Jump to content

Matrixen

Medlem+
 • Content Count

  2 154
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

11 515 profile views
 1. Detta tror jag är masterrelaterat. Faktum är att när jag hörde MQA versionen på Tidal fick jag den där goa känslan som jag hade när jag hörde origianlmastern på LP. Har saknat något under alla år när jag spelat CD. Nu vet jag att det inte har med CD mediet att göra och som sagt det handlar nog om mastern.
 2. I den danska gastronomin skulle jag snarare placera dessa produkter i flaeskestegkategorin än i wienerbrödsdito
 3. Om tung hifi är heffaklump, så gillar jag det
 4. Lite generat får jag erkänna att jag inte är expert på heffaklumpskap.
 5. Bilden avslöjar inte storleken. Du skriver heffaklump, men intrycket är snarare åt det nätta hållet
 6. Blod, svett och känslotårarna kommer väl när det värmt upp. Det är hifi på riktigt, det. Vilken häftig uppställning!
 7. Hur många gånger har man inte pratat med radioskval- och mp3/sonos-konsumenter som påstår sig tycka mycket om musik och på frågan "kan du nämna något exempel på favoriter" svarar "öööh...Coldplay" Jag tycker faktiskt inte att Coldplay är dåliga, men jag tycker nog PF har något inslag av konstmusik till skillnad från de flesta andra i listan.
 8. Drar mig med frustration till minnes när jag försökte förklara att det fanns "1 bits" DACar för min digitaltekniklärare på gymnasiet i början av 90-talet. Han var mycket skeptisk Trevligt att ta del av Nisses anläggningar!
 9. Tror det var A3 som jag testlyssnade min "nya elektonik" genom. Mycket trevlig. Nån gång skall jag väl samla kraft och lägga upp nån bild Det är ju snart ett år sedan.
 10. Tack snälla för fin "varadärkänsla"-rapportering, AO!
 11. Det verkar märkligt att mindre jitter kan ge 33% högre volym.
 12. De sista 801 i diamond serien producerade bland de bättre bas jag hört. Blev nästan sugen. Det var med de för tiden nya baselementen. Juha hann sälja sina nautilus innan jag kom och lyssnade, så den chansen missade jag. Konarea upplever jag vara en bra väg till distortionsfri och djup bas. Flera mindre kan såklart prestera liknande ljudtruck och frekvensomfång, med både enklare rumsintegration och elegantare lådutformning men det finns ingen genväg...
 13. Knappast sammanträffande när det kommer till sådana viktiga saker
 14. Även om reaktansen minskar i absoluta tal, så verkar ju vinkeln öka. Dvs det som påverkar fasförskjutningen.
×
×
 • Create New...