Jump to content

Passerati

Medlem
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Passerati

 1. Sångaren från Korn som spelat med bl.a Infected Mushroom.
 2. Jean Root's underbara röst. https://popmani.se/upptack-jean-root-noticed/
 3. Stämmer in i kören. Väldigt vackert för ögat. Sett allt mer paneler hos allt från Bauhaus till Akkelius och funderar lite själv.
 4. Tack alla för återberättandet kring upplevelsen och fina bilder! Till bilden. Är det högtalarelement riktade uppåt / fästen eller vad är det för något?
 5. Tack för tips men verkar dock vara en chansning att något passar. 3D-skrivare kanske vore något. Är det någon av er som kan skriva ut drev?
 6. Live at the BBC boxen med 7 skivor, tredje skivan är favoriten med spåret Emerald. (John Peel Session) Blundar man tror man nästan att det är live musik.
 7. Har en gammal VRDS T1 som stått i förrådet pga att släden havererade vid ett skivbyte. Kokade så en kanna kaffe och bytte plastdrevet, men såg först när jag rev isär apparaten i molekyler att ett plastdrev (det helvita) till lasern även gått sönder. Har någon en idé om vart man hittar ett dylikt drev? (även i närområdet) Alternativt transplantera in andra laser mekanismer mm. Gör detta mest för att det är kul att riva ner i småbitar, löda och laga div apparater när andan faller på emellanåt. Drev nummer 7 i denna pdf: https://www.diyaudio.com/community/attachments/p12-pdf.199491/ Ref. nr: 3- 7, 5801568700 Gear (A) https://www.diyaudio.com/community/attachments/p13-pdf.199492/
 8. En vansinnigt bra platta där Udo Dirkschneider levererar Tysk urkrafts hårdrock i ADHD-tempo. Accept i modern tappning på marmorerad limiterad picture disc. #LP #sonosfaberpryma
 9. Tack för tipset! Lyssnar på CRASH, intressant album i Billie Eilish ljud-landsskaps stil. #ns1000mspeakers
 10. Söndagen mjukstartar med Steely Dan och en kopp kaffe. #martenspeakers
 11. Helt missat Brad Mehldau. Vilken trevlig musik, tack för tipset!
 12. Fin miljö Strmbrg. Jag har märkt att flera av sångerna jag velat strölyssna på via Tidal upphört vara tillgängliga nyligen. Är minskat utbud något du märkt av?
 13. https://tidal.com/browse/album/35494910
 14. Spännande Vox! Får man ett första utlåtande snart?
 15. Har upplevt det som viktigt att ha en spänningsreferens i en kopplingspunkt som potentialutjämnar spännings förhållandet till skyddsjorden i de olika faserna för trevligt välljud.
×
×
 • Create New...