lång arm(minns inte vad för märke dock)
 2. Tycker du skall testa Bladelius nya Oden med , den verkar sinnes! http://www.bladelius.com Lycka till!
 3. B.M.C Audio Dac1 uppgraderad till hi res USB II har en BMC rigg så det var naturligt att köpa denna-lirar helt klart godkänt och behagligt men är såklart finns dac:ar som kör åttor kring den,men jag är nöjd med vad den gör så ingen uppgradering i sikte.
 4. Drömmen ju! De är legendariskt bra-har de flesta albumen på vinyl och drömmer om att få tag albumen på rullband 🙌 Adolphson & Falk är en svensk musikpärla som borde lyftas fram mer.
 5. Hej, jag kör en Technics 1210 med Ortofon MC Quintet Black S och riia från bmc audio(har föregångaren till nedan) och det lirar fin fint. http://bmc-audio.com/index.php/bmc-phono-mcci-30.html Lycka till!
 6. Hej! Tänkte på en väldigt enkel grej, har du mailat Sonus Faber och frågat samt Dan D’Agostino om deras synpunkter på bi-amning. (Eller du kanske redan gjort detta...) minns att jag mailade Gary Kooh som gör Genesis högtalarna om de skulle passa i mitt rum, skickade med bild och mått. Gary svarade inom ett par dagar och sa att rummet skulle kunna passa högtalarna jag frågade om (fanns beggade på HifiConsult då) blev tyvärr inget köp den gången men jag fick väldigt bra svar av mannen bakom produkten. Kan inte tänka mig annat än att Sonus Faber mer än gärna svarar om du nämner vilka högtalare det gäller och Dan vill säkert svara då det gäller hans gamla Krell. Lycka till!
 7. Hej! Testa det här http://bmc-audio.com/index.php/bmc-phono-mcci-30.html jag har versionen innan detta som jag är väldigt nöjd med. Lycka till i sökandet!
 8. Stort Grattis! Sjukt nice med röd display ?
 9. Tack för en fantastiskt trevlig musikstund i ett otroligt välljudande system som lyfte ytterligare med rullbanden! Vill även tacka för den trevliga brunchen och pratstunden med din sambo och höra hennes intryck av resan och upplevelsen hos Fabio (önskar att min sambo kunde dela mitt intresse på samma sätt ) Kristian
 10. Vill också passa på att tacka för en fantastisk dag med riktigt bra sällskap! Härliga diskussioner och berättelser med mycket glädje och skratt JR är fantastisk och har det här i blodet, systemet är så löjligt bra matchat (enl mig) utifrån hans musiksmak och ideal för återgivning och kan inte annat än hålla med om att det här var en "öronöppnare" avseende det mesta inom musik och Hifi för mig. Närmare 6 tim försvann alldeles för fort den här eftermiddagen. Vinylen och systemet lät helt fantastiskt och jag var mäkta imponerad av släppet i ljudet/högtalarna här upplevde jag hur horn som jag fått återberättat för mig att horn kan låta men aldrig själv hört tidigare. Men när sen rullbandspelarna kom igång efter halvtid så blev jag helt tagen-allt blev sådär perfekt som man bara upplever ibland och jag var helt såld... Återigen stort tack till JR att jag fick komma och tack för din härliga glädje att dela med dig om din anläggning och dessa historier bakom konstruktörer ,teknik, album, artister,pressningar,skivbolag och övriga härliga och roliga anekdoter. Kristian
 11. Ovan som du säger går inte att glömma, dessa högtalare/märke är fantastiskt bra i mina öron. Förövrigt kul med en ny tråd om nytt system
×
×
 • Create New...