Jump to content

Roq

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 1. I lumpen var "Roq" en förkortning av mitt efternamn. Bara att gissa vilket! Som bonus så kan man uttala det "rock" och det passar ju bra i musiksammanhang.
 2. klas: Jag bytte också till Mullard-rören efter att ha läst den artikeln. Jag håller med om det de skriver - att ljudet blir mycket mindre ansträngt. Ett ordentligt lyft tycker jag! Har nu haft rören i 2 år i X-canen och vill absolut inte byta tillbaka til orginalrören
 3. Köpte en Stockfisch-skiva för mycket på High End 05´ Mike Silver - Solid Silver var tyvärr inte helt i min smak. Hör av dig om du har någon välinspelad skiva som du vill byta mot min. Skivan är bara spelad en gång och i perfekt skick.
 4. Det var en grov borstning på den aluminiumfronten. Hur går det med ljudintrycken?
 5. "Vem sa att Euphoniamuggen var för stor för espresso?" Precis, K-man - det där ser inte ut som en dubbel espresso. Ser mer ut som en 15-dubbel-espresso! Jag har också prövat pepparkakor till och det funkar bra. Bra till lyssningsstunden.
 6. Ballt! Klart nyskapande.
 7. Ja, jag tror det är "For the love of money" med gruppen O´Jays från 1973? Den är rätt skön faktiskt. Mvh Urban
 8. sladd: "Kanske QRS". Vilka högtalare blir det annars - nåt som finns på Allradio eller nåt ni plockar med er? Funderar på om jag ska masa mig iväg från Västerås till den forna hemstaden. Alltid roligt med provlyssning, dessutom fick jag för kort tid på Arken för att lyssna på Advantage/Bladelius.
 9. Lägger till ett par bilder från tillverkarens hemsida: Det blåa ljuset är lite "för mycket" i min smak, annars ser den kompakt, välbyggd och ganska tuff ut tycker jag. Rören på sidorna är ett plus.
 10. Skivan är helt OK! Jag håller med om att de har riktigt bra ljud på sina inspelningar, åtminstone det jag hört. Håller med Vee-eight om att "standard-trancens enformighet ligger farligt nära" på den här skivan - den sticker inte riktigt ut från mängden tillräckligt. Tidigare alster som "Dancing with Khadafi" och flera spår från "Converting v." är ju härligt varierade och uppblandade med, för genren ovanliga instrument. Mot denna bakgrund får den nyaskivan lite svårt att nå hela vägen... Nä, nu blev jag verkligen sugen på att lyssna och ge den fler chanser. Iväg till stereon...
 11. Var det Krypton som gällde för Amphions del eller demades någon annan av deras modeller också?
 12. Som gammal Uppsalabo är det extra spännande. Trevligt med miljöbilderna också.
 13. Trevligt! Förstärkaren ser onekligen fin ut. Lite Mark Levinson-känsla ger den. Vad kommer den kosta i Sverige?
 14. Snygga närbilder framför allt. Nå, intryck?? Vi är nyfikna.
×
×
 • Create New...