Jump to content

new order

Moderator
 • Posts

  5 515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

new order last won the day on February 25 2020

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

34 479 profile views
 1. Det är en kväll i Coldplays tecken, tydligen. A rush of blood to the head var länge sedan jag lyssnade genom. Men det är ett av Coldplays absolut bästa album. Helt klart.
 2. Detta album har gått många gånger sedan dess release hemma hos undertecknad. Vacker melankoli som bara Coldplay kan göra.
 3. Denna dök bara upp. Jag blev golvad.
 4. Jag fick upp öronen för Madi Diaz under min Tidal tid. Hennes förra album var mer lättlyssnad pop. Lättare att ta till sig kanske. Detta är en äldre Madi, med en brusten relation i bagaget. Hennes Tunnel of Love, om man kan referera till Springsteen. Jag gillar det här. Bättre och mer äkta än hennes förra album.
 5. Posta era favoritlistor på er favorit streamingtjänst! Ser fram emot era rekommendationer och listor!
 6. Det här är albumet av Eurythmics som fick mig på fall. Jag minns när Gessle startade upp Roxette så kändes det som att " been there, done that". Varför lyssna på kopior, när man redan hört originalet? Så var mina känslor. Och är det fortfarande, ärligt talat.
 7. Jag behövde lyssna på detta album ikväll. Min mobiltelefon la av under dagen. Utan förvarning. Och i dagens samhälle måste man ha en smartphone. Jag har slopat den fasta telefonen sedan en tid. Var lite sugen på att testa en iPhone, men vetskapen att starta från blankt papper när man inte har en mobil att kopiera kontakter ifrån gjorde att det blev en android igen. Nu är den nya up and running och jag kan slappna av med Phoebe Bridgers. Det har jag fan förtjänat.🙂😁
 8. Hehe. Tog ett tag men poletten ramlade ner till slut...
 9. Jo. Det är också min absoluta favorit! Man kan höra på det idag och upptäcka pärlor. This is the picture med Laurie Anderson exempelvis.
 10. 1986 var året som mitt Springsteen beroende var som högst. Det kulminerade i konserten på Ullevi samma år, som jag dessutom lyckades få biljetter till och se! Men det var också året som detta album släpptes. Och ärligt talat så har nog So varit ett album som inspirerade mig att lyssna bredare. Jag blev intresserad av alla slags influenser och medverkande som albumet hade. Världsmusik. Daniel Lanois. Kate Bush. Än idag är det ett album som inspirerar och håller. Herr Gabriel gjorde något magiskt när han tillredde detta.
 11. Det här däremot…. Har roat mig med att lyssna på olika versioner av detta himmelska stycke. Hittills är detta favoriten. Känslan av att våga hålla på pausarna så tonerna får klinga ut gillar jag. Det är så många som jäktar fram.
 12. Haha. Nä. Mina betyg får ingen boost av öl idag. Har en vit månad och jag tycker inte albumet förtjänar mer.
 13. Halsey samarbetar med Trent Reznor och Atticus Ross från NIN. Ett spännande samarbete med en massa roliga gästartister. Det här var bra! Det bästa från henne till dags dato.
 14. Nytt från Lorde. En äldre, mer mogen Lorde. Men kanske lite tråkigare med? Detta är första genomlyssningen. Ska ge albumet mer chanser. 3 av 5 Euphonia stjärnor tills vidare.
×
×
 • Create New...