Bolstad

Medlem+
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Bolstad last won the day on October 23 2019

Bolstad had the most liked content!

Recent Profile Visitors

445 profile views
 1. Då vägen till jobbet är knappt synbar på grund av svår dimma så startas dagen åtminstone inombords med solsken. Blir bara så glad av att höra rytmerna: En liten lyssning kanske? Välj vad som passar: https://tidal.com/browse/track/60262960 https://www.youtube.com/watch?v=wkr4J3gT3dA
 2. Min absoluta favorit av denna musikaliska underhållare av rang.
 3. Hon har en lätt och skör röst med inbyggd ledsamhet. Ändå blir man glad när man hör hennes stämma poppa fram.
 4. Hjälper tyvärr inte för min del. Enda gångerna det egentligen blir problem är diagram/staplar och andra visningssätt där färger representerar en eller några delar. Tanten fick alltid hjälpa till med att märka upp kablar när bilstereo skulle kopplas för många år sedan. Snabbkopplingarna idag är underbara hjälpmedel. 😎
 5. Älskar att läsa om tester på djupet. Behöver dock lite hjälp då mitt färgseende inte riktigt är som det skall. Grön?
 6. Tusen tack. Detta var en bra påminnelse då det är lång tid sedan dessa herrar förgyllde öronen.
 7. Kanske inte livsfarligt men riskan finns att du tuppar av om det pågår för länge. 😁😜
 8. https://tidal.com/track/135656071 Har under en tid lyssnat närapå enbart på country. Speciellt denna man som blandar nya influenser med äldre klassisk country. Att det dessutom går att lyssna i väldigt bra kvalitet gör inte det hela sämre vill jag lova. Så låt dig bli lite bondefierad, låtsas ha ett strå i mungipan och njut:
 9. Efter den bilden flyr jag till min innre säkra Plats där inget ont kan nå mig. Som exempel bilden av mina egna kablar bakom min receiver.
 10. Tusen tack för tipset. 👍
 11. Nu fick jag lurat till mig några minuter på jobbet så här kommer några bilder. Med skydd. Utan skydd och vad har jag gett mig in på, högblank svart jo tjena för damm. Med skydd framifrån. Till sist det jag tycker är klart snyggast, utan skydd.
 12. Får bli några bilder till helgen då jobb tydligen inte är en bristvara. Med tanke på vilka otroliga bilder som tas av andra på detta forum (ingen nämnd och ingen glömd) Så får ni ta mina högst amatörmässiga sådana för vad det är, mina.
 13. Blev helt klart för enkelt med den ledtråden. Inte Reference utan (bilder från uppackning i hobbyrummet): Det får räknas som en vinst för @Ranefjord Skicka över genre och adress så dyker det upp något trevligt (får vi hoppas) via snigelpost.