triomio

Medlem+
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

triomio last won the day on June 14

triomio had the most liked content!

About triomio

Profile Information

 • Location
  Mellannorrland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Randi Laubek har alltid berört mig. Speciellt i denna låten...
 2. Den här skivan blev precis beställd ...jag har velat haft den ett tag, ja.
 3. Vilken snygg CD spelare Döljer sig något bakom luckan eller är det bara en snygg design lösning?
 4. Varför inte ta inträde för att dryga ut pensionen? Du menar väl att man måste sitta kvar hemma hos @byZan i två veckor innan man får åka hem?
 5. Jag brukar handla min musik från jpc. https://www.jpc.de/
 6. triomio

  Hos mig

  Bästa citatet!
 7. Då är det kanske fel på mina öron med Det har inte bara hänt en gång att jag inte kunnat motiverat köp/byte av mångdubbelt dyrare produkter på grund av att de inte låter som förväntat. Dock undrar jag om det kan vara så att din fina förstärkare eller dina högtalare inte är tillräckligt inspelade för att kunna höra skillnaderna tillräckligt bra?
 8. Jag har fått lära mig att tops inte har i hörselgången att göra. Man kan tydligen skada trumhinnan
 9. Jag antar att det är just allt meckande som tillfredsställer många vinylentusiaster. Det ser iallafall väldigt trevligt ut
 10. Vårt underbara sommarväder bidrar säkert till suget efter mera skivor Nåja, denna gången blev det mer av Emmelie Mayer och kände mig tvungen att stilla min nyfikenhet på Louise Farrenc's och Paul Hindemith's kammarmusik. Ville också ha Sequentia ensemblens Hildegard tolkningar. Är extra svag för den här sortens himmelska musik Emilie Mayer Klavierquartette Es-Dur & G-Dur Paul Hindemith Streichquartette Nr.1-7 Emilie Mayer Klaviertrios opp.13 & 16 Emilie Mayer Symphonien Nr.1 & 2 Hildegard von Bingen Symphoniae Louise Farrenc Sextett op.40 für Klavier & Bläserquintett Louise Farrenc Klavierquintette op.30 & op.31 Hildegard von Bingen Canticles of Ecstasy Emilie Mayer Symphonie Nr.4 h-moll
 11. Jag tror det ligger mycket i att inspelningarna blir mer musikaliska och roligare att lyssna till om musikerna spelar tillsammans i grupp än om de sitter ensamma i sina bås och spelar in sina spår var för sig.