Jump to content

Leif Eriksson

Branschmedlem
 • Posts

  207
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Göteborg
 1. Din avslutning! Leve Wilson Audio = Positivt. Ner med PS audio!! = Negativt Får man fråga varför då?? Är det något personligt? Eller har PS Audio varit speciellt elaka med någon? Jag har ingen som helst anknytning till PS Audio, utan bara en undran, jag gillar inte när man sablar ner någon utan att förklara. Finns det något relevant, så berätta?
 2. Givna favoriter: Roger Waters "Amused To Death" Pink Floyd "Whish You Were Here" Pink Floyd "Dark Side The Moon"
 3. Det är ju tragiskt för den som drabbats. Jag gör gärna vad vad jag kan för att avslöja den skyldige. Men!, Hur skall vi kunna indentfiera stulna objekt på, t.ex. en skivmässa, ebay, tradera etc, för även om det är "rariteter" så kan vi ju inte misstankliggöra alla säljare, det finns ju trots allt flera objekt, och alla är ju inte skurkar. Någon med tips? Jag hjälper gärna till att hitta den skyldige, men hur?
 4. Jag har Who´s next på både Polydor Original, och återutgivning från Classic Records, det är stor skillnad till det bättre. Många andra av Who´s skivor finns på återutgivning från Classic. Dessa är ju "out of print" nu men går nog att hitta på ebay. Som nämnt är "Live att Leeds" en annan höjdare, och glöm inte "My Generation".
 5. Hej! Jag har handlat på Ebay och använt PayPal sedan 1998 och det har fungerat bra hela tiden. En rekommendation är att läsa feedback på säljarna för att minska riksken för bedrägeri. Risken är dock minimal med PayPal "Buyer Protection" jag har behövt avända det två gånger och fått pengarna tillbaka på sådant som inte levererats. Läs vilkoren för "Buyer Protection" så att om du behöver använda det, gör din request på rätt sätt och i rätt tid.
 6. Upptäckte dessa på The Saloon i SFO för många år sedan, kan även starkt rekommendera The Saloon för musiken skull, Blues! http://www.sfblues.net/Saloon/Saloonschedpage.html
 7. Jag har kört min Delos i två år nu, och är mycket nöjd, jag kör den med en last på 100 Ohm. Den är som tidigare beskrivits känslig för inställningen, så noggranhet och en bra protractor anbefalles.
 8. Jag beställer ofta frå Elusive Disc i USA, och det har aldrig tagit mer än 1-2 veckor att få skivorna. Jag beställer där av två skäl, skivorna finns inte hos svensk handlare eller det är dubbla priset. Jag har noterat att det inte är bara skivor, utan svensk detaljhandel verkar ta ut hutlösa marginaler på vissa prylar: Exempel Jag tittade på en cykel MTB som jag ville ha för träning, och hos lokala cyckelhandlaren kostade den 14995, jag köpte exakt samma cyckel i Tyskland för 9600, och Tyskarna har ju inte lägre löner eller sämre (snarare bättre), sociala förmåner än vi har i Sverige, momsen skiljer bara 6%! Det är något fel någonstans? Och det finns massor av fler exempel t.ex mat och kläder!
 9. Att den börjar bli inspelad, och har säkert 98% av speltiden kvar. Jag har själv en Delos!
×
×
 • Create New...