Jump to content

sprudel

Medlem+
 • Posts

  1 464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

sprudel last won the day on August 23 2022

sprudel had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Västra Göteborg

Recent Profile Visitors

9 986 profile views
 1. Kul som tusan, väntar med spänning!😊
 2. Stör inte alls, jag tror vi är ute efter samma sak.😊
 3. Tack för bidrag. Ulfsan, vad är det mer för egenskaper som gör att du gillar Lavardin förutom att den levererar på lägre nivåer?
 4. Lavardin var ju på tapeten för ett antal år sedan och har levt sitt liv i tysthet sedan dess, iaf för mig. Läst lite recensioner och de är ju tämligen imponerande. Är det någon som har Lavardin här, eller lyssnat. Jag är intresserad av era intryck.😊
 5. Nervösa lyssnare kan jag köpa men inte nervösa komponenter, det finns en gräns.
 6. Håller med om kattluckan, den är tillfällig för att dölja basstegen, streamer, switch precis som du säger.
 7. Ett tag sedan, mycket har hänt. En downsizeing har varit på tapeten. Stört mig på att systemet blivit så komplext, mer och mer prylar för att få det bra, och det var bra, men kan man få det lite, lite bättre? En diskussion med hustrun om vissa ideer i vardagsrummet som vi klurat på, ett stort fönster i hifi-hörnan med en fåtölj i hörnet att följa träsgårdens utveckling under årstiderna. Slag i saken, ut med toti till försäljning. Högtalarna gick samma kväll, fina grejor för Ino-eliten🤣 Classe ca 2300 efter en vecka och då började jag rensa i hyllorna, det var ju jättekul att sälja prylar så en massa annat åkte med.😊 Flytt av anläggningen till TV-delen, ett par nya Ino piPs som jag monterade ihop från byggsats, VTL 6.5 kvar och driver mina gamla bassteg från IcePower. Chord Qutest och Melco står för signalen men en integrerad stärkare är målsättningen istället för för- och slutsteg. Ice Power kanske inte är det mest lämpliga för fullregister, om man säger så, men bas, det kan de. Perfect Sense har ju en fantastisk service att man kan låna hem och prova så nu står en Pass Labs int 25 på tronen. Intryck av detta får jag förmedla när upplevelserna balanserat sig. Men kul är det. Lite bilder före, och efter.
 8. Sänkt till 27000kr nu. Kom o köp!😃
 9. Sänkt pris 1200kr, nu är det väldigt billigt!😊
 10. Säljer min Nordost Heimdall 2, usb kabel, 1m längd. Inte så mycket att snacka om, högkvalitativ överförare. Nypris 8000kr och jag vill väl ha hälften?😊
 11. Efter byte av försteg har jag dessa rör över. Köpta av Roland på Tango Tubes för 3700kr. De har i princip endast provspelats i Conrad som alternativ till Tfk vilka gick mest hela tiden. Skulle gissa på max 25 tim men det är nog i överkant. Jag begär 1600kr för dem och skicket är perfekt.
×
×
 • Create New...