Jump to content

Dynamic Precision

Branschmedlem
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Dynamic Precision

  • Birthday 1967-10-13

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bjurholm
  1. ett par svarta 989or säljes, mycket bra skick. Kan fås med uppgraderade kontakter,filter och kablar, blir en stor skillnad. Pris std 23000kr, uppgraderade 25000kr. Tel 070-6452818
  2. Jag vill köpa 4st 8554or, hör av dig om du har några. (Hittat nya )
  3. Det blev inga bilder, dom blev monterade inuti högtalarna. Det blev inte så märkvärdiga kondingar, solen 120uf,Jantzen standard 82uf,Jantzen superiorZ 15uf,Jantzen superiorZ2,2uf. Jag har bytt dom värdelösa kontakterna mot rhodiumpläterade och ny internkabel. Jag håller på att hårdmodda min dac, det har gett mycket bra resultat.
  4. Ja tillslut så hade alla kondingar och motstånd dykt upp så då var det bara att montera, passade på att bort distskyddet. Oj Oj Oj vilken skillnad, man kan ju undra vad Quad tänker med. det här är en modd jag verkligen kan rekommendera varmt.
  5. Vi tyckte att det var bra för pengarna, perfekt till datorn, köket eller dottern.
  6. Ja då har man varit på sin första hifimässa, det var mycket trevligt. Det som direkt slog mig var hur illa det lät i många rum, slö bummelbas verkar vara inne då väldigt många rum lät som ett bilstereokit i en epa. Ett rum som jag tyckte mycket bra om var där dom spelade "The Lars" , Det är lätt den bästa rörhäck jag hört. Mark levinson på revel var också trevligt, utklassade jbl med hästlängder. Dom hade ju två mycket underhållande herrar som pratade och spelade skivor,där blev vi kvar länge både med Jbl och revel. Han som demade Jbl hade mycket bra musiksmak. TAD demon fick jag tyvärr sitta längst ut på, där fanns det potensial lät det som. Avalon, Boulder och Da Vinci lät rätt bra, tyvärr var deras spellista inte mycket att hurra för. Sweetspot hann vi helt enkelt inte med tråkigt nog. Jag har suttit och läst lite kommentarer som andra har haft och det verkar vara rätt stor skillnad vad man gillar, vilket är tur för alla tillverkare. Det hanns däremot med att hämta en dac som verkade intressant hos struts, tyvärr stog kamraterna mitt i vägen utanför huset med en lastbil så det blev ett mycket kort besök. Det här var då inte sista gången jag åker på hifimässa.
  7. Jag skulle helst vilja ha dom i högtalaren, men jag ska gjuta bottenplattor och i dom borde det rymmas utan att synas. Jag har varit inne och tittat på dina modifieringar, mycket intressant. Jag har hittat flera kondensatortester. Problemet är att veta hur snikna kondingar man kan använda utan att det blir obetydlig förbättring, i och med att det behövs 220uf så blir det ju fort en fet hög pengar. Min ide var att sätta några större av lite billigare sort och sen en fin lite mindre (2.7uf) Tror du det är en vettig plan?
  8. Jag tror också att det ska bli en stor skillnad i och med att allt går genom den här kondingen. Ett problem kan nog bli att rymma filmkondingar i stället för den lilla elektrolyten, den är på 220uf så film blir ganska stora. Tack för ditt svar.
  9. Är det någon som har bytt ut elektrolytkondingen på ingången till polypropylen? Kanske bytt motståndet? Jag har sett diverse trådar där det rapporteras om stora förbättringar.
×
×
  • Create New...