Bolstad

Medlem+
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bolstad last won the day on September 9

Bolstad had the most liked content!

Recent Profile Visitors

118 profile views
 1. @MatsT helt klart annorlunda, inte dåligt bara annorlunda. 👍
 2. Denna kvinna hade jag glömt. Hon gör en glad med sin sprudlande energi och glada framtoning.
 3. På väg till jobbet och min lista med godsaker att lyssna på fick gå lite längre än vanligt. Undrar hur mycket vi missade av denna röst när han gick bort allt för tidigt. Kanske vi inte missade något då det eventuellt var drogerna som gjorde det så bra???? Det får vi aldrig veta men detta är bra, mycket bra vad gäller röst tycker jag.
 4. För ett tag sedan så såg jag en snutt från en film om och med en kvinna med en gudomlig röst. (har vetat om att hon var och är populär än i dag) Ett par knapptryckningar på fjärren till boxen och det skulle bli inspelat. Igår kväll fick jag äntligen tid att se den och jag blev helt golvad av rösten, att det sedan fylldes på med ett levnadsöde med svaga nerver och tragisk kärlek gjorde tittandet/lyssnandet till en förmån. Tack Maria.
 5. Likt ett av förslagen Calm har (Tracy Chapman) så påminner denna sångare henne en hel del. Inte bara stil, takt och tempo utan även den inre glöden samt sårbarhet/sorgsenhet. Dessutom om man blundar och bortser från att man vet vem det är så är det svårt att höra om det är en man eller kvinna. Detta tycker jag enbart tillför en nyans till som är väldigt spännande. Vem?
 6. Nu blev det sång och bra dessutom
 7. När jag klickar så är det Mark Knopfler??? Kul detta Testade även att kopiera din länk och det är Knopfler som dyker upp.
 8. @plind Det var inte mycket till röst i det klippet, dock attans bra gitarrspel av Mark.
 9. Jag får komma med en manlig motpol till Freya. Gary Nichols får mig alltid att le och fantasin att skena iväg till de djupa urskogarna i Alabama. Där blir man per automatik en person utanför lagen och tillverkningen av moonshine flödar. Hans kärva och lätt spruckna röst med tydlig dialekt ger södern en stark röst i etern.
 10. Skulle denna tråd vara för lik vad vi lyssnar på eller youtube trådarna så ta bort den.
 11. Jag är en riktig njutningsmänniska när det gäller att lyssna på starka röster inom musiken. Tänkte ifall det är fler som jag att vi kunde hjälpas åt att hitta nya bekantskaper just vad gäller röster. En motivering till varför man gillar just den eller de artister man nämner vore trevligt. Börjar som sig bör själv med en lågoddsare: Freya Ridings. Denna kvinna har en närvaro, känsla, urkraft och en inte så liten bit sårbarhet. Jag får rysningar och gåshud så fort första tonen tas.
 12. Bolstad

  Vad lyssnar du på just nu?

  Ren och rak rock n roll utan krusiduller. Banala texter fullt med klyschor och ändå så befriande lättlyssnat vilket i sig själv är avslappnande och njutbart. Perfekt när man kör bil till jobbet och inte behöver eller vill lyssna aktivt.
 13. Bolstad

  Hemma hos Leif (Marten)!

  Tusen tack för denna hemma hos. Bilder och text som får det nära på att kännas som man själv är på plats.
 14. Bolstad

  Spännande förändring på P3

  Tack Calle, du skrev det jag tycker och kan då bara
 15. Bolstad

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  Av nöden tvungen att följa med till Nordby köpcenter med tanten. Nåväl, det finns en liten oas där det går att handla film och musik och ni kan få gissa var jag befann mig den mesta tiden. Blev två cd:s inhandlade med väldigt olika inriktning och om inget annat viss temposkillnad. Från Dylans lite lågmälda och texter med djup till Ronny James och pojkarna med raka rör rakt i ansiktet och texter om avgrundsdjup. Just nu rensas hjärnan med Dio och trots att så många år förflutit sedan detta skapades är det mycket gångbart även idag.