Jump to content

LasseJ

Medlem+
  • Posts

    1 724
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

LasseJ last won the day on August 26 2021

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

  • Birthday 1961-04-04

Profile Information

  • Location
    Stockholm

Recent Profile Visitors

9 513 profile views
  1. 1999 släppte en ung fröken Armstrong sitt debutalbum men det dröjde till 2001 innan världen upptäckte det men då tog det rejäl fart och albumet har sålt i 21 miljoner ex. Hela albumet är ruggigt bra och är ett av mina favoritalbum.
  2. City Boy slog igenom med monsterhiten 5705. 1979 släppte dem detta mästerverk som det nu var länge sedan jag lyssnade på. Efter The Day the Earth Caught Fire hoppade Steve Broughton av bandet och resten av Stadspojkarna släppte efter det ett par album till men dessa blev aldrig någon större succé och rätt snart upplöstes bandet.
  3. Peter LeMarcs mästerverk i en lugn liveversion.
  4. Klockan tickar snabbt mot 24.00. Avrundar kvällens musikpass med en artist som man inte ser så ofta här i tråden men hon har faktiskt gjort en hel del bra musik. Bl.a. Frozen som hon släppte 1998.
  5. En av mina favoritartister, Heather Nova, med sin vackra Every Soldier Is a Mother's son. Från hennes akustiska album The Jasmine Flower.
  6. Precis som @new order gillar jag Loreena. Fantastisk artist!
  7. J-klar vad åren går! För 35 år sedan släppte Chris Rea sitt absolut bästa album. Hela albumet är bra. Looking for a Rainbow är nog mitt favoritspår.
  8. Har tipsat om Ava tidigare men hon är så bra så det får bli en repris. Ung arkitektstuderande tyska. Skriver egen musik även om just denna är en cover.
  9. På Nalen igår. Joy och en gitarr.
  10. Vad bra Grace Potters senaste album är. En riktig rökare upp i krysset. Grace är multinstrumentalist, låtskrivare och sångerska och är lika bra på allt.
  11. Ibland har man turen att av en tillfällighet upptäcka ny musik. Besökte Hifi Klubben i Sickla på vägen hem igår för att lyssna på en ny subwoofer. De spelade då Ibadet Ramadani. Uppvuxen i Kosovo och Tyskland. Har studerat både art och musik, bl-a i New York. Hon har tidigare spelat i band men detta är en hennes debut som soloartist. Roon klassar det som folkmusik men enl mig mer blues och singer songwriter men det spelar ingen större roll vad vi väljer att kalla det för bra är det oavsett. Låten Forest sitter nu rejält fast i skallen.
  12. Fasen vad bra musik detta är! Undrar hur många gånger jag har lyssnat på detta album sedan släpptes 1979?
  13. Kul att London Grammar kom med i tråden. En grupp jag gillar.Engelska gruppen London Grammar består av tre kompisar som gör riktigt bra musik. 2021 släppte de sitt tredje album Californian Soil. Min favorit på de albumet är Lord It's A Feeling. Här har de gjort en version med full orkester som är grymt bra. Sångerskan, Hannah Reid, har en speciell röst som jag gillar. Lyssna och njut.
  14. Detta album återkommer jag till ofta. Det går alldeles utmärkt utan Roger när David är i högform!
×
×
  • Create New...