darklord

Medlem
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About darklord

 • Birthday 1976-06-18

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Här kan ni följa oss, genom Sweetspot mässan från helgen. http://www.extremeshop.se/shop/?p=7867
 2. Fina bilder och trevlig tråd!
 3. darklord

  HEM 2019 Bilder

  Här finns bilder från samtliga rum på HEM 2019 mässan. Följ med oss runt bland utställarna. http://www.extremeshop.se/shop/?p=7444 Vad tycker ni om årets mässa?
 4. Här finns bilder från dagens utmärkta demo av nya DAC produkter från MSB. Ny bryggt kaffe och Leif från Morten på plats. Tack Leif & Markus på Perfect Sense. Länk: http://www.extremeshop.se/shop/?p=7104
 5. darklord

  Mässan Göteborg 2018

  Här finns fler bilder för de som är intresserade:Göteborg Hifi Show 2018Lördag: http://www.extremeshop.se/shop/?p=6587Söndag: http://www.extremeshop.se/shop/?p=6762 Genelec Road Show 2018: http://www.extremeshop.se/shop/?p=7019 Hifi Deluxe mässa i Göteborg 2018http://www.extremeshop.se/shop/?p=7004
 6. darklord

  The Show Must Go On... HEM 2018

  Snygga bilder
 7. darklord

  The Show Must Go On... HEM 2018

  Nu finns lite uppdaterade bilder och text att beskåda: http://www.extremeshop.se/shop/?page_id=2 Kul med allas kommentarer och det låter som överlag är alla nöjda med årets mässa!
 8. darklord

  The Show Must Go On... HEM 2018

  Tack för fina bilder P-pan och mycket trevligt att hänga och snacka lite under mässan Här kommer lite mer bilder för den som inte fått nog http://www.extremeshop.se/shop/?cat=87 Vore kul att höra lite upplevelser och intryck från mässan av er andra besökare. Enjoy!
 9. darklord

  High End München 2017

  Tack för fina bilder och bra reportage!
 10. darklord

  High End München 2017

  Tack för alla fina bilder och läsvärd text, känns mycket bra då vi blev kvar isverige!!
 11. darklord

  Kii Three event hos Perfect Sense

  En kollega med laddad kanon Hi-fi och hembio är min största passion, men tekniska prylar och foto är ju kul det med Det var mycket trevligt att träffas och vi får se till att träffas vidare! Roligt med lika sinnande. Tack för de fina orden om bilderna, tror säkert du fick några riktiga gobitar med din kanon med. Det är svårt med vinklar och ljus men helt avgörande för resultatet. Ett roligt och bra arrangerat event av Perfect Sense, ser fram emot fler. Mathias
 12. Event hos Perfect Sense - demo av Kii Three. Bilder och information från eventet: http://www.extremeshop.se/shop/?p=4486
 13. darklord

  Sweetspot i Jönköping 2017

  Du har helt rätt Taxmannen visst är det intressant hur avvägt de olika delarna är det enda som är upphängt här är fötterna som är av spikes modell. Du kommer få en mycket stabil och bra bas och vill du dämpa ytterligare är det nog dina produkter som behöver rätt fötter eller underlag för att inte skapa vibrationer i racket. Maila och fråga tillverkaren,, kanske har de mer information gällande detta. Tillverkaren heter: Aron Chibba och företaget Sea Sound Technology Kontakt Tel: 035-15 65 25 Mobile: 0723-28 65 94 .
 14. darklord

  Sweetspot i Jönköping 2017

  Beror så klart på vart fötterna sitter. Du kan välja att ha fler balkar för att lättare balansera din utrustning. Kontakta tillverkaren som säkert har en lösning på just ditt problem. De har byggt många prototyper för att säkra upp att den är flexibel och fungerar med det mesta.
 15. darklord

  Sweetspot i Jönköping 2017

  Pratade länge med utvecklaren och detta är högsta kvalitet och byggt för stridsvagnar Överdimension är bara förnamnet men något som tilltalar mig skarpt. Det kommer hålla för vad du ställer dit och det är anpassningsbart på höjden och bredden. Mycket trevlig tillverkare som brinner för sin produkt, hoppas den tar mark och ger de andra lite konkurrens.