Jump to content

Danke

Medlem+
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Danke last won the day on July 30 2023

Danke had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Norsk som jeg er, åkte vi till Halden förr att köpa norsk Mat och brännvin. Tyvärr hadde dom inte Hvalköt då det inte var sesong. Den startar vist i April med jakten. Men köpte massa gammeldags flatbrød , Spekeskinke och rømmegrøt. Och en massa annat. Och en Barolo som bara finns i Norge, faktisk den bästa vin jag någonsin smakat av förra årgångarna. Och 1,5 liter Fatlagrad Arvesølvet jule Aquavit och Riedel Aquavit glas. Båda till husmanskost och avec, fast tror inte den räcker helt till julen...
  2. Tog sin tid, men en återbetalning på flera tiotusentals från Skatteverket gjorde att jag äntligen fick köpt en bättre kabel till min Solo Streamer. Big Sur till Streamer, hoppas den är bättre enn Red River som jag var nöjd med men som gick sönder...
  3. Inte Hifiklubben då dom inte har dessa. Men köpte et par till min Cd player och blev jättenöjd, så när Red River från andra hand till Streamer blev sönder, så köpte jag Big Sur rca Audioquest från Amazon.se
  4. Idag blir det Lamm gryta, kokas inn med bra med rödvin, lamm rosmarin, Chorizo korvar, Charlott løk, palsternacka, tomater, morötter. Skal kokas l ca 4 timmar. Til dette är en Chinon eller Rhone rödvin ett måste, då det är en fransk rätt möjligen en fransk husmanskost. Vi skall ha Chinon.
  5. Jo jag har känd dom i över 10 år samma gänget som jobbar där.
  6. Joda bara att det är lite enklare och samma priser att förbeställa från Hifiklubben via telefon.
  7. Med Sennheiser IE200 så fick jag mycket bruk for Dragonfly black. Jag funderar på att uppgradera till den blå Dragonfly.
  8. Var utsolgt i Norge också, men under två veckor att vänta, och dom komm snabbt. Det är distributions problem, om det är grundad popularitet eller brist på produkter vet jag inte, tror det är båda och efter hvad han killen på Hifiklubben sa.
  9. Och jag har alltid tyckt att Coldplay va en dårlig ripoff av Radiohead. Creep va ju en stor hit, tror jag hadde singlen men första skivan jag köpte var OK Computer en av tidernas mest episka album.
  10. Blir Audioquest Big Sur till Argon Solo efter nyttår. Och Golden Gate från samma bolag går tillbaka till Ifi Zen Dac när den används som Laptop Dac i anläggningen. Här är något som jag fick til födelsedag nyligen jag fyllde år i november och fick lite cash och la till lite.... Lite komiskt är att jag vid en fel förväkslade en norsk 100 lapp med en svensk 500 lapp (dom är helt lika i färg och storlek) Men fick tillbaka pengarna dagen efter, Tack Hifiklubben för ni är så service minded.. Sennheiser IE200, älskar dessa. Dom har godt av lite bra milliwatt.
  11. En ny grej till födelsedagen och från familjen och jag. Sennheiser IE200. Gillar verkligen dessa. Ljuder lika bra som over ear.
  12. Då är den här, Orient Star Första intrycket, tycker den är ryddig och mindre som är et pluss för dressig klocka, och nu har jag också en med open Heart, och lite guld detaljer.
  13. Då är den här, Orient Star Första intrycket
×
×
  • Create New...