Richard

Admin
 • Content Count

  2 285
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Richard last won the day on August 27

Richard had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Växjö

Recent Profile Visitors

15 679 profile views
 1. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  @jaxho , detta problem känns igen sedan tidigare. Använder du Jaxho som användarnamn när du loggar in? Innan vi uppgraderade för några år sedan hade man ytterligare ett användarnamn men detta försvann vid uppgraderingen. Jag kan inte redogöra för det hela i detalj eftersom jag helt enkelt inte minns. Men om du använder ett annat försök istället med jaxho. //Richard
 2. Richard

  "Smaka" på den du...

  Tack P-pan, för detta trevliga reportage och snygga bilder. Som alltid
 3. Richard

  Tony Joe White har lämnat oss

  Oj, va trist. Lyssnade på honom för bara nån vecka sedan. Blev 75 år och dog, enligt uppgift, av naturliga orsaker vilket troligen iofs betyder sjukdom.
 4. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Euphonia låg nere en stund i eftermiddags. Det var en databasserver hos vår leverantör som krånglade. Det hela är nu (uppenbarligen :-)) åtgärdat. Man var tydligen tvungna att rekonstruera från backuper och möjligen kan få poster i skarven gått förlorade. Om jag förstår det rätt så låg servern nere i ett par timmar. I morgon ska internetleverantören göra planerad service på ett antal servrar, det är osäkert om vi blir påverkade men om så är fallet kommer euphonia ligga nere ytterligare ngn timme.
 5. Mycket trevlig läsning. Tack!!
 6. Richard

  Din rumsakustik vs dina högtalare

  Taket taget från högtalarsidan. Bakvägg med diffusor utanpå stor helmholtzresonator. Denna är tudelad med varsin öppning på vardera sidan. Den vänstra finns bakom den svarta vertikala från golv till tak. Hemmagjord diffusor på väggen, ovan, på sidorna och under den, HH-resonatorer.
 7. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Har just kollat detta och kan inte hitta något sätt att lösa det hela. Precis som calle_jr påpekar ovan finns det extra behov för vissa grupper att kunna ändra silent men det skulle kunna ställa till problem om man kan göra detta lång tid senare utan att det syns att posten är editerad. Däremot skulle det välkomnas att man hade den funktionaliteten i några minuter för att, precis som du skriver, rätta ev. stavfel. Nedan visas gruppen "Medlem+" Vi får bevaka denna issue vid framtida uppgraderingar.
 8. Richard

  Rumstorlek vs. högtalare

  Visst orkar vi det!!
 9. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Bebop har andra rättigheter så det är inte representativt. Har talas om detta tidigare vid ngt tillfälle men då var det inte möjligt att sätta någon sådan inställning. Ska kolla detta till helgen, ska iväg några dagar. Påminn mig om jag inte svarar.
 10. Richard

  Rumstorlek vs. högtalare

  Snacka om att väcka en gammal tråd till liv... 11 och ett halvt år.. . Får se om nån hakar på. 7,9 x 4,4. x 2,2 8 X 4,2 X 2,2 meter är mitt rums dimensioner. I detta spelar jag på Focal Scala V2. 2 subbar (diy) 15-tums bak frontarna och 2 mindre Elac-subbar baktill i rummet.
 11. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Uppgraderat till version 4.3.6 2018-09-26 22:30. Tog mindre än en minut. Länken integritetspolicy från popupinloggnigen (om ej inloggad) är borttagen då koden under denna ej stöds av nuvarande version. Ska kolla på detta vid tillfälle, dock ej akut då man även når från portalsidan. //Richard
 12. Richard

  Uppdatering av forummjukvara

  Var tvungen att backa på kvällens uppdatering. Det visade sig när jag körde igång att jag måste kolla över lite teman först. //Richard
 13. Richard

  Ett hembesök hos DynamikHarry

  Det här blir spännande. Konstnären är säkerligen Bertil Vallien. https://kostaboda.se/formgivare/bertil-vallien/
 14. Richard

  Vad lyssnar du på just nu?

  Hinner med denna också innan sängdags: