LasseJ

Medlem+
 • Content Count

  1 090
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by LasseJ

 1. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Samma tanke hemma hos mig.
 2. LasseJ

  Youtube favoriter

  Nu har de släppt en ny video. Kanonbra. The Power of Music.
 3. En av mina absoluta favoritartister är Heather Nova (t.o.m. namnet är coolt) från Bermuda. Idag släpptes hennes nya album "Pearl" och när jag kom hem ikväll så låg både vinyl och CD på bordet. Extra kul när Heather tackar en för support både på innerpåsen och med en hälsning på omslaget.
 4. Hej, Inspirerad av flera forumdeltagares uppdateringsäventyr så har även jag bestämt mig för att skaffa nya högtalare och försteg/förstärkare. Men pga en olycka som delvis gjort mig handikappad för en tid framöver så orkar jag inte med en sådan resa just nu på ett bra tag. Däremot så har mitt försteg börjat att krångla. Går ibland inte igång och ett brus har infunnit sig. En kamrat har kollat kablar m.m. Men fenomenet kvarstår. Försteget är Classé rätt klassiska CP-60 som anses vara riktigt bra och jag har varit helnöjd. Eftersom min stora uppdateringsresa skjuts ordentligt på framtiden så behöver jag ett nytt försteg. Orkar inte med att skicka iväg på rep då jag inte vill vara utan musik en enda dag. Classés nyare steg CP-800 mk2 ligger ju nära till hands. Det är ju ett tvåkanalssteg men är även fullproppat med en massa digitala finesser som jag inte behöver. Kör med ljudlös HTPC med Lynx ljudkort som jag och många andra tycker låter fantastisk bra. Vet att någon eller några på forumet kör med CP-800. Emotser gärna tips på bra tvåkanalssteg som passar bra med min förstärkare och jag vill ju inte ha en försämring jämfört med nuvarande steg. Att åka till olika butiker och låna hem är svårt för mig då jag inte bara har svårt att gå utan även smärta. Tack på förhand. Lasse
 5. LasseJ

  Vad lyssnar du på just nu?

  Mark's lillebror som lämnade Dire Straits när de höll på att spela in "Making Movies" är inte lika känd som brorsan men han gör mycket bra musik. Albumet "Songs for the Sirens" kom 2006.
 6. LasseJ

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  David Knopflers nya kom i brevlådan idag.
 7. LasseJ

  Youtube favoriter

  Häftigt! De är riktigt duktiga.
 8. LasseJ

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  Vanessa Fernandez "I want You" på vinyl.
 9. LasseJ

  Youtube favoriter

  Många duktiga som är med i Amercian Idol i år. Bl.a. denna unga dam. Endast 16år ung!
 10. LasseJ

  Ditt senaste skivinköp...., del 2.

  Sophie's nya album kom idag.
 11. LasseJ

  Figges ljudlåda

  Vilken Velodyne modell?