Jump to content

lindvall

Medlem+
 • Posts

  605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lindvall last won the day on August 18

lindvall had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Skåne

Recent Profile Visitors

4 205 profile views
 1. Jag har för mig att Tibber också ett sådant företag, som jag har för mig är norskt från början, som tänker sig tjäna pengar på kringutrustning till det smarta hemmet och säljer elen till inköpspris.
 2. Ett riktigt gott öl är Duchesse de Bourgogne. Tyvärr måste man köpa 24 åt gången, men i och med att det är en sån trevlig öl och inte fasligt dyr så gör det inte så mycket. Det är en flamländsk suröl, röd ale som lagrats på ekfat.
 3. Lite minimalistisk organisk techno som jag precis upptäckt tack vare han Darko på youtube. Den här vill jag ha på vinyl! Älskar omslaget! VC-118A. (Fräsigt artistnamn. Nästan lika påhittigt som ”Avicii”)
 4. @AlfaGTV hörde av sig och erbjöd mig att låna hans Apple AirPort Express för att testa den. (Se tråden om DACarna). PostNord var inte helt tydliga med att den ankommit, men nu är den hämtad och inkopplad!
 5. Tänker lite på Kraftwerk som ställde ut dockor på scenen. Detta är ju att ta det ett steg längre.
 6. Jag kan hålla med där. Skaffade LoRad för längesedan, men den gjorde musiken tråkig. Liksom jag har upplevelsen att signalkablarna gjorde. (EFF-ISL nånting) Men så har jag Sword som högtalarkabel som jag är nöjd med. Min magkänsla säger att det är något i höljet som stör och inte släpper loss musiken. Sword är inte lika känslig, men kan tänka att Excalibur är ännu bättre som verkar ha skippat det ljusblå höljet. (Detta är naturligtvis total spekulation, och inget som jag grundar i något annan än känslan.)
 7. Spännande pjäs till ett ok pris om den levererar!
 8. En bild på DACen på jobbet.
 9. Låter det bra? Jag har lyssnat på Spotify (i lurar i telefonen) och det verkar som dom tryckt upp en del register som var lite svagare innan. Jag har den gamla vinylen också, en av få hårdrocksskivor jag har. Gillar den. Men visst hade den kunnat låta lite bättre, så om dom lyckats med remastringen är det ju kul! (Och att det inte bara blivit ett resultat av dynamikkomprimering.)
 10. Paddy McAloon / Prefab sprout I Trawl the Megahertz.
×
×
 • Create New...