Jump to content

andreas .l

Medlem+
 • Posts

  296
 • Joined

 • Last visited

About andreas .l

 • Birthday 1981-02-04

Contact Methods

 • MSN
  andreaslovinger@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Halmstad

Recent Profile Visitors

2 275 profile views
 1. Är det någon här på forumet som provlyssnat något från LFD? Tänker främst på deras integrerade förstärkare.
 2. Riktigt rolig reklam,,, spännande in i det sista. Tur att det fick ett lyckligt slut Kan nog känna igen mig lite på ett sätt. Ser fram emot den dagen jag får chansen att lyssna på MBL.
 3. samt en repa på ena högra sidan som inte går att fotografera med mobilkameran på ett vettigt sätt
 4. inga bra bilder , har bara mobilkamera men har försökt få till det hyfsat så vad tror ni om det?
 5. Nu har det där tråkiga hänt. Min ena von schweikert unifield har gått i golvet. Detta är var en ren olyckshändelse. Faneren är blivit ordentligt skadad uppe i ena hörnet och det har blivit en repa på en sidan. Försäkringsbolaget är kontaktat och en skadeanmälan kommer skickas ut. Jag vet då bara inte hur man ska lösa problemet. Det finns inte någon VSA åf i Sverige men jag har kvar kvittot såklart. Är det möjligt att fanera om detta tro? och jag undrar då om någon här vet någon möbelsnickare eller liknande som kan ordna till det? träslaget är blonde sycamore. /Andreas
 6. Jag har under senare åren alltid varit imponerad av Wilson på mässorna. Jag ser redan fram emot Jönköping i Maj och hoppas att AudioNord ställer ut Wilson även då (samt nya SF såklart ) Intressant fråga om hur mycket live man vill att det ska låta hemma. Det är väl just den balansgången som gör det svårt att hitta rätt, iaf för mig. Ibland är jag på ett humör det det som låter live och elakt är hur grymt som helst, medans jag nästa dag vill ha det med lite mer "rosor" och allt annat bara känns för stökigt och påträngande. Måste bara inflika att jag upplever att Von Schweikert går åt samma håll. Ljudet är varmare och behagligare med hans Unifield än med tidigare VR1,2,4. Unifield är dessutom också byggda för den Europeiska marknaden med små , kala rum. Är detta bara ett sammaträffande tro? edit: stavfel
 7. Inga dåliga förslag men Bebop hade rätt. En Galaxy 88 blev det. Jag hade den hemma för utvärdering efter tidigare hemlånet Audio Analogue Crescendo. Jag tyckte att Galaxyn växte under tiden och till slut gick det inte att lämna tillbaks en sån musikaliskt köttig och trevlig musikförmedlare. Är det andra här på forumet som har erfarenhet av Audio Space och provat olika rör så dela gärna med er Tyvärr är kameran inte brukbar så bilderna får dessvärre vänta någon dag till.
 8. Fyndiga och skojiga förslag men faktiskt inte rätt något av det. Timbre har nog varit närmst, iaf geografiskt. Air Tight var dock en nyhet för mig Min förstärkare kommer från ett Hong-Kongföretag med ca 20 år i branchen. Tillverkningen har sedan 2002 flyttats till Kina. Bilder kommer imorgon!
 9. Efter flera turer till butik och en del hemlån så blev det äntligen en ny förstärkare. Bilder kommer, men än så länge kan jag säga att rymd-temat fortsätter Några gissningar?
 10. Mycket fint! Ser modernt avskalat ut med hög mysfaktor.
 11. "Spirulina" tabletterna tycker jag verkar lite knas, men är det en tweak? btw,Var det inte en här på forumet som vann en dos eller två? Redan i början tycket jag att det var knas när man pratade om olika CD spelare, sedan var det knas med högtalarkablar signalkablar och framförallt strömkablar. Apparatfötter var obegripligt och fasvända kontakten var lika märkligt, för att inte tala om vilka nätlister, kontakter och säkringar som man använde. Nu märker jag skillnad på allt av ovanstående och tycker de är självklara tweaks. Men "avmagnetiseringsskivor" begriper jag inte hur, eller om, dom fungerar faktiskt.
 12. Tack Calle jr Mina goldfoot kom idag, en uppsättning under förstärkaren och den andra ska jag prova med både CD och externa ljudkortet. Intryck kommer senare, tänkte köra det någon vecka först för att sedan ta bort och se vad som händer. Det ska bli intressant att få del av de andra vinnarnas upplevelser! Stort tack till Patrick82 för lotteriet
 13. Ser fram emot mina två uppsättningar med guldfötter Kommer dom samlade intrycken från er som vann att postas i denna tråden?
 14. Min första vinyl , som spelades på pappas stereo eftersom jag var runt 4 och inte hade en egen, var otroligt nog också tarzan boy med Baltimore. Senare så fick jag en bandspelare och kassetter med europ och roxette skaffades tidigt. Vid 10 års ålder fick jag en Philips stereo med cdspelare samt en skiva med Gary Moore som inte snurrade speciellt mänga varv innan jag köpte Pontus och amerikanarna - Christoffer Columbus som hick varm i flera år.
×
×
 • Create New...