Jump to content

octavia rs

Medlem+
 • Content Count

  3 291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

octavia rs last won the day on September 22

octavia rs had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Skåne

Recent Profile Visitors

8 763 profile views
 1. Grattis till dig @JWE och din sambo Jag har själv en sexåring och en fyraåring här hemma med allt vad det innebär men är lyckligt lottad med två barn som aldrig rört mina stereoprylar. Ända sedan de var bebisar har de varit vana vid att de spelas musik på kvällarna även på lite högre volym så precis som @figge skriver vänj dem vid att där är ljud så sover de gott ändå
 2. På den tiden twerkades det inte så mycket @new order
 3. Eftersom @shifts och @VoicesInMyHead börja snacka om hiphop fick jag damma av en låt som spelades flitigt i min ungdom.
 4. Jag tror det mest finns med i länken i min förra post @Ivery hur man ska gå tillväga.
 5. @Ivery de där låter som felet som uppstod med näst senaste Roon mjukvaran där de var nått strul med vissa diskar. Om du kollar på Roon forumet så tror jag du hittar lösning på det. https://community.roonlabs.com/t/roon-os-woes-build-1-0-221-resolved/117217 Det behöver ju inte vara detta som felar men värt att kolla på.
 6. Ja de är fina men sett ur signalens synvinkel är de egentligen inte lika bra som en krimpkontakt där ledaren kopplas direkt till stiften. Men de är ju fina att titta på om inget annat (har gjort många kablar med Telegärtner KAT6A och KAT8). Funderar på om jag ska skaffa en egen presstång ifrån PlatinumTools och krimpkontakter de är fort intjänat om man bygger ett par kablar.
 7. Jag tror jag vet en som gärna ger dig en bra deal @Simon76
 8. Slängde ihop en LAN kabel för att testa en sak, vanlig KAT6 med crimpkontakter. Kopplar in den och zero, nada, nothing....men va f.n är de nu då. Kollar närmare och inser att jag vänt vit och vit/orange i ena kontakten....jaja bara till att klippa av den och crimpa på en ny.
 9. Har du Core på MAC mini @LasseJ? De gånger jag råkat ut för detta är när jag fibblat med nätverket och core och styrning hamnat på olika subnät.
 10. Om de är så att den mest är tänkt för den Amerikanska marknaden så är det med deras srickproppar som alltid hamnar på samma sätt sen förutsätter det ju att uttaget i väggen kopplas så att fasen alltid är på rätt ställe så att säga.
×
×
 • Create New...