Jump to content

LasseJ

Medlem+
 • Posts

  1 652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

LasseJ last won the day on August 26 2021

LasseJ had the most liked content!

About LasseJ

 • Birthday 1961-04-04

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

8 983 profile views
 1. Instämmer. Gick både snabbt och enkelt.
 2. Katie Melua och Simon Goff i samarbete.
 3. Från Heathers nya album. Denna gång släpper hon ett album med akustiska covers på några kända låtar plus några egna, även de akustiska. Blev faktiskt bra men jag gillar allt min favorit från Bermudas gör.
 4. School of rock gänget är alltid duktiga och så även här. En skön låt och en grym sångerska. Hon börjar mjukt men tar i lite mer efter ca en minut. Jag tycker verkligen att hon har en härlig feeling. Lyssna och njut. Detta ger i alla fall mig gåshud.
 5. Det finns över 300 School of Rock runtom i världen. Deras All Star band är suveränt duktiga. Speciellt Greta på sång men ännu mer solo gitarristen.
 6. Hon var 13 år när hon gjorde succé på AGT Global.
 7. Angelina har jag visat här tidigare. Nu har hon blivit lite äldre och är nu 16 år! Hon var 8 år när hon vann norska Talang och Många har beskrivit henne som en blandning av Amy Winehouse och Whitney Houston. Här ger hon sig på just en av Whitneys paradnummer och hon gör det bra.
 8. Lykke Li har jag nästan aldrig lyssnat på. Har bara blivit så. Det enda jag vet om henne är att farsan lirade i Dag Vag. Men nu har jag lyssnat en hel del på hennes senaste album och jag gillar det. Måste lyssna på hennes tidigare alster också.
 9. Nytt från Kathryn Williams. Riktigt bra!
 10. Mer som är mäktigt! ”The Black Strat” i fantastiskt gitarrsolo.
 11. Om jag tvingas att välja ut en, endast en enda, favoritlåt av alla jag har så ligger ”Brothers in Arms” bra till. Speciellt liveversionen från albumet ”On the Night”. Här i en annan liveversion med HM Royal Marines. Vid en första lyssning så rynkade jag på näsan. En kvinlig sångerska istället för MK men efter några lyssningar så sitter det. Hon gör den till sin egen version men även gitarristen och hela orkestern gör det riktigt bra. Mäktigt! Låttexten får också en djupare mening med tanke på vilka de är.
 12. Nytt från systrarna Söderberg! Släpptes den 14/8 och nytt album kommer den 4/11.
 13. Det var ett tag sedan jag var aktiv här. Blir inte mycket hifi/musik så här års men ikväll/natt blev ett undantag. Jag gillar ju verkligen Florence + the Machine även om the Machine (Isabella Summers numera ägnar sig bl.a. åt filmmusik) inte längre är med. Rätt nyligen har fröken Welch släppt ett nytt album och hon fortsätter in på den inslagna vägen från förra albumet med mindre gitarrer och mer syntar men hon gör det bra.
 14. Phil Collins första soloalbum är ett mästerverk. Enl mig det bästa han har gjort. Monter-hiten "In the Air" har väl ingen kunnat missat men faktum är att hela albumet mycket bra.
×
×
 • Create New...