Jump to content

new order

Moderator
 • Content Count

  5 279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

new order last won the day on February 25 2020

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

34 083 profile views
 1. Skaffa den om du gillar den. Att den inte har wifi är ingen nackdel. Wifi är ett elände. Sedan jag drog ethernet kabel från min server och router har allt fungerat relativt bra, med wifi var det ..... otroligt frustrerande.
 2. Paloma Faith. En ny bekantskap. Bra.
 3. Vad ni tjorvar till det! Vin? Alltid italienskt. Alltid. Öl? Arboga original 5,6. Vill ni vara exotiska, testa tjeckiskt. Frågor på det?😎😁
 4. Har varit jävligt nöjd med Roon fram till idag. Jag lät den spela random låtar. Och den spelade Håkan Hellström!!🤕🤮 Hur ska jag någonsin få tillbaka förtroendet?
 5. ett album som jag återkommer till.....👌🙏🏻👍🏻
 6. nytt från Yello. Nice! Kommentar kommer sedan.
 7. Du fixade inte en video där du twerkar oxå?😉🤔😉😁
 8. Laddar upp med världens bästa rocklåt innan det blir firmafest med konjaksprovning.... Ja. Livet kan vara underbart!
 9. När man lyssnar på nya artister är det fort man glömmer de gamla hjältarna. Men efter första låten på Bonnies Slipstream så inser man snabbt att gammal är äldst. Vilken klass. Vilken sång. Vilka musiker. Det här är eliten. Och att hon vid 70 års ålder sjunger bättre än någonsin.
 10. Jag ville ha en Roon server. Och ska man köra den på en qnap eller Synology nas så är det i mitt tycke en allt för stor investering. Jag byggde en pc server med w10 av begagnade delar. Det funkade och funkar äns å länge. Hade inga problem med min synology under den tiden jag använde den. Men en windows eller linux baserad dator erbjuder så mkt mer flexibilitet för en billigare peng. Det är min rekommendation. Även om du inte har en Roon server.
 11. Ok. Ja då får man bita på naglarna lite till då.... Efter att ha läst på Roons hemsida verkar det vara lugnt. Jag klarar mig troligen.
 12. Funkar lika bra som alltid. Inga problem.
×
×
 • Create New...