Jump to content

new order

Moderator
 • Content Count

  5 274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

new order last won the day on February 25

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

34 003 profile views
 1. ett album som jag återkommer till.....👌🙏🏻👍🏻
 2. nytt från Yello. Nice! Kommentar kommer sedan.
 3. Du fixade inte en video där du twerkar oxå?😉🤔😉😁
 4. Laddar upp med världens bästa rocklåt innan det blir firmafest med konjaksprovning.... Ja. Livet kan vara underbart!
 5. När man lyssnar på nya artister är det fort man glömmer de gamla hjältarna. Men efter första låten på Bonnies Slipstream så inser man snabbt att gammal är äldst. Vilken klass. Vilken sång. Vilka musiker. Det här är eliten. Och att hon vid 70 års ålder sjunger bättre än någonsin.
 6. Trevlig dansmusik à la Kylie Minogue.
 7. Jag ville ha en Roon server. Och ska man köra den på en qnap eller Synology nas så är det i mitt tycke en allt för stor investering. Jag byggde en pc server med w10 av begagnade delar. Det funkade och funkar äns å länge. Hade inga problem med min synology under den tiden jag använde den. Men en windows eller linux baserad dator erbjuder så mkt mer flexibilitet för en billigare peng. Det är min rekommendation. Även om du inte har en Roon server.
 8. Ok. Ja då får man bita på naglarna lite till då.... Efter att ha läst på Roons hemsida verkar det vara lugnt. Jag klarar mig troligen.
 9. Funkar lika bra som alltid. Inga problem.
 10. Mitt senaste hifi-köp var Roon för drygt ett år sedan. Jag minns inte vad jag köpte före det allvarligt talat. Måste varit kablar, hyllor. Det går i cykler. Men ju dyrare det blir, desto längre blir cyklerna. Jag skulle gärna vilja ha ett större rum och ett par gigantiska SVS subbor. Någon gång kanske.
 11. Ska kolla in! Upp till dig om jag kan lita på dina recensioner hädanefter!😉
 12. Har den på CD. Men misstänker att den låter bättre på Tidal.
 13. En klassiker! Det finns en massa bra på Tidal med, You know! Har hittat lite nytt som påminner om Steely litegrann. Faktiskt.
×
×
 • Create New...