Steffo™

Medlem
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

About Steffo™

 • Rank
  Shunyata 4ever

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Lule

Recent Profile Visitors

2 749 profile views
 1. Steffo™

  Från LoFi till något slags HiFi...

  Det gröna lackerade kretskortet har inte med SE-uppgraderingen att göra. Mitt steg (ej SE-modell) från juni -14 har det gröna kortet. Däremot har SE-modellen betydligt grövre Shunyata-kablage än den vanlig modellen som en av alla ändringar. Jag tror det skulle vara runt 30 ändringar/förbättringar i SE gentemot den vanliga, men exakt vad ville ARC inte berätta när jag frågade.
 2. En Shunyata Anaconda AES/EBU säljes. 1m lång, i nyskick med originalkartong. Är den sista versionen av denna modellen (den som är tunnare än 1:a versionen): - Shunyata ΞTRON® - 30 AWG Coincident Concentric Conductors - 100% coverage RFI/EMI shield - Cohergenic Conductors - VTX Geometry - Silver-plated Copper - Alpha Cryogenic Processed Säljes för 7500kr, eller bytes mot samma kabel med RCA-kontakt (S/PDIF).
 3. En stycken Alpha HC nätkabel säljes. 1,75 m lång med C19 kontakt. I nyskick med originalkartong. 10500kr/st.
 4. Steffo™

  .

  .
 5. Steffo™

  Strömlist

  Furutech har såna. Kolla på https://svalander.se/shoppen/stroemfoerdelare,_natfilter
 6. Steffo™

  .

  .
 7. Steffo™

  BeRÖRANDe nyhet hos Adagio

  Jag köpte nya rör till mina ARC, Ref5se/Ref75, från Tubedepot.com och om jag inte missminner mig så slutade det på $550 + tull och moms. Alltså billigare än vad ARC tar för rören till bara Ref75:an!
 8. Steffo™

  SÅLDA!

  4 st Stillpoints Ultra SS säljes. Ingen kartong, tyvärr.. 6500kr/4st plus ev. frakt
 9. Steffo™

  .

 10. Steffo™

  Ditt senaste Hifi köp!

  Efter lite mailkontakt med Listen To Music i Kode så slog jag till på en Shunyata Sigma Analog (nätkabel) till min dac. Sällan varit lyckligare! (Tack Claes!) Glömde skriva att jag hittade en begagnad Shunyata Anaconda digitalkabel (AES/EBU) för att binda ihop drive och dac också!
 11. Steffo™

  Vad har du för slutsteg?

  Trevligt! Har du kvar de andra prylarna? Ja och nej. Wilson och Weiss är kvar, än så länge…. En av dem kommer kanske att bytas ut om jag hittar nån trevlig butik som tar inbyte. Inte det lättaste verkar det som... 75:an behövde ju ett matchande försteg, så ett Ref 5se inhandlades. Och ännu fler ASC TubeTraps och Stillpoints. Och nya Hydror. Plus att allt kablage är utbytt (uppgraderat) oxå, från elcentral till högtalarkontakterna. Och ännu en rack. Så det är nästan en ny anläggning nu...
 12. Steffo™

  Vad har du för slutsteg?

  Audio Research REF 75
 13. Steffo™

  En mässhelg i Stockholm februari 2016

  Försteget är nog det nya REF 6, och lådan på hyllan under är väl ett riaa-steg?!
 14. Steffo™

  Västkustskt välljud från Maggiesar...

  Hej Björn, Åååå, Magico.... Blir det märket för mig när mina Wilson säljs! Har du testat någon Hydra i din anläggning? Triton kanske är lite onödig med sina 8 uttag om du bara har Devialet och iMac. Men en Cyclops, eller ännu hellre en Typhon (!!!), skulle du behöva få uppleva! Men se till att ha finansieringen redo om du lånar hem en, för du lär INTE returnera den!! Mvh Steffo