Jump to content

new order

Moderator
 • Content Count

  5 460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

new order last won the day on February 25 2020

new order had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

34 314 profile views
 1. Grymt album. Bland det bästa som gjorts inom hårdrocken.
 2. Deras färgning och favoriserering av engelska produkter är skrattretande. Minns att Tdl rtl3 var testvinnare. 5 stjärnor. Nht 2.5 som jag köpte efteråt och var överlägset bättre högtalare på alla punkter fick 3 stjärnor. Men det var ju inte engelska högtalare ..
 3. En varning. Ser jag listor innehållande Per Gessle, Gyllene Tider, Magnus Uggla och Håkan Hellström så kommer jag att missbruka min makt som moderator. För första gången. Och med glädje!😎😉
 4. arghhh. Hur bra är inte detta? Avdrag om det är engelska versionen,dock!
 5. En charmig brud. Minns jag inte fel så är hon skottska. Hennes föräldrar måste ha haft någon country kanal på under hennes uppväxt. Tack för det. Resultatet är bra.
 6. Jag köpte min ENDA sacd för nått år sedan . Steely Dans Gaucho. Det var så deprimerande bra att jag gav upp. Steely Dan har aldrig låtit bättre. Men innebär det nu att jag är hänvisad till svindyra japanpressade sacd? Iofs så låter även Qobuz bra. Och det är redan betalt för ett år.
 7. Jo. Där satte du dit mig. Jag tror att en vinylkväll mot höstkanten kan vara en lisa för själen. Har t.o.m. hittat en vinyl spelare jag kunde tänka mig. Vi får se.
 8. Herbie. Jazz snubbe och så. Men så mycket mer. Tror det skulle vara skoj att ta en öl och prata musik med den här mannen. Han har glimten i ögat.
 9. LP? Näääääääääääää Jag har ju Roon. iPad. Och en packe starköl!👍🏻😁
 10. Aha. Du anar trenden.😬😎Jag kör på till nio. Retar grannar och (förhoppningsvis inte) forumsmedlemmar till dess! Men jag känner mig lite extra Thom Yorke inspirerad nu. Kanske lite av hans solo grejor.Typ Bloom. Vilken artist! Det är bara att smälta bort och njuta av processen.
 11. Inte för att vara sådan. Men så brukar det heta. Typ alltid…😎😉
 12. Min definition av kvalitetsmusik. Radiohead har dominerat min värld sedan 1997. Sedan Ok Computer. De tillsammans med Björk har tvingat mig att inse att även disharmoni och kaos kan vara vackert. En lektion som jag aldrig kommer att glömma.
×
×
 • Create New...