Jump to content
 • Welcome

  Euphonia Audioforum - Platsen för musikintresserade hifientusiaster

  If you don't read Swedish, there's an English language selector at the bottom left of this page.

  Du har kommit till ett audioforum som administreras av hifientusiaster för hifientusiaster. Ett forum med fokus på esoterisk musik och euphonisk hifi från världens alla hörn, med en prioriterad inriktning på musik, bildreportage och hifi. En mötesplats och en nisch där vi delar erfarenheter och upplevelser utan att strida om åsikter och övertygelser. De slutliga svaren finner var och en på sitt eget sätt. Vi vill att Euphonia-Audioforum.se skall vara en inspirationskälla på vägen.

  Läs här om du vill bli medlem.

  Integritetspolicy


  Välkommen!
  Medeleuphonianen lyssnar på rock, pop, jazz och lite klassiskt. När han (det är en han) lyssnar okoncentrerat är det både hemma och på jobbet var och varannan dag, och ca 12 timmar per vecka får han möjlighet att lyssna aktivt koncentrerat. Han väljer engagerande musik efter humör, och musikerna ska vara skickliga. Det är viktigt att inspelningen är bra och att återgivningen i lyssningsrummet har god kvalitet eftersom han helst lyssnar hemma med sina högtalare. Han lyssnar helst ensam, ganska högt och högre vid aktiv lyssning än vid passiv.

  För det mesta lyssnar han på verken från början till slut, och byter därefter till ett nytt album. Fokus vid lyssning ligger på att kunna njuta av musiken, men han läser konvolutet och fördjupar sig i inspelning, produktion och kollar upp bandets diskografi. Han köper fyra album i månaden och lyssnar året om med en viss övervikt under vintern. Det spelas i huvudsak cd, men även nedladdat/rippat och LP förekommer i stor utsträckning. Han har bra koll på sitt musikbibliotek.

Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 9 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
×
×
 • Create New...