Jump to content

LISTEN TO MUSIC

Branschmedlem
 • Posts

  438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LISTEN TO MUSIC last won the day on October 5 2018

LISTEN TO MUSIC had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Stenungsund

Recent Profile Visitors

4 950 profile views
 1. Kan denna fungera? https://www.akkelisaudio.com/stromprodukter/natdelar/keces-p8-mono-linjar-natdel-med-ett-uttag.html
 2. Tack för besöket Per! Jättetrevlig och fantastiskt ljud du hade. Skulle kunna sitta en hel dag och kväll och spela musik! Eitan gillade ditt system mycket också! Kul att få träffa Mats T. Underbart att få dela intresset med likasinnade där musik och välljud betyder så mycket för vår livskvalité. Mvh Claes
 3. Rega P10 med Aphelion MC Pris 45,000 SEK. https://www.rega.co.uk/products/planar-10 Mvh Claes
 4. Shunyata Sigma NR - C19 längd 1.75 m pris 19000 krShunyata Sigma NR - C19 längd 2.0 m pris 19500 kr Mvh Claes
 5. Jag kanske skulle skrivit att jag håller med 100 % 🤔😊
 6. Håller med dig i mycket Apex! En ljudmässigt bra förstärkare är bra oavsett om det är rör, transistorer, hybrid eller klass D. Viktigaste är att matcha ihop ett system! Eitan har bara 22 watt 300 B men det låter underbart hos honom ändå på moderata volymer. Någon har flera hundra watt med enorma transformatorer och det låter fantastiskt. Matchning är A-O och även gå på sina egna ljudmässiga ideal. Om sedan man vill kunna spela riktigt högt och ha full dynamik så är effekt och strömstarka slutsteg viktigt om man har konventionella högtalare (ex. 83-92 dB) viktigt - annars får man köra hornsystem om man skall få dynamiken med effektsvagare förstärkare. Designen på delningsfilter ställer också krav på vilket val av förstärkare man bör välja. YG har nog marknadens absolut bästa och mest faslinjära delningsfilter, rena skolboken på filter design!
 7. Så snyggt det blev! Kommer låta fantastiskt! Grattis Daniel!
 8. Grattis Plind till huset och din fina mätning. Kommer nog bli grymt bra när du labbat lite med placering av högtalare och ev. placering av stol.
 9. Så läckra bilder och så inspirerande text och av din upplevelse Apex! Leif vill ha en mer asketisk (korrekt) upplevelse och du önskar mer hjärta och smärta! När jag utvärderar din upplevelse i detta rum så får du Sonus Faber musikalitet och Marten upplösning och transparents i en och samma upplevelse. Jag kan då förstå att detta är system är helt unikt och levererar på en ny nivå! Detta visar Marten teamets öppenhet och din förmåga att utmana = Vilken sätter en ny högsta nivå och ger möjligheter till nya insikter! INSPIRERANDE!
 10. Med Frida och allt. Så spännande att höra dina upplevelser
 11. Sverige stolthet när det gäller High End högtalare. Ingen har lyckats så bra som Marten internationellt. Bara att lyfta på hatten och känna stolthet över Marten teamet och att dom sätter Sverige på världskartan! Tack!
 12. Yes Double A, är nog snart en hovleverantör. Hoppas prinsen gillar ljud i världsklass och vill ha svenskdesign när det blir som bäst! Detta system borde kunna utmana Marten? Kul att vi har dessa duktiga visionärer och utvecklare. Sveriges top of the line vad jag vet idag. Frisk vågat hälften vunnet Bra jobbat Anders!
 13. Tack Bebop! Hasse du är självklart välkommen att höra av dig så kan jag berätta vad jag testat och haft.
×
×
 • Create New...