Jump to content

new order

Moderator
 • Posts

  5 876
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

new order last won the day on January 1 2022

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

35 609 profile views
 1. Dubbelt Dire Straits. Love over Gold är och förblir favoriten. Det är bandets mästerverk i min mening.
 2. Jag håller med. Debut, Post, Vespertine och till viss del Homogenic gillar jag. Men sen fattar jag ingenting av vad hon vill förmedla. Det är för konstigt, inte tillräckligt melodiöst för att jag ska kunna fastna i det.
 3. Efter förvirringen med Björk över till något mer känt. Detta album är på sitt 25e år. Herregud, vad tiden går.
 4. Som vanligt lämnar nytt material från Björk ett stort frågetecken för mig att försöka räta ut. Jag vet inte än hur jag ska förhålla mig till detta. Har du lyssnat @AlfaGTV?
 5. It’s a Adele kind of evening…🙂
 6. Jag köpte den på vinyl när det begav sig. Tror att den är släppt i ungefär samma veva som när Metallicas svarta släpptes. Tidigt nittiotal? Jag införskaffade den på cd i samma veva. För att återgå till Cult så är det där albumet jättebra. Fire woman som sagt och min personliga favorit New York City.
 7. endast ett år mellan Eva Cassidys album och OK computer. Detta album är nu drygt 25 år. Det är galet hur fort tiden drar iväg! Det är märkligt vilken dragningskraft detta album fortfarande har. Det ligger liksom i gränslandet mellan det gamla och nya i Radioheads katalog.
 8. Vill verkligen inte glömma bort kvinnan med änglarösten. Påminnelse idag.
 9. Skoj Josaa och Stylus!🙂👍 Trevligt med nytt blod i highend försäljning av hifi. Nu hoppas jag bara att märket i min avatar har ledsnat på ett tynande tillvaro i Sverige och återvänder till stallet. Hoppas kan man ju iaf! 😉
 10. Haha. Jo. Finns I gömmorna. Bra album med Jorma Kaukonen från Jefferson Airplane.
 11. Aja känns som ett måste efter Gaucho. Är det Steely Dans bästa album? Svårt att säga. I den absoluta toppen såklart.
 12. Gaucho. 96 kHz på Roon/ Qobuz. Mäktigt.
 13. Man blir faktiskt lite nyfiken på dessa! Har hört så mycket OM dom. Men inte på dom.
 14. Jag tror att med rör i rätt dimension att sådana stativ inte är så svåra att reproducera. En pulverlack på det bara. Klart.
×
×
 • Create New...