Jump to content

Steffo™

Medlem
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

About Steffo™

 • Rank
  Shunyata 4ever

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lule

Recent Profile Visitors

3 073 profile views
 1. En nätkabel Shunyata Sidewinder VTX, 1.75 m, C15 kontakt, utan kartong, 4500kr Då Audionord verkar ha sänkt priset så får väl jag också göra det.... Två stycken Shunyata Delta CGC jordkablar, 2 m långa, kopparspadar i båda ändar, originalpåsar, 2800kr/st, eller båda två för 5000kr Svar via PM.
 2. Mycket bra spelning! Inte riktigt samma intensitet och glöd som på tidigare festivaler i sommar, tex. Glastonbury. Kanske flängandet över världen börjar kännas nu, det är ju trots allt inga ungdomar vi talar om?! Men imponerande att rösten fortfarande är så bra, så här 40 år senare! Morgondagens spelning i Helsingfors sänds också på internet (EJ på Tv4Play!) Blir spännande att se hur dagsformen är då. Vill man sen se dem i sitt esse så kommer det att släppas två konserter på dvd + cd den 18 oktober som är ett givet köp! https://www.thecure.com/news/2019/08/the-cur
 3. Tv4 Play visar The Cure live från Way out west ikväll kl. 22.00-00.00. https://www.tv4play.se/program/way-out-west/12488865 120 minuter och (ca.) 25 klassiska låtar. Inga klädbyten eller pauser och minimalt med mellansnack. Bara pang på från början till slut…..
 4. Den här brukar vi googla upp när vi (i undantagsfall) måste omvandla RAL till NCS, och ingen beställare har någonsin klagat. http://www.collor.se/files/user/dokument/ral-ncs.pdf /Målarn'
 5. Det gröna lackerade kretskortet har inte med SE-uppgraderingen att göra. Mitt steg (ej SE-modell) från juni -14 har det gröna kortet. Däremot har SE-modellen betydligt grövre Shunyata-kablage än den vanlig modellen som en av alla ändringar. Jag tror det skulle vara runt 30 ändringar/förbättringar i SE gentemot den vanliga, men exakt vad ville ARC inte berätta när jag frågade.
 6. Furutech har såna. Kolla på https://svalander.se/shoppen/stroemfoerdelare,_natfilter
 7. Jag köpte nya rör till mina ARC, Ref5se/Ref75, från Tubedepot.com och om jag inte missminner mig så slutade det på $550 + tull och moms. Alltså billigare än vad ARC tar för rören till bara Ref75:an!
 8. 4 st Stillpoints Ultra SS säljes. Ingen kartong, tyvärr.. 6500kr/4st plus ev. frakt
×
×
 • Create New...