Jump to content

gozzi

Medlem
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

gozzi last won the day on September 17

gozzi had the most liked content!

About gozzi

 • Birthday 1980-09-14

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Uppsala

Recent Profile Visitors

2 478 profile views
 1. Intressant ! Qobuz alltså, är det bättre ljud ? Läste en del på nätet men känns ju säkrare att fråga " Riktiga Audiofiler ".
 2. Dom spelar verkligen stort och det finns nästan ingen begränsning på hur högt det går att spela, dock så är mitt rum alldeles för litet. Måste börja jobba med akustik produkter igen . Håller helt med dig Apexorca det är kul att spela musik, har ställt in dom i helgen och spelat för både grannar och barnen och det är första gången som min äldste son på 10 år visar intresse. Han frågade mig till och med när vi skulle spela musik igen igår under en hundpromenad. Visar han intresse så börjar en dröm, att rigga ett litet system åt honom. Neve du frågade om Ayon. Den låter riktigt bra, holografisk ljudbild och spelglad jämfört med octave som jag hade innan ( inte rättvist då denna har 140w och octave 40w) är som att starta en AMG mot en vanlig mercedes. Jag har bara positiva erfarenheter av denna stärkare. Det enda negativa är väl att start och nedstängning tar lite tid. Tror den går igenom rören för den står och blinkar ganska länge.
 3. Visst kör du Wilson Sophia 2? Har många fina minnen från mina. Hade samma färg som du har, riktiga pärlor !
 4. Behöver lite inspiration till ny musik och söker med lykta efter en ny Tidal lista ! Posta gärna om ni har lust
 5. Exakt, ALFAGTV Blumenhofer fast T modellen alltså stående 1743 T. Byzan visst var det ett tag sen. Minsta grabben var nog nyfödd då ! Skulle nog göra sig bättre i ett större rum men man kan inte få allt. Håller på och trixar med kablar och tankar om strömrening och eventuellt falla tillbaka på vinyl. Ska hem och placera återkommer !
 6. Om ni trodde min kvinna vart irriterad när jag bar upp Bullugnen, hur tror ni hon reagerade nu ? Jag tror att vi leker tysta leken just nu ? Ganska tyst vid middagen, undra hur länge vi ska leka ? Klart värt det, har bara smällt upp dom och riggat halvdant och lirar redan sanslöst. Blumenhofer Fs 2 med sin 12" var sjuk men det här är löjligt ! 2 *16" 1* 12" samt horn ifrån FS1 . Lite som en Fs1 på steroider 1 16" till samt en 12". Gissa om det finns begränsningar ? Foten stampar som jag hade Parkinson. Första gången som jag kan stå i köket och laga mat samtidigt njuta av musik från övervåningen. Det är otroligt
 7. Visst vart det rejäla doningar, men ser nu att jag haft högtalare mellan dessa nya skönheter ! Har spelat på Blumenhofer Fs3 och senast FS2, vart helt tagen av ljudet ocg själva släppet från högtalarna. Därför klev jag upp några steg...:) Kan ha varit den jobbigaste uppför trappan högtalaren jag någonsin provat ! Wilson WP 7 & sophia 2 kändes som att bära på änglar jämfört med dessa as !
 8. https://www.dropbox.com/s/rshxaprg2ly6k24/20210914_131832.jpg?raw=1
 9. Har tyvärr ingen kamera men ska försöka fota via Mobilen. Köpt och bytt en del och jämför 2 st D/A hemma nu, har en Hegel HD25 som jag nu jämför med en Auralic Vega Dac. Trodde det skulle bli en busenkel vinst för Vega, men hör knappt någon skillnad. Lite besviken faktist, nu vet jag inte vilken jag ska sälja. Funderar på att köpa Ayon D/A och fortsätta i samma linje som nya förstärkaren. Slog även till på ett par nya högtalar kablar samt en Acustic Zen rca. Återkommer
 10. Säljer en integrerad förstärkare Octave v40se i bra skick, cirka 3 år gammal men väldigt lite spelad ! https://octave.de/en/htdocs/verstaerker/v40se.php Pris 23k
 11. Tack ! Skönt att vara tillbaka, det har varit en låång svacka. Har börjat lite lätt men jobbar mig uppåt. Förstärkare och högtalarna är jag rätt säkra på, eller kanske inte högtalarna. Haft dom i 2 år och älskar dem. Vore ändå kul med något nytt.. Dac måste bytas och kablar måste provas och här finns hur mycket kunskap som helst. Tänkte smyga igång projektet utan att honan förstått att bollen är i rullning ! Byzan, helsike har fortfarande inte glömt den gången som vi var på besök hos dig, sjukaste jag hört och det var då. Verkar ju hänt en hel del i din rigg. AphaGTV Tack
 12. Nytt hus nya möjligheter ! Haft en rejäl hifi svacka, sålt det mesta och startat om. Fortfarande Rör men kör horn istället för wilson. Köpte en ny förstärkare så Inspelning är i fullgång ! Som jag skrev i hifi diskussions tråden är att jag testar olika kablar. Frugan är bromsen som vanlig, kör med det gamla heliga smygar tricket. Försökte smyga upp nya integrerade förra veckan, tyvärr så har den 8 st kt150 rör vilket väckte hennes misstänksamhet. Min Octave har jag lagt en handduk över, tror ni inte att det var hennes jäkla bullhandduk och det är klart att det var dags att baka bullar !
 13. Får jag tid över idag så köper jag hem ett par, ska bli kul att testa och jämföra !
 14. Är inne på att byta ut mina kablar och såg Supra Excalibur på en butik i Uppsala, aldrig spelat på supra kablar. Någon som hört dessa ?
×
×
 • Create New...