Jump to content

Richard

Admin
 • Content Count

  2 339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Richard last won the day on October 4 2020

Richard had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Växjö

Recent Profile Visitors

16 559 profile views
 1. Just uppgraderat euphonias mjukvara till 4.5.4.2. Nertid mindre än en minut. //Richard
 2. Uppgraderat till 4.5.4 klockan 09:20. Inga konstigheter vad jag kan se. //Richard
 3. Den plugin vi tidigare använde "Post Number" är inte kompatibel med 4.X men jag har satt upp på lista över ev. versionsuppgradering. Inte hittat någon motsvarande ersättningsplugin.
 4. När funktionen som @Bebop hänvisar till kom till var det en plugin från tredjepart. Jag tror den har försvunnit i samband med uppdateringar där nämnda plugin inte haft stöd i nya version. Ska undersöka det hela i helgen om tid finnes.
 5. Men nu har du nog nog övergått till större tydlighet
 6. Nä, detta är känt. Jag ska kolla på det vid tillfälle.
 7. Uppgraderat till V 4.5.3. Nertid: någon minut. Inga överraskningar denna gång :-) //Richard
 8. Admingruppen har pysslat "lite" med vårt tema sista tiden. Det hela är inte helt klart men nära nog. Ny uppgradering av forumprogramvaran om några dagar. Ni blir alertade innan. Vi hoppas och tror (är bättre tekniskt förberedda) att det inte ska ställa till med motsvarande som kom efter den senast installerade.
 9. Hamburgermenyn är nu tillbaka i mobilläge
 10. Har ändrat inställning för editering. Samtliga grupper (när inloggad) kan nu editera "silent" dvs man kan välja att visa att posten editerats eller inte. Det ser ut som nedan. Man kan alltså, om man vill att det ska visas, klicka i att man editerat samt tala om varför men det är inte obligatoriskt. Märk dock att admins alltid kan följa editeringen "på förekommen anledning" 😇😉. Inga tidsrestriktioner är satta. Den tidsrestriktion som är möjlig att sätta är huruvida det ska gå att editera (egna poster) överhuvudtaget och den är satt till unlimited sedan tidigare.
 11. Jepp Verkade faktiskt ha med vårt tema att göra.. För när jag tillfälligt bytte till ett gammalt vi labbat med fick jag tillbaka felet.
 12. Har just uppgraderat till 4.5.2. Det blev några minuter tidigare än tänkt. Trodde jag skulle få en fråga till innan det satte igång Det har blivit lite förändringar som inte var tänkta i färgerna för vårt tema. Ni får försöka stå ut med detta tills det hela är ordnat. Jag vet i nuläget inte riktigt vad det beror på men det ger sig på lite tid... Octavia RS fråga ovan med säker webbplats verkade dock ha löst sig automatiskt... //Richard
 13. Just uppgraderat till version 4.4.10 från 4.3.6. Således en stor uppgradering. Det hela gick utmärkt och på några få minuter. Fick några noteringar om teman men ser inget konstigt vid första anblick. Dyker det upp något får ni gärna påpeka detta. Gärna i denna tråd. Det körs en hel del bakgrundsprocesser och kommer så att göra i ett antal timmar framöver. Detta kan möjligen sakta ner sajten. //Richard
 14. Ojojoj, två såna riktigt rejäla anläggningar i samma bostad. Och jag som är mallig över att ha förstärkare och stativare till tv:n, förutom huvudgrejerna alltså. Imponerande @Amatören!!!
 15. Och jag tror att du till stor del har "ganska" rätt.
×
×
 • Create New...