Jump to content

Bolstad

Medlem+
 • Posts

  364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Bolstad last won the day on October 23 2019

Bolstad had the most liked content!

Recent Profile Visitors

823 profile views
 1. Chansar vilt med Masa Anzai från gruppen Bison.
 2. 1: En man bland många andra. STORBAND 2: Likt Ikaros blev denna mans tid för kort. DOG I EN FLYGOLYCKA 3: Deras mest kända och rejält stora hit får en svensk översättning av titeln "Rätt känsla", förövrigt så använde mannen själv ett blåsinstrument. IN THE RIGHT MOOD OCH TROMBON 4: Då han inte blev inkallad att tjänstgöra i ett krig då är man både modig och ansvarskännande när man anmäler sig som frivillig. FÖR GAMMAL FÖR ANDRA VÄRLDSKRIGET DÄR HAN FÖRÖVRIGT DOG I FLYGOLYCKAN ÖVER ENGELSKA KANALEN Jubel och fanfarer för @torbjorn
 3. Vi tar en ledtråd till innan det blir lite andra fritidsaktiviteter. 1: En man bland många andra. 2: Likt Ikaros blev denna mans tid för kort. 3: Deras mest kända och rejält stora hit får en svensk översättning av titeln "Rätt känsla", förövrigt så använde mannen själv ett blåsinstrument. 4: Då han inte blev inkallad att tjänstgöra i ett krig då är man både modig och ansvarskännande när man anmäler sig som frivillig.
 4. Många bra och vissa helt lysande gissningar. 👍 Vi kör vidare med en dubbel ledtråd: 1: En man bland många andra. 2: Likt Ikaros blev denna mans tid för kort. 3: Deras mest kända och rejält stora hit får en svensk översättning av titeln "Rätt känsla", förövrigt så använde mannen själv ett blåsinstrument.
 5. Inget rätt än. 1: En man bland många andra. 2: Likt Ikaros blev denna mans tid för kort.
 6. Inte den vinklingen som jag hade i tanken. Dock stilpoäng @mabron
 7. Då kör vi igång med ledtråd nummer 1: En man bland många andra.
 8. Tackar, tackar. En helt vild gissning som i detta fall gick hem. Återkommer i eftermiddag med ledtråd nummer 1.
 9. Har haft rejäl torka vad gäller införskaffande av nytt material att lyssna på. Ett ryck i kragen och detta inhandlades med krav på kvalitet och då även genre varit svårt att välja. Efter jobbet så blir det till att sätta sig till rätta och ...............
 10. Likt en skör liten älva med så mycket känsla och natur i sin röst. Live, hur är det ens möjligt Att texten berör och gräver djupt i skuldmedvetandet gör det än mer starkt.
 11. Jag faller in bland de flesta av dina kategorier. Detta då jag vill bli berörd och få känslan av musiken som spelas. Det är olika vad det är just den dagen som verkligen greppar tag i mig. Kan vara detaljer och finkänslighet till puls/takt och råhet. Allt beror på dagsform och att jag är väldigt ombytlig vad gäller musik.
×
×
 • Create New...