Jump to content

LISTEN TO MUSIC

Branschmedlem
 • Posts

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LISTEN TO MUSIC last won the day on October 5 2018

LISTEN TO MUSIC had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stenungsund

Recent Profile Visitors

4 826 profile views
 1. Så läckra bilder och så inspirerande text och av din upplevelse Apex! Leif vill ha en mer asketisk (korrekt) upplevelse och du önskar mer hjärta och smärta! När jag utvärderar din upplevelse i detta rum så får du Sonus Faber musikalitet och Marten upplösning och transparents i en och samma upplevelse. Jag kan då förstå att detta är system är helt unikt och levererar på en ny nivå! Detta visar Marten teamets öppenhet och din förmåga att utmana = Vilken sätter en ny högsta nivå och ger möjligheter till nya insikter! INSPIRERANDE!
 2. Med Frida och allt. Så spännande att höra dina upplevelser
 3. Sverige stolthet när det gäller High End högtalare. Ingen har lyckats så bra som Marten internationellt. Bara att lyfta på hatten och känna stolthet över Marten teamet och att dom sätter Sverige på världskartan! Tack!
 4. Yes Double A, är nog snart en hovleverantör. Hoppas prinsen gillar ljud i världsklass och vill ha svenskdesign när det blir som bäst! Detta system borde kunna utmana Marten? Kul att vi har dessa duktiga visionärer och utvecklare. Sveriges top of the line vad jag vet idag. Frisk vågat hälften vunnet Bra jobbat Anders!
 5. Tack Bebop! Hasse du är självklart välkommen att höra av dig så kan jag berätta vad jag testat och haft.
 6. Absolut, men det är lite mycket liggfåtölj över den. Men väldigt snygg. Jag har 2 stycken Eilersen Control som jag testade en gång i musikrummet men dom är lite för låga för aktiv lyssning. Även om det går att ställa in för olika lägen för rygg och ben. Control passar bättre i ett hemmabiorum. Jag använder den dagligen när jag tittar på tv eller läser, för det är en superskön och flexibel liggfåtölj. Mvh Claes
 7. Håller med dig att Norells Ari stol är helt super cool , mer avslappnad och en fantastisk design och hantverk. Tyvärr är Ari för låg för mig som hifi-stol. Men en av mina absoluta favoriter. Ligger i paritet med Hans Wegners Flagchair och Oxchair i kvalitet. Den är coolare och råare än Karin. Men Karin är ännu skönare sitta länge i för mig. Jag gillar Karin 73 framför allt för den är snyggare och exklusivare i sitt uttryck och mer tidlös. En snygg uppdatering helt enkelt enl. mig
 8. Sitter idag i en Jetson i mitt musikrum. Har använd Bruno Mathssons Eva som är något bättre med sin lägre rygg. Har även haft testat min Fritz Hansen Svanen som blir lite mer som en köksstol, men är perfekt i höjd och för bästa ljud men hård och stel, men man sitter rak ryggen. Ägget var för hög i rygg. Detta gäller även Lamino som är lite stelare och mer låst än Jetson i sin sittposition. Skulle gärna ha Karin, Eames, eller Oxchair i mitt musik rum men dessa är lite för låga i sin sitthöjd för mina Magnepan 20.7 eller om jag kanske är en lite för kort i rocken - beror på hur man vill se på detta 🤔 För mig är Karin den absolut skönaste stolen att sitta av dessa jag tagit upp. Karin är mjuk och generös och påminner om att sitta i en mjuk skön soffa.
 9. Kul att se fina bilder och spännande att läsa om det ljudliga resultat på dessa läckra produkter!
 10. Du gör din köttfärssås grymt god med en djup smak som jag har inspireras av när jag gör min bleka kopia av din rätt. Du bjuder alltid på ett gott rött vin som lyfter det hela till High End nivå 😋
 11. Härligt Daniel, ljudfint nu inför jul. Uppskattar att du delar med av dina tips med fina bilder och bra förklaringar.
 12. Här kommer mer test får många LP 😉 http://www.10audio.com/minus-k_ct-2.htm
 13. Spännande Double A. Ser fram emot följa denna tråd som Amatören bjuder oss på
×
×
 • Create New...