Jump to content

sprudel

Medlem+
  • Posts

    1 446
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

sprudel last won the day on August 23 2022

sprudel had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Västra Göteborg

Recent Profile Visitors

9 857 profile views
  1. Haha! Det var ambitiöst!😃
  2. Ja!😃 Du byter huset för att få en optimal miljö till anläggningen. Jag älskar entusiaster.👍
  3. Ja, men det vore trevligt. Jag bor i Göteborg, väster.
  4. Njae, vet inte om du är ensam. Min kusin har samma modell och den är också uppgraderad, men det var några år sedan. Spelar väldigt fint med en stor Primare-rigg. Han var duktig Stridbeck och mysig att knalla in o tjöta lite med under Chalmerstiden.
  5. Har du bekymmer med läsförståelsen?
  6. Är det Stridbeck 55 eller 66? De tillverkas inte längre men tror att man kan skaffa nya element via sonen till Jan Stridbeck, Mattias som driber Harmony Design.
  7. Finns det fler på forat som hittat slutet på regnbågen med VTL 6.5?🤩
  8. Det finns plus med stora rum och rejäl takhöjd, och minus.🤓 Lycka till i alla fall och stort grattis till VTL. Vilket försteg valde du?
  9. Kör ni basarna i stereo eller mono? Delningsfrekvens?
  10. Har en andra router som kopplats från Tele2/Comhems router driven av vad de kallar coax-fiber. Alltid varit misstänksam på ComHem routern då CD låter bättre. En switch innan Melco N1/A2 hjälpte en del. Nu testar jag internet via mobilt bredband 5G som går till andra routern och sedan switch. Det gav en avsevärd förbättring i ljudkvalitet. Jag ser mobilmasten från fönstret där routern är placerad och får över 500Mbit via mobilt bredband.
  11. Kicks med massor av förnämligt gjorda covers är en pärla. ”The end of the world” slog an på nostalgisträngar från ungdomen.
  12. Realist säger jag, med 4 st basmoduler som placeras fritt i delat system. Omöjligt att få till utan aktivt filter och peq under 80Hz samt akustikåtgärder i ett ändå stort rum om nästan 40 kvm.
  13. Its like this är en favorit. Förnämliga basgångar där också, men svår skiva som ställer krav på akustiken.
  14. Bara för skojs skull. Bytt internetleverantör från Tele2/Comhem tillfälligt då jag är suspekt på deras router. Då jag bor nära en mast, ser den genom fönstret provar jag Telenors trådlösa bredband. Till min förvåning får jag 450Mbit när jag testar istället för 150Mbit trådat. Kopplar upp till switchen och har inga stora förväntningar, men🤩
×
×
  • Create New...