LasseJ

Medlem+
 • Content Count

  1 337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

LasseJ last won the day on September 13

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

 • Birthday 1961-04-04

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

7 675 profile views
 1. Lady Gaga är för många mest känd för pop hits som "Poker Face" samt "Shallow" från filmen A Star is Born samt för sina fantasifulla klädkreationer men hon är en fantastiskt sångerska. Vad många kanske inte känner till är att hon är en skicklig pianist samt är väldigt socialt engagerad. Här framträder hon med John Lennons underbara "Imagine". Lyssna på hela låten. Hon tar i ordentligt en bit in i låten. En röst som verkligen berör. Lite extra mycket i just denna version av "Imagine".
 2. Ytterligare en fantastisk röst. Beyoncé med "Halo" i en mäktig liveversion:
 3. En annan sångerska med en magisk röst som också berör. Céline Dion. Här med en för årstiden passande sång. Vackert! Och fantastiskt vackert även här:
 4. Röster, ja precis som TS blir även jag starkt berörd av vissa röster och kombineras det även med fantastiskt musik så blir det otroligt känslosamt. Sarah har ju redan dykt upp i denna tråd men hon får vara med även denna gång men i sällskap av fantastiska Andrea. Detta berör mig djupt in i själen och det kommer alltid tårar. Bara njut:
 5. LasseJ

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  Efter lång väntan so kom denna (plus några till) hem via Fedex. Mofi's nysläpp av "Breakfast in America".
 6. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Ellen Krauss igen. Jag gillar verkligen denna unga, svenska, artist. Riktigt bra.
 7. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Mer City Boy. Detta är deras klart bästa album. Titellåten är grym men hela plattan är bra. Jag har massor av minnen från denna låt som släpptes 1979.
 8. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Gammal härlig musik med City Boy. Distade gitarrer och stämsång är trevligt. Många bra låtar på albumet "Book Early" bl.a. finns superhiten "5.7.0.5" på den plattan. City Boy hade en rätt kort karriär. Bandet slittrades 1982. Det många kanske inte vet är att en av grundarna, Steve Broughton, som lämnade bandet redan 1979 sedan gick vidare och jobbade bland annat med Cindy Lauper, Britney Spears och Backstreet Boys.
 9. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Emily Jane White har precis släppt sitt 6:e album. Riktigt bra! Finns på Qobuz.
 10. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Ellen Krauss. Ellen började spela gitarr redan vid 4 års ålder. 12 år senare lade hon ut några av sina låter på nätet och upptäcktes senare av bl.a. Christian Walz som även är med och producerar. Ellen berättar själv att hennes influenser kommer från bl.a. Dire Straits och Bruce Springsteen, som hennes pappa jämt spelade, samt av lite moderna tongångar som t.ex från Ed Sheeran men hennes egen musik påminner inte om någon av dem. Hon har blivit hyllad av bl.a. Max Martin. I år har hon släppt en EP som finns att ladda ner från Qobuz.
 11. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Miss Li. Bäst på "Så Mycket Bättre". Finns att ladda ner på Qobuz.
 12. LasseJ

  Youtube favoriter

  Nu är de här med en ny låt. Denna gång Queen!