LasseJ

Medlem+
 • Content Count

  1 422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

LasseJ last won the day on September 13 2019

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

 • Birthday 1961-04-04

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

7 806 profile views
 1. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Cover med Amanda Palmer och Missy Higgins.
 2. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Idag släppte Carolin No sitt nya album No No.
 3. Här kommer en av mina favoriter. Sara, som även skriver egna låtar, gör här cover som åtminstone ger mig rysningar.
 4. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Long & Lost, skön musik med Florence+the Machine.
 5. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Blir en hel del Emeli även ikväll. Hon slog ju igenom ordentligt med "Our Version of Event" 2012. Här är det hennes uppföljare som spisas. Emeli tycker jag är grym. Sjunger bra, skriver även musik åt andra som t.ex. Rihanna och Leona Lewis. Läste till neurolog men hoppade av efter tre år då musiken tog över. En favorit hos mig.
 6. LasseJ

  På besök i Japan.

  Kan bara hålla med Calm. Men bland Japans yngre så är det fler och fler som anammar europeiska värden som t.ex. jämlikhet och kvinnosyn. Själv har jag varit i Japan massor av ggr (har med dem att göra i jobbet). Arbetsmoralen är extremt hög. Minns mycket väl när jag besökte en bilfabrik för flera år sedan. Flera av montörerna vid löpande bandet hade ett gult band i kepsen. Var tvungen att fråga vad det betydde och fick svaret "de strejkar".... En annan story är den när GM i USA började anlita och köpa produktionsteknik av japanerna till sin bilproduktion. Ett gäng japaner var över till GM i Detroit och efter det så besökte jänkarna Japan. Efter en rundvandring i en bilfabrik så var jänkarna tvungna att fråga var alla bilar står som hade någon defekt eller anmärkning från sammansättningen och som behöver rättas till innan leverans. Svaret de fick var "den står där". Förmodligen en överdriven story men deras produktion är makalös. Nog med OT. Tack för länkarna Octavia! Bjussar på en bild från mitt senaste besök.
 7. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  En av mina favoritlåtar med Bowie.
 8. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Vem minns inte den lilla blyga flickan från Irland med en magisk röst som sjöng "Your Song" i BGT för flera år sedan? Nu har hon vuxit upp och skriver egen musik. Janet Devlin med alldeles ny musik.