Jump to content

x2000

Medlem+
 • Posts

  293
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by x2000

 1. 1 hour ago, Apexorca said:

   

  Tack @calm

  Guldkula är en flirtig Champagne som läskar när man dricker den. Mycket bra att ha på ett mingel. Skulle tro att alla gillar den, både nybörjare och initierade. Får sådana vibbar när man pratar och frågar folk vad de tycker.

   

   

   

  Ja, jag rekommenderar en lyssning på dessa högtalare. 

   

   

  @figge: Bra ide. Jag har inte mycket Voodoomusik. Har du några favoriter?  :63: :cool:

   

   

   

   

 2. 1 hour ago, calm said:

  Det är väl kanske nionde gången jag är där och konstaterar att det blir dyrare och dyrare för varje gång, vad gäller mat och hotell i synnerhet. Det enda som egentligen fortfarande är hyfsat billigt är kläder. Vi brukar besöka outletvaruhuset Centry 21 vid World Trade Centre och Maycys och de är billigare än i Sverige, men även här minskar skillnaden. Växlingskursen på vanliga kreditkort ligger mellan 9.45 till > 10 kr. Minns när dollarn stod i 5-6 kronor, men det var länge sedan.

   

  Sedan har de utvecklat en drickskultur som jag tycker är osund. Genom att restauranger inte betala justa löner så anger de dricksförslag mellan 15-22% på notan och jag skulle vilja se den som blir bra behandlad som avstår från att betala dricks. Alla förväntar sig dricks och ger man inte får man ett mycket surt bemötande, det gäller  från taxi  till städerskan på hotellet. 

   

  Calm

   

  .

  Tack för informationen.

   

 3. Vill bara tipsa om detta verk, men det är kanske bara för oss redan trogna.

  Alla kanske inte behöver en hel CD med 20 olika tagningar av 'Like a Rolling Stone'?

  Lysande. Hur kunde låta så bra redan 1965?

  150924_boot12_cover_9.jpg

×
×
 • Create New...