new order

Moderator
 • Content Count

  4 945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

new order last won the day on May 10 2017

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

33 335 profile views
 1. new order

  letar ny förstäkare

  Ok. För att citera Monty Python. "You are lucky.." du har många fina butiker ett stenkast bort. Ett norrländskt stenkast vill säga. Lycka till.
 2. new order

  letar ny förstäkare

  Logos är bra. Var nöjd med min. Gillade less is moore approachen och den var ljudmässigt också kompetent. Att den sedan är vacker gör ju inte ont...
 3. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Jag lyssnar mycket på Spotify när jag arbetar. Visst blir man ibland en smula mer osocial, men det är ju inte så att musiken går 24/7. Har de senaste månaderna testat deras algoritmer och kollat om den lyckas hitta vad jag gillar. Ibland blir det bom, men allt eftersom så verkar det som att det funkar. Jag får som alla andra varje ny vecka en discover weekly spellista som jag lyssnar genom flera ggr. De som jag gillar extra mycket får en gilla markering och hamnar i en "nyupptäckta lista". I veckan fick jag flera nya artister och låtar som hamnade där. Ska redovisa några. Detta band har jag inte ens hört talas om. Och de har existerat sedan 80-talet. Detta var en fantastisk låt. Liksom detta. Har någon hört talas om den danska gruppen Fribytterdrømme? Jag skulle inte förvånas om någon här har, men det är något helt nytt för mig. Denna låt var hur som hellst magisk. Avslutningsvis så hittade jag denna också i veckan. Josefin Öhrn + The Liberation. Svenskt! Betecknas som PsychRock, vet inte det jag. Det var bra iaf och en rolig överraskning.
 4. new order

  Internetbedrägeri

  Så här var prisbilden för att hyra en bödel på 1730-talet...
 5. new order

  Mästarmöte har en vinnare!

  Borde vara ännu enklare för er! Bara ställa en hink på golvet!
 6. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Rammstein- Mutter. Mein herz brennt. Tokgung. Dessa måste jag se live!👍
 7. new order

  Allmänt lack

  Oj. Är nog lite skadad. Asossierade lack med vinyl...🤕😎
 8. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Dags nu! Fram med Roon. Lyssna på albumet Love Is Hell och Prisoner. Känner du inget efter det så kan jag inte hjälpa dig!
 9. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Fortsatte med Ryan Adams.Prisoner. Oj vilken supertalang och låtskrivare den mannen är.
 10. Ni kan köra med Trial and error. Eller så kör ni Synergistic Research! Lysmaskar ftw!
 11. new order

  Vad lyssnar du på just nu?

  Kari Bremnes-Live. Bra skit! Lite Dire Straits- Brothers In Arms också. Jag erkänner. Och är stolt över det!
 12. new order

  The Queen of Soul är död.

  Jag såg att hon just dött. Ändrar titeln...?
 13. Aretha Franklins dagar är räknade. Enligt nyhetsbyråerna så ligger hon i sista stadiet av cancer, och tar farväl av sina nära och kära. Man blir lika chockad varje gång man tar del av såna här nyheter. De är ju gudar, Aretha är en Gudinna. Vi får väl hoppas på ett mirakeltillfrisknande! Edit. Tyvärr fick jag ändra titeln istället.... Vila i frid.
 14. new order

  Svart kubism skakar om.

  Intressant! Detta är något som jag velat göra med. Komplettera med en sub. Tyvärr för min del så ryms det ingen sådan i nuvarande boende. Men kanske en dag...
 15. new order

  På ny rulle - nu till Belgien

  Intressant. Det sista stycket. Det finns alltså rostfritt som är magnetiskt? Det hade jag inte en susning om. Men det finns hur många variationer som helst av metall och legeringar att det är nästan omöjligt att greppa. Jag har fått för mig att bland det bättre metallerna att använda till hifibänkar borde vara aluminium. Omagnetiskt. Lätt. Vridstyft. Och samtidigt ganska resonansdött, till skillnad från bonnstål och rostfritt.