Jump to content

new order

Moderator
 • Posts

  5 819
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

new order last won the day on January 1

new order had the most liked content!

About new order

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

35 289 profile views
 1. Lite mer Radiohead. De bevisade deras storhet efter OK Computer genom att återuppfinna sig själva med en mer elektronisk ljudbild. Thom Yorke fixade inte kändisskapet och bröt sig fri genom att ta en annan inriktning. Det var nog livsviktigt för bandet. Jag är inte förtjust i Kid A. Men detta album levererar på ett sätt som aldrig the Boss gjorde med Tunnel of love efter born in the USA. Radiohead fixade övergången. Det gjorde aldrig the Boss. Vilket gör Radiohead till min Boss över the Boss alla dagar i veckan!👍
 2. Nittiotalet!😍 Nittiotalets bästa Rock album! ❤️🙏 Är så tacksam att jag hittade det!
 3. Ni inser nog inte detta albums betydelse för min del. Med So så rev herr Gabriel ner mina murar. Han introducerade mig till ett bredare musikuppskattande. Världsmusik. Och allt annat mellan himmel och jord. För mig är detta åttiotalets viktigaste album. Utan tvekan.
 4. Detta album är magiskt. Jo fortfarande. Efter alla dessa år. Och bara bättre med Roon….😎 @Bebopkommer nog aldrig att erkänna det…🤕😎😁 men han ska in i fållan. Han vet inte om det ännu….
 5. Efter att ha testat Roon 2.0 ett tag så är det tummen upp för egen del. Det har till och med löst spelhistoriken. Inga problem hittills varken med padda eller mobil. Jag förstår inte kritiken om att det krävs internet däremot? Det är flera som nämnt det och vad är problemet enligt er? Att man inte kan spela lokala filer om man inte har en uppkoppling? Är det där skon klämmer?
 6. Röyksopp släppte två album i våras. Jag har lyssnat på bägge två nu. Väldigt mycket Röyksopp. Alltså väldigt bra!
 7. Jag måste erkänna att KT Tunstalls senaste är en trevlig bekantskap. Kanske inga direkta hits. Men stabilt album med härlig musik.
 8. Jag förstått inte att internetaccess skulle vara en akilleshäl oavsett om man spelar lokalt eller inte? Man vill väl ha möjlighet att kunna uppdatera programmet åtminstone? Hur ska det gå till utan internetaccess? Nä. Att se det som det problem är att göra en höna av en fjäder i mitt tycke. Men vi prioriterar alla olika och har olika infallsvinklar. Gott så.
 9. En tripp på minnenas alle'. Bra än. Men jag kan se blessyrerna.
 10. Det gör inte längre så mycket att Daft Punk slutade. Röyksopp har till min stora glädje startat upp igen. Lika bra som tidigare? Jepp!
 11. Inte det. Inte än! Har inte så mycket att tillföra bara. Men att pusha för Ryan och hoppas på att han kommer till Sverige inom en snar framtid kan jag göra iaf.
 12. Jag tycker nästan att Ryan har något slags världsrekord i att skapa nya, grymma album som på något sätt blir totalt bortglömda. Detta album är ett sådant bortglömt album. Tyvärr.
 13. Ahh. Kärlek. Kan man argumentera mot det? Så var det för för mig och mina högtalare med! Och Cremonorna med när jag tänker på det. De var min biljett ut ur Linnträsket. Och jag skulle gärna haft de kvar ännu om de funnits plats.
×
×
 • Create New...