Jump to content

thli72

Medlem+
 • Posts

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

thli72 last won the day on September 16 2020

thli72 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3 605 profile views
 1. Fjärren är rätt cool....men kanske inte så praktiskt? Lite udda att det verkar som man måste ha de tre enheterna stående på varandra, då det är fasta kontakter som länkar ihop enheterna
 2. C600 är helt klart snyggt, jag är svag för symetri, nätdelen är väl dock inte den vackraste men du har ju skrymslen i ditt rack att gömma den i Ditt slutsteg är ju 50/50 svart/silver så bara att ställa alla svarta apparater under och alla silver över så är det löst Just analoga försteg vet jag inte om det hänt så mycket med genom åren, jag är lite sugen att leta upp ett äldre KRELL eller liknande från den tiden man va ung och bara kunde drömma och skaka på huvudet åt nypriset på dessa. . . C600 skulle passa mig bra också. . men jag får nog vänta 10år till för att priset skall gå att lösa
 3. Aldrig riktigt tänkt på att man inte har en spelare i 2000 serien, undrar varför? Väldigt olika design på serierna så en purist vill väl inte gärna blanda.. hehe jo TAD HAR ju rena försteg, och dom börjar bli så "gamla" nu att det gåt att hitta begagnade för mer nåbara priser, , ,men ännu mer udda design på dessa. Känns inte som TAD kommer med ny elektronik så ofta C600 närmar väl sig 10år snart...men gissar att ett nytt försteg snart lär följa de nya M700 stegen. Så när ett C700 väl kommer lär det bli "många" C600 på marknaden, gissar att du väntar lite på ett sånt läge?
 4. Snyggt försteg och intressant test som blir kul att följa då jag lite sitter i samma båt. . .men i mitt fall funderar jag mer på Integrerad vs slutsteg efter min dCS Dac. Lite fundersam på TADs val att ha DAC i försteget då man redan har DAC i sina DA1000/D1000. . .gissar att MÅNGA av TAD systemen är TAD rakt igenom och varför ha DAC på flera ställen? Jag kanske är "snål" här men om det blir en Integrerad jag köper vill jag ha en utan DAC, vill inte betala för nått jag inte tänker använda ( vilket tyvärr gör att en av mina favoriter Mark Levinson No.585 faller bort)
 5. Vill man ha ett passande försteg till sina Relentless mono block så finns snart ett passande mono försteg. Ser rätt extremt ut, antar att priset också kommer vara extremt. . .
 6. taskig bild (röda persienner hehe ) men testar lite . . är hörursförstärkaren i Bartók bättre än EAR 909? En fördel med inbyggd är klart att man slipper massa kablar, bara XLR o strömkabeln här är dyrare än Ear 909
 7. Jag har kört Expanse ett tag nu och jag har vant mig så till den grad att det nu är "standard läget" för mig. Kör också Mosaic mer och mer, "slipper" jag ha ROON Core igång. kört dCS som hörlursförstärkare ett tag nu men dax att koppla in min Harmony Design EAR909 igen och se hur det bytet känns. . .men får vänja mig av med Crossfeed lite först.
 8. Att den har analoga XLR/RCA men också HDMI och en optiskt digital in känns lite unikt. . går att få till med MSBs Dacar men kräver rätt många moduler. Finns klart saker på denna P1 som jag saknar på min dCS. .
 9. jag gillar det, min nästa högtalare måste bli nått extremt i just utseendet. . mina är så tråkiga dom kan bli i utseende, , men så syns dom inte heller.
 10. Antar att ägare till dessa får rätt många "vad är det där?" frågor från släkt och vänner
 11. Lumin släpper nu en "digital hub" men några spännande ingångar . . Optisk fiber in och ARC 4k HDMI in känns kul. LUMIN P1 (luminmusic.com)
 12. Ser ut som Avantgarde Duo XD, snygg brutal design på spiksen.
 13. Antar att marknaden för riktigt dyra centers inte är stor nog för att göra en med drop huvudet, men man gjorde inte heller den lilla "liggande 805" denna gång (har väl funnits en sån?)
 14. det där med läder på toppen har det varit lite snack om, men jag gillar det.....dock är det helt oförsvarbart att de båda centrarna INTE har läder på toppen, DÄR skulle det verkligen gjort nytta.
 15. I exemplet med Willie Nelson är jag rätt säker på att tekniken skulle ha MYCKET lättare att avbilda den yngre versionen än den rynkade äldre med allt hår
×
×
 • Create New...