All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Svanteborg

  Youtube favoriter

 3. AlfaGTV

  Gissa musikern

  Stan Getz?
 4. byZan

  Gissa musikern

  Vill du ha svaret skrivet direkt, eller? Det är ju Orup? äh det var ett band såg jag nu, så då gissar jag på The Band och har ingen aning om varför!
 5. Today
 6. DrKlang

  Nya fötter under högtalaren

  Nej, på den punkten lägger jag mig platt. Jag har inte provat Million serien, och den måste förstås vara vassare för att försvara ett högre pris. När det gäller Million är det du som har kunskapen, inte jag. Skulle vara intressant att jämföra det bästa av Harmonix med det bästa av Stillpoints. Jag ville främst slå ett slag för vibrationsdämpning under högtalaren och att det ofta är värt pengarna, även om det svider när man köper. Det blir så mycket bättre och det man har betalat för högtalaren får man ut mer av. I mitt fall var det dessutom en uppenbar mismatch, så det har betydelse vilket fabrikat och vilken modell man väljer. Jag var heller inte medveten om var problemet låg förrän jag provade. Jag höll Harmonix ("standard") över det mesta tidigare, men i mitt fall var det inte det bästa alternativet. Jag fick störst effekt (i fallande ordning) med Stillpoints Ultra 6: 1. Högtalare 2. Rör slutsteg 3. DAC 4. Transistorförstärkare 5. Strömdelare Andra har satt strömfilter och strömdelare högre på listan, och jag har provat det, men kan inte säga att var så hos mig.
 7. P-pan

  Gissa musikern

  Lite knepigt att veta om vi söker ett helt band/grupp eller enskild musiker ? En vild gissning får bli... Pink Floyd ?
 8. Bolstad

  Gissa musikern

  Grymlings?
 9. calm

  Gissa musikern

  Vi testar med en ytterligare ledtråd. Ett artistnamn: Apostel Får Allt ??? Ett band Inverterad, Nedbrytande Klagosång ????? Calm
 10. calm

  Gissa musikern

  Nja, kanske inte riktigt rätt. Calm
 11. Bolstad

  Gissa musikern

  Testar Eva Dahlgren då.
 12. calm

  Gissa musikern

  Skall jag ta en ledtråd till eller är det fler som vill testa förslag? Calm
 13. calm

  Gissa musikern

  Nej inte rätt! Calm
 14. bigblue

  Fototråden

  Midnatt vid den halländska ödegården Äskhults by.
 15. calm

  Gissa musikern

  Nej tyvärr! Calm
 16. Bolstad

  Gissa musikern

  Tomas Ledin?
 17. byZan

  Vad lyssnar du på just nu?

  Det var många många år sedan jag lyssnade på Poco, ska lyssna på den, kul med bortglömda band/artister
 18. byZan

  Gissa musikern

  Judas Priest
 19. calm

  Gissa musikern

  För att inte tappa tempo startar jag direkt! Ett artistnamn: Apostel Får Allt ??? Calm
 20. calm

  Gissa musikern

  Tack för klurigheter! Blev lite enklare på slutet men fick inte ihop det med startar ? Calm
 21. byZan

  Gissa musikern

  Alla startar, men inte från samma ställe och har inte samma mål (så borde det kanske ha stått men hade kunnat formulerat det på flera andra sätt oxå) - I t ex Houston kan man starta Man får vakta sin tunga så att man inte blir tyst - Guard Kroppen kan säga ifrån tillslut… _ Body och då får man verken se den på scen eller i film - har gjort både ock där hon var framstående på båda ställena innan sin död - en hon som numera är död Kanske inte den bästa men väl så bra som en del andra i mitt tycke - subjektivt! GRATTIS calm till 2 p
 22. jpa2

  uppgradering! Tips

  så vad blev det? fick ett bra inbytespris på min naim och mina QR3:or hos dennis Brunby. Jag åkte dit för att kika på eletronik, men när jag gick därifrån blev det både elektronik och högtalare.
 23. calm

  Gissa musikern

  Whitney Houston! Calm
 24. byZan

  Gissa musikern

  Jo så kan det vara. Jag blandade ihop några ledtrådar i början men lät sedan bli att ändra då jag tyckte att det kanske skulle funka ändå, men inser att om jag skrivit rätt så hade det blivit lite lättare. Stryker under de ord som kan vara ledtrådar och ber om ursäkt för mitt slarv. Alla startar, men inte från samma ställe och har inte samma mål (så borde det kanske ha stått men hade kunnat formulerat det på flera andra sätt oxå) Man får vakta sin tunga så att man inte blir tyst Kroppen kan säga ifrån tillslut... och då får man verken se den på scen eller i film där hon var framstående på båda ställena innan sin död Jaja, nu löser ni detta så går vi vidare och jag får bli bättre nästa gång om det nu blir en nästa gång?!
 25. Bolstad

  Gissa musikern

  Marilyn Monroe? Junioren gjorde det inte lättare så jag slängde iväg denna gissning.
 1. Load more activity