Jump to content

LasseJ

Medlem+
 • Content Count

  1 526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

LasseJ last won the day on September 13 2019

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

 • Birthday 1961-04-04

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

8 143 profile views
 1. Nytt från Maria. Som vanligt trevligt.
 2. Anna Calvi är en spännande musiker som går sin egen väg. Lite som PJ Harvey. Hur som helst så är det bra.
 3. Lisa Nilsson med dundersuccén skriven av Mauro Scocco och producerad av Ratata parhästen Johan Ekelund. Släpptes för nästan 30 år sedan!
 4. Det här gänget har varit med tidigare men herregud vad de kan sjunga. När Kristin tar över vid ca 3 min så tar hon andan ur en. Vilken röst.
 5. Både Céline och detta fantastiska musikstycke har jag laddat upp här tidigare men Céline då med annat musikstycke. Men Holy Night med Céline blir magiskt och passar så väl så här kvällen innan Julafton. Mina tankar går till de nära och kära som inte är med oss längre och till dem som är med oss.
 6. Ana Diaz som är med i Så mycket bättre har imponerat på mig. Jag hade ingen aning om att hon har skrivit låtar åt Världsstjärnor när hon bodde i USA. Det var innan hon började skriva låtar år sig själv. Egentligen är hennes musikstil inte min favoritmusik men det här gillar jag. Musik är härligt!
 7. Celtic Woman är det ingen hemlighet att jag gillar och det är verkligen röster som berör. Just idag släpper de denna video. Vackert så det berör.
 8. Bara att stämma in i hyllningskören. Jättetrevlig presentation!
 9. Chris Rea är en gammal favoritartist som precis har släppt nytt. Detta gillar jag.
 10. Visst minns ni Moa? 17 år ung tog hon juryn och tittarna med storm med en egen låt vid audition för idol. Hon gick så långt som till final där hon till slut kom på 3:e plats. Nu är hon 26 och släppt ett nytt alum med egen musik och hon gör det riktigt bra. Jag gillar det jag hör. Begåvad musiker och låtskrivare.
 11. Intressant att följa detta. Själv har jag varit väldigt skeptisk till att en switch ska kunna bidra till bättre ljud men jag är ändå öppen för att det kan påverka och jag har stor respekt för vad Calm rapporterar. Intressant! Jag pratade med vår IT-chef idag och frågade honom om hifi-switchar och hur de kan förbättra ljudet, för jag är som flera andra att jag vill förstå tekniken och hur det fungerar, och på stående fot blev jag fullständigt idiotförklarad...där fanns inte något öppet sinne inte...
 12. Det där kitet ser riktigt fint och inbjudande ut. Klart lockande att bygga ihop en likadan. Kanske ett lagom pyssel under julledigheten? Ska bli intressant att höra vad du tycker om slutresultatet.
 13. Grattis till riktigt läckra grejer. Ett rejält byte i teknik blev det. Skulle jag byta så är Pass en klar kandidat.
 14. Spännande! Ser fram emot avslöjandet. Något som ingen annan har provat...hmm har ingen aning om vad det kan vara.
 15. Från Paloma är det inte långt till Ash Morgan. Han var med i Voice UK för flera år sedan. Herregud, han kan sjunga. Lite suddig bild men skit i det. Lyssna och njut.
×
×
 • Create New...