Jump to content

Sanfrid

Medlem+
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sanfrid

  1. Meddelande borttaget
  2. Jag lägger ett bud när samlingen kommer ut på Bukowskis moderna! :-)
  3. Lite märkligt dock att ett så relativt stort märke inte har en återförsäljare i Sverige.
  4. Det stämmer, enligt deras hemsida ger dom 20 års garanti.
  5. Någon som har erfarenhet av Bryston? Hittade denna efter att ha surfar runt på ett amerikanskt forum. http://www.stereophile.com/solidpoweramps/108bry Skulle vara kul att testa med mina MBL 101e mk II.
  6. Äntligen en mässa med ett datum som passar min kalender!
  7. Häftig anläggning. Nu måste väl Obama plocka ihop något värre från det Amerikanska sortimentet.
  8. Smaken är som baken. Personligen tycker jag den var ful, men den låter säkert bra..:-)
  9. Är det äkta kolfiber i dessa "rack"?
  10. Ni testade inte att koppla bort supra strömlisten, i mitt system påverkade den ljudet negativt. För mig iaf en klart hörbar skillnad i dynamik utan supra listen. Jag hade en supra MD06. Edit. Sorry såg inte Calm´s fråga innan jag skrev min..
  11. Jag är ute efter en bra "box" med beatles, gärna på vinyl. Vad ska man köpa? Är det någon som har ett tips på något som finns att köpa, det verkar tyvärr som en hel del "boxar" är slut.
  12. Tyckte du inte att Sigges tidigare summering räcker!? Citat Sigge: Här är ett försök: Att lägga ut 100 000 -tals kronor är för det mesta givetvis helt meningslöst och bortkastade pengar. Ju mer jag lyssnar runt och jämför olika Hifi-produkter, ju mer inser jag vilken jäkla bluffmarknad det är. Att de flesta av oss betalar en hel del för design, kännsla, estetiska matchningar och givetvis lite också för att kunna skryta med för polarna..he..he.., det kan vi nog alla vara överrens om. VA !!?? 20 000:- för en signalkabel.....men då MÅSTE du fått ett etui i finaste ädelträ..he..he.. Tonarmar för 100 000:- hmm....he..he.. Jag är fullständigt övertygad om att det sitter en massa "förvirrade själar" i sina stugor med värstinganläggningar, med märkesnamn som Accuphase, krell, MBL osv som inte lagt ner speciellt mycket på lyssning och jämförelser utan BARA en massa pengar på värstingprylar med tron att då blir allt bra, bara prislappen är tillräckligt hög och det står ett fint märke på fronten.
  13. Herregud!! Vad är det vi ska bli avis på? Vad har du lyckats med?? VI sjunker lägre o lägre i eventuella kunder säger du, det var f*n det dummaste jag hört!!
  14. Vad är det du vill att jag ska förtydliga?
×
×
  • Create New...