Jump to content

Kent_n

Medlem+
 • Posts

  1 870
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  sthlm

Recent Profile Visitors

9 001 profile views
 1. Återigen skall jorden gå under, vilken gång i ordningen? Sätter väl på en bra skiva med ett gott glas och slår in julklappar som vanligt.
 2. Hög service. Undertecknad lyckades med konststycket att tiise att cd spelaren slutade fungera, tappade "pucken" rakt ner i skivhålet eller var det heter. Ringde till Robert o gnällde, skall jag dyka upp med CD,n? Nej, vi hämtar!!! Ähh jaha, tack, men har ni inte fullt upp, jo jobbar till 21-24,00 varje kväll. I går kl 22,05 var Robert hemma o hämtade cd för rep. Nästan genant, men hög servicenivå..
 3. ZU högtalare är populära till rör http://shop.audioconcept.se/sv/artiklar/ho...e/zu/index.html
 4. Men vad i hel-ete gnäller du för? Du gör det av sociala skäl, inte av ekonomiska. Nudlar är billigt så du kan nog fortsätta, Det otäcka är att du tydligen inte driver med oss, jaja, vad skall man säga...
 5. Stackars dig, dom flesta företag som säljer på avbetalning brukar jobba med finansbolag av något slag, detta bolag betalar kontant ut pengar för att sedan överta skulden som dom driver im mot uppgiven ränta. Dom flesta andra företag inom HiFi branschen skulle ge sin högerarm för att få så mkt kunder som du har, tänk då på att andra aktörer till stor del har ett betydligt större utbud och välkända produkter än vad du har. Fråga oss vad du skall göra...om du inte vet själv hur du skall agera med ditt företag är det riktigt illa, mkt stor negativ reklam, skrämmer bort många inkl mig, jag vill inte handla av ett företag där ägaren inte vet hur man sköter förataget. har du överhuvudtaget någon hållbar affärside? Det har varit cocosnötter och gud vet allt. Jag hoppas att du driver med oss, om, inte, då är det riktigt illa.
 6. Jag trodde det framgick att detta var en liknelse ang pengar o prestanda, tycke o smak som med HiFi. Jag tror med eller utan påpekande att nästan alla här vet att bilar inte är HiFi
 7. Den här diskutionen hat varit uppe ett antal ggr tidigare, utan resultat. samma som med bilar finns familjebilar, sport bilar och supersportbilar, alla gör samma sak, tar dig från punkt a till punklt b, prisskillnaden kan vara från 110 000 till 14 miljoner, 4 hjul. Imdivituellt vad man tycker om, men andra skall gärna pådiva sin åsikt och hävda att just deras bil är bäst..
 8. Jag har oxå en Oppo o är lika nöjd som du..Kanonapparat
 9. Synd att jag blev sjuk. Nyfiken som attan, snälla fyll gärna på med bilder o kommentarer
 10. Nyfiken, hur går det? Några trevliga nyheter som du kan delge?
 11. Liten värld. var själv i NY i våras, var även jag i harlem och samma kyrka för att uppleva musik o.dyl. Harlem är numera ganska hippt, många företag o restauranger flyttat dit. Husen säljs o rustas upp. Nya harlem ligger i Bronx enl uppgift.
 12. Hur jag lyssnar: Med öronen, kroppen. Låter det bra är det bra, låter det dåligt är det dåligt.. Förstår inte detta analyserande in absurdum...varför? Man jag är säkert för dum o bonnig i mitt sätt, men okunnigt lycklig..
×
×
 • Create New...