Jump to content

Case

Medlem
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Fantastiska prylar i ett annorlunda och intressant rum. Grattis till uppgraderingen! När du postade bilden på rött/svart-kontrasterna blev jag lite nyfiken på stenskivorna. Inser att den extra skivan tillför massa, men just orienteringen och varför de blå tassarna i stället för en puckprodukt (typ IsoAcoustics Orea) under en stenskiva i singular? Ser att du är noga med estetiken och det tror jag skulle ge ett lyft där. Kanske även ljudmässigt?
  2. Första tanken är att denna konstruktion inte kan gå obemärkt rent akustiskt, men det kanske blev till det bättre? Jag tänker även (som jag brukar) att du har prylar värdiga ett ändamålsenligt rack. Smaken är dock som baken. Kul att du delar med dig av bilder på hifiresan.
  3. Snyggt med träribborna, men vad döljer "kattluckan" i mitten? Basstegen? Tycker bänken skulle bli mycket snyggare som helhet om ribborna satt ihop utan den mittsektionen. En Devialet Expert Pro skulle för övrigt göra sig på bänken. På temat downsizing. 🙂
  4. Ger helt ny mening till frasen: ”Hörde jag en skål?” 😁
  5. Är det verkligen värt besväret? Känns inte som att de kablarna kommer bli det mest iögonfallande från lyssningsposition. 😁 Tror en kabelkanal med konvext lock målad i samma kulör som väggen löser det där problemet galant.
  6. @thli72 Tror du tänker på Rockport (och även Børresen). Magico har jag inte sett rutiga element på och Alon håller nog hårt i den egna designen.
  7. Helt klart finns där mycket att välja på. Sprang på dessa som visserligen är i djup nästan som väggen, men ser väldigt trevliga ut i profil och normalt sett ligger de dubbelt upp i pris.
  8. Spännande utveckling, men är verkligen dessa KEF rätt för rummet i fråga? Tänker på att de är portade bakåt och därtill 422mm på djupet. Hamnar TVn på vänstra väggen så får du runda högtalare för att gå ut på balkongen och utsikten blir såklart också lidande. Smaksak givetvis, men jag hade gått på ett alternativ som trivs bättre nära frontväggen. Tänkte även passa på att fråga vad det är man får extra i en OLED för fyra gånger pengarna kontra säg en LG 77" OLED. Antar att Pro innebär andra kalibreringsmöjligheter, men kanske även nåt mer?
  9. Nåt i den här stilen kanske? Den skulle nästan se ut att sväva med panelen som bakgrund, men som visst minus är det 30kg max belastning. Finns även en variant med en mer intrikat benstruktur och med lite mer höjd för skivspelaren som plus.
  10. Mycket smakfullt färg/materialval på soffan. Ang. rack tänker jag spontant på Quadraspire som har en del modeller med bambuhyllplan och svarta ben som jag tror skulle smälta in ganska bra med ribbpanelen.
  11. Grattis! Lite av en drömhögtalare hos mig. Glad att du nöp dessa från begagnatmarknaden så att jag kan drömma vidare ett tag till. 😁
  12. Förstår. Visst är det en CD-hylla vi ser sidan av rakt bakom? Jag hade nog borrat fast en (eller båda) av ormlampornas fästen i den och fortsatt haft dem hukandes en bit över tallriken, men låtit kablaget gå rakt ner bakom, fri från spelaren och med fritt spelrum för skivbyten framifrån sett. Tolomeo är klart snygga. 👍 Är ribborna ytskiktet på öppna spisen alltså? Jag har alltid trott att det var en akustikpanel av nåt slag. 😄 Vad gäller golvlampor hade något nätt i svart med tillräcklig höjd gjort sig bra. Nåt där man inte ser ljuskällan utan bara ljuset över clearaudion. @ishoot löste det riktigt snyggt med takpendel tycker jag, men det kräver ju lite mer installation.
  13. Släng ut singelracket, centrera resterande, ställ bandaren på rullställning och CDn på... på... fasen... det sprack. 😄 Har du kollat in Reference 80S/160S? Matchar försteget snyggt. 😉 Skämt åsido; grattis till nytillskottet! Snyggt i silver som redan konstaterat. 👍
  14. Blir du inte lite less på att fäktas med ormlamporna? Du skulle (högst subjektivt) få en smidigare, men även estetisk mer tilltalande lösning med en annan sorts belysning (golv, vägg eller takpendel) utan sladdar och klämmor på den urläckra "spelarpelaren".
×
×
  • Create New...