Richard

Admin
 • Content Count

  2 274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Richard last won the day on August 27

Richard had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Växjö

Recent Profile Visitors

15 613 profile views
 1. Richard

  Din rumsakustik vs dina högtalare

  Taket taget från högtalarsidan. Bakvägg med diffusor utanpå stor helmholtzresonator. Denna är tudelad med varsin öppning på vardera sidan. Den vänstra finns bakom den svarta vertikala från golv till tak. Hemmagjord diffusor på väggen, ovan, på sidorna och under den, HH-resonatorer.
 2. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Har just kollat detta och kan inte hitta något sätt att lösa det hela. Precis som calle_jr påpekar ovan finns det extra behov för vissa grupper att kunna ändra silent men det skulle kunna ställa till problem om man kan göra detta lång tid senare utan att det syns att posten är editerad. Däremot skulle det välkomnas att man hade den funktionaliteten i några minuter för att, precis som du skriver, rätta ev. stavfel. Nedan visas gruppen "Medlem+" Vi får bevaka denna issue vid framtida uppgraderingar.
 3. Richard

  Rumstorlek vs. högtalare

  Visst orkar vi det!!
 4. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Bebop har andra rättigheter så det är inte representativt. Har talas om detta tidigare vid ngt tillfälle men då var det inte möjligt att sätta någon sådan inställning. Ska kolla detta till helgen, ska iväg några dagar. Påminn mig om jag inte svarar.
 5. Richard

  Rumstorlek vs. högtalare

  Snacka om att väcka en gammal tråd till liv... 11 och ett halvt år.. . Får se om nån hakar på. 7,9 x 4,4. x 2,2 8 X 4,2 X 2,2 meter är mitt rums dimensioner. I detta spelar jag på Focal Scala V2. 2 subbar (diy) 15-tums bak frontarna och 2 mindre Elac-subbar baktill i rummet.
 6. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Uppgraderat till version 4.3.6 2018-09-26 22:30. Tog mindre än en minut. Länken integritetspolicy från popupinloggnigen (om ej inloggad) är borttagen då koden under denna ej stöds av nuvarande version. Ska kolla på detta vid tillfälle, dock ej akut då man även når från portalsidan. //Richard
 7. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Var tvungen att backa på kvällens uppdatering. Det visade sig när jag körde igång att jag måste kolla över lite teman först. //Richard
 8. Richard

  Ett hembesök hos DynamikHarry

  Det här blir spännande. Konstnären är säkerligen Bertil Vallien. https://kostaboda.se/formgivare/bertil-vallien/
 9. Richard

  Vad lyssnar du på just nu?

  Hinner med denna också innan sängdags:
 10. Richard

  Vad lyssnar du på just nu?

  Lyssnar med bild ikväll för ovanlighetens skull. (Dålig mobilbild, sorry...) Bilden sådär, men ljud och musik (framförallt), super!!
 11. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Någon gång efter okänd uppgradering har inställningarna till kalendern ändrats så att man inte kunnat lägga till events. Det förefaller nu som att det hela funkar som det ska och att raden Event finns som i bilden nedan för alla aktuella grupper. I annat fall får ni gärna höra av er till mig via PM. Man kan också välja inifrån kalendern: Jag tar på mig denna fadäs och kan bara skylla på att jag inte kollat all funktionalitet efter uppgradering. Bara sätt igång att ge tips om kommande events. Utvilad @Bebop sitter bara och väntar på att få "approva" . //Richard
 12. Richard

  Vad lyssnar du på just nu?

  Oj det var länge sedan. Ska jag komma ihåg inför morgondagen.
 13. Richard

  Vad lyssnar du på just nu?

  Var på konsert igår kväll. Lars Danielsson och Cæcilie Norby. Mycket bra, en bragd att göra så mycket på "bara" bas och sång. Tyvärr inte så stor publik dock. Fick därför extra lust att lyssna på Danielsson ikväll. Här tillsammans med Leszek Mozdzer och Zohar Fresco.
 14. Richard

  Musikhörna och experimentverkstad

  Lyssningsstolens utförande är ej att förakta i hifisammanhang.
 15. Richard

  Den långa vägen tillbaka.

  Vi väntar ...