Jump to content

triomio

Medlem+
 • Posts

  1 327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by triomio

 1. Är de som glasögonbågarna, att de finns i otaliga färger och design?
 2. Och denna var väl en annan rolig klassiker...
 3. En intressant inblick i Wilson Audio fabriken. American Made: WILSON AUDIO TuneTot
 4. Jo, jag tackar. Jag gillar lyckliga slut Att du är en fena på kamera råder det inget tvivel om. Snygga bilder. Tack!
 5. Konstigt, då han är en Youtube reviwer och byter prylar mest hela tiden
 6. Se YouTube filmen från min tidigare post, så kanske det klarnar.
 7. CD har ju också den finessen att man kan lyssna glappfritt utan att ljudet försvinner mellan spåren. Vilket jag tycker att man förstör genom att dela upp dem i filer. Bara en sån sak
 8. Vi lyssnar och upplever intryck och yttre stimuli på olika sätt, det är varför. Eller tror du på fullaste allvar att alla vi människor är stöpta i samma form. Som att alla skulle gilla äppelkaka och att de som inte gör det har fel eller bestämt sig för att det inte smakar gott.
 9. En sak som jag många gånger har reagerat på när det gäller pickuper är kontakterna. Det ju ganska små och pillriga men till skillnad från trådarna som ska bära signalen blir de groteskt stora. Alltså en enorm massa som den svaga signalen ska igenom. Är inte det ett problem rent ljudmässigt? Man har ju sett att många kabel och kontakttillverkare propagerar för att låg massa är att föredra när man vill överföra småsignaler.
 10. @AlfaGTV Jag säger som Ingemar Stenmark uttryckte sig: Det är inte lönt att förklara för någon som inte förstår Skämt åsido. Tro det eller ej, men det finns faktiskt en skara människor, däribland jag själv inräknat som tycker att digitalt låter bättre oströmmat. Här är 14 fler orsaker till varför lyssna och äga CD:
 11. Jag tor att Esoteric tycker den är så bra att de använder den i sin nya 150k "budget"-spelare K-05XD. De har dock integrerat den med sin egenutvecklade VRDS clamping-teknik: Här är en tydligare bild av Marantz M-3. Visst är det samma drivverk i grunden?
 12. Ett litet nätt drivverk från Esoteric. VRDS Atlas
 13. Jag har en röd Audio-technica AT33EV. Min första pickup. Utan att ha något annan pickup att direkt jämföra med, upplever jag den ändå som något varm och mjuk med trevligt musikaliskt driv. Är rätt så säker på att jag kan plocka fram mer välljud ur den, bara jag lägger manken till och finjusterar lite till.
 14. Esoteric annonserar att de kommer att börja sälja nya K-05XD till våren. Jag är lite svag för deras grejor och det där ljudet som är som klipp och skuret för mina öron. Det skulle dessutom vara lite kul om den kan fås i svart, utan att det blir en så kallad svåråtkomlig limiterad edition. Antar att den kommer att hamna någonstans runt 150k, vilket isåfall skulle kunna hamna inom min budgetram. Vad göra? ..jag får väl helt enkelt vänta och se
 15. Har du hört Ayre's AX-5 Twenty? Har inte hört den själv men efter de recensioner jag läst har jag fått för mig att det kan vara en engagerande förstärkare med mycket magi och liv i. Jag skulle gärna låna den ett öra..
 16. God Jul på er alla där ute i HIFI-stugorna!
 17. Tycker denna på något sätt passar i den här tråden
 18. Katterna gillar nog värmen från dina apparater.
 19. Ingen aning faktiskt, och inte blev jag så mycket klokare
 20. Intressant iakttagelse. Men kan du utveckla det där med att "fylla en funktion"?
×
×
 • Create New...