Jump to content

Azur

Medlem+
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Azur last won the day on February 11 2023

Azur had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Göteborg

Recent Profile Visitors

6 750 profile views
  1. Ja, kanske det om nu någon skulle komma på tanken att balansera Amati Futura på stativ😉😬
  2. Igår inhandlades ett par Dynaudio stativ. Får se vad det här innebär…🤔
  3. Säljer min strömrenare Isotek Sigmas G2. Mycket fint skick dock ingen originalkartong kvar. Den har två 16A uttag och fyra 6A uttag. Anslutning med C19 kontakt. Bytes enbart för att jag bytt strömfördelningslösning. Kan skickas efter överenskommelse. Pris: 5000 (kan diskuteras vid snabb och smidig affär)
  4. Jag har inte uppmärksammat någon ljudmässig skillnad efter uppdateringen. Får lyssna lite mer i helgen.. Avs uppdateringar generellt är jag inte så orolig. Jag har ingen erfarenhet av andra märken för streamers men Innuos supportorganisation känns mycket alerta och hjälpsamma. Min bror köpte en beg Pulse Mini där föregående ägare verkar mixtrat en hel del med inställlningar och konfigureringar så att den sen inte funkade särskilt bra. Efter kontakt med supporten kopplade de upp sig remote och gick igenom hela maskinen och sedan fungerade allt toppen. Hade inte det skötts bra hade brorsan säkert lackat ut och övergivit både märket och streaming i allmänhet.. Andra märken har säkert liknande support, det viktiga är att möjligheten finns och hur man sköter sin kundkontakt. En bra hjälplina.
  5. Ett tapp i musiken…?
  6. Mycket trevlig skiva. Mitt LP exemplar var dock helt kasst. Bytte men likadant. Konstig kvalitetskontroll på vissa nya LP..
  7. Otroligt snygg anläggning, inte minst högtalarna😊
  8. Ikväll är tanken att dessa ska spelas, i sällskap med god mat och vin. Men det kommer säkert att ramla på något annat också..😊
  9. Säljer nu mitt lilla pandemiprojekt, en renoverad Pioneer Pl-12D. Renoveringen är beskriven i min egen tråd här på Euphonia: Spelaren är komplett genomgången med bla nytt keramiklager till tallriken, ny original drivrem samt utbytta kontakter för signal och ström. Plint och lock är i mycket fint skick för sin ålder. Just nu sitter en Shure M75 MG type 2 pickup monterad (ej inställd). Den fungerar men jag har ingen aning hur mycket den spelats. Ev kan spelaren säljas med en Ortofon 2M Blue mot pristillägg. Fler bilder kan givetvis skickas vid intresse. Pris 2200kr Skickas inte men möte kan vara möjligt inom rimliga avstånd.
  10. Ja, det var en resa.. Troligen kommer jag göra en mindre justering igen och då upp igen. Kanske 1/4 varv. Men jag kände att det behövdes lite tid och spelning för att inte totalt villa bort sig.
  11. Jepp! Dynaudio Contour 1.1. Även benämnda som Drakdödarna i HiFi & Musik back in the days
  12. Det var längesen jag skrev nåt i tråden. Det har hänt lite saker sedan sist, både på den analoga sidan och den digitala. Men just ikväll är det dags för Amati Futura att vila sig lite och överlåta musikförmedlingen till sina mindre kompisar😊 Det är alltid roligt och lärorikt att byta en vital del som högtalarna för att förstå skillnaden, trots att störst och dyrast alltid är bäst.. eller är det kanske inte så…
×
×
  • Create New...