Jump to content

lindvall

Medlem+
 • Posts

  578
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Skåne

Recent Profile Visitors

4 134 profile views
 1. Den där skivan ramlade över mig lite oförhappandes. Blev lite chockad när jag såg jag att jag kommit över en dyrgrip i NM condition. Bra musik!
 2. Fantastiskt! Härligt med Surburbia också! Jag tycker att Dr Albans covidlåt är rolig. "Hello Sverige, lyssna på Tegnell! Han är stabil, rak och rationell!"
 3. Plöjer också Lee Child. Som att läsa en actionfilm! Vissa av böckerna är bättre än andra. Det är lite som Grisham. Man vet exakt hur böckerna är upplagda, men det gör inget.
 4. Glömde så klart fota när maten fortfarande var snygg.
 5. Gör pasta nästan varje vecka. 4 personer: 2,5 dl vetemjöl 2,5 dl durumvete 1 tsk salt 3 ägg Ungefär 2 msk vatten Börjar med mjölet, saltet och kör i matberedaren med knivarna i och sen ett ägg i taget. I med vattnet tills det bildas hagelliknande kulor. Upp med degen och knåda ihop det. Vila i plastfolie i kylen nån timme. Dela degen i fyra. Kavla ut i pastamaskinen.
 6. @new order Haha! Jag förstår dig. Men jag är så gammal att jag lyckas släppa sånt! Sommartid med Uggla är bättre än man tror! Lovar! 😜
 7. Sommaren är här på riktigt. Skolavslutningar, värme, strandhäng med mera! Jag ger er soundtracket till sommaren solgassiga stränder, till nercabbade långturer där mjuklassen droppar och ett och annat kvällsdopp!
 8. Spännande! Har själv funderat lite på om Potato Hack kan vara något för min del... https://criticalmas.org/best-of/potato-hack-diet/
 9. Härligt! Det här hade jag missat!
 10. Det var tack vare tips från @Bebop som jag vågade gå på nya rör istället för att behöva handla dyra NOS-rör som effektrör. Där sparar man en del kronor. Tack för det Bebop! Nu ska bara rören få gå några timmar så får vi se var det landar. Det är rätt bra tjong i basen i alla fall, så det känns gött.
 11. Jamen då blir det väl lite Leben-bilder när rören är i!
×
×
 • Create New...