mayro

Medlem+
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

About mayro

 • Birthday 1958-04-17

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Blekinge

Recent Profile Visitors

3 007 profile views
 1. Anders stöttade vår förening nollvision i vården på Facebook. Han kämpade mot sin egen missvård. Men stöttade ändå denna vårdkamp. Jag har aldrig gett upp denna kamp efter min fru Lena avled pga slarv tjänstefel mm som hon drabbades av. Och avled pga den 19 september 08,30 2010. Anders min vän. Jag lovar kämpa vidare och göra detta med även din missvård som bakgrund även om du inte själv nu kan kämpa.vila nu min vän. Vi har rykt ihop många ggr på forum. Men. Ändå träffats. Varit vänner. Du kom som en blixt då jag ringde dig i höstas. Förbannade skit att det skulle sluta så här. Min djupaste respekt har du Anders. Men. Vila nu. Jag vet vilken kamp du gått igenom.
 2. mayro

  10 år!

  Ja jisses. "Vad som händer" kommer ta tid att få klart. En hifi barndomsdröm håller på att byggas upp. Lite back to the start" av börja med "tungt ljud" :-). Så efter ett liv med olika hifi är man tillbaka där det började en gång då jag hörde ett par högtalare som satte spår. Jag gick i gymnasiet. Och va 16 bast. Är 56 nu. Och tack vare Mattias så fick jag chansen att ärva hans avlagda burkar då han skaffade större av samma märke. .ja. Inte förglömma Stefan gett mig saker som jag kunnat komma igång med. Sålt. Och hittat nytt osv osv osv. Så till slut spelade ett system här som funkar med bravur. Som sagt. Stefan och Mattias har funnits där och stöttat både som vänner och med grejor. Pengar vart det inte mycke av efter allt som varit. Sjukresor sjukvårdskampen mm mm. Men. Nu är man på banan igen. Och om nått år är väl systemet klart :-). Tack för välkomnandet vänner. :-)
 3. mayro

  10 år!

  Mindes inlogg uppgifter :-). Jo. Hifi livet har börjat återvända tack vare Stefan och Mattias som idogt pratat hifi under år som gått och aldrig gett upp "hoppet. Så. Nu börjar hifi byggandet igen :-). Fast denna gång på ett nytt spår. .
 4. mayro

  Missade cancern – 2 gånger

  Ni får gärna ge ett handtag via sprida länken till cancerfonden överallt där ni kan. Allt stöd jag kan få utanför riksdagen ger mig mer kraft inne i riksdagen vid mötet... Och det handlar om oss alla.. Så sprid överallt är ni snälla.. Dela på facebook till varenda vän ni har.. Bloggar mm mm mm.. Och sänd till varenda media mm ni kan finna en mailadress till.. Ja överallt.. Även dit där ni tror det inget gör...Sprid även inom detta forum samt alla andra forum ni är med på... Många bor så till att man kan ta nån timme fritt och ta sig in denna enda dag någonsin för visa politikerna ATT folk vill se förändring nu.. Det finns en dam som är drabbad av åldersdiskriminering såsom cancerpatient ,76 år gamal som åker ca 60 mil tåg för delta denna halvtimme trekvart det handlar om... Hon har jobbat sitt liv i Sjukvården. Som nu visar henne ryggen pga ålder..Hon vet hur viktigt detta är. Folk dör.. Pga att ingen gör ett smack åt saker man vetat om i årtionden.. och får rapporter om ideligen och ideligen i sådan mångd så nu läser folk om fallen kort och bläddrar vidare därför det är så vanligt så folk har blivit avtrubbade.... Men den dagen ens barn fru make anhöriga vän / vänner sitter där med cancer som kunde stoppats i tid och fel har begåtts så vaknar man till.. Och då upptäcker man att Socialstyrelsen skiter i ens anmälan och bara lägger ner.. Och man själv är så slut så man orkar inte ta striden och gå golgatan det innebär att dra igång med full kraft. Jag har många som kontaktat mig och berättat sina historier.. Där är barn mammor pappor sabosar fruar mm mm.. Missvårdade på många olika sätt. Och även på samma sätt. Och dom alla har en gemensam nämnare. Dom drabbade orkar ej driva då det är enormt plågsamt att gå igenom cancer som drabbad eller anhörig.. Har man ändå orkat anmäla så finns en gemensam nämnare direkt. Socialstyrelsen lägger ner.. Där faller sedan då resterande bort och orkar inte driva vidare... Detta får bara inte fortsätta helt enkelt.. Så vänner. Ge mig ett handtag via sprida budskapet så jag får rejält med stöd där vid riksdagen.. Jag vill alla skall veta att jag gör inte detta för jag skall få något. För det får jag inte..Utan jag gör det för oss alla i Sverige oavsett vart vi bor... Er och mig med våra respektive familjer som ännu ej är drabbade... Detta så fler inte behöver sitta med tårar rinnande av smärta..Eller ha en stol tom där en kär anhörig brukat sitta på julafton... kanske sitt barn fru osv.. Så snälla . Sprid max den stund som är kvar tills tordag.. Så skall jag som jag lovat göra mitt bästa att förvalta stödet så gott jag bara kan.. Det kommer kändifs också. "Vimmelmamman" Lotta Gray. Vancerfonden och fler som ej står på ställen man kan läsa på lista.. http://www.facebook.com/#!/cancerfonden
 5. mayro

  Missade cancern – 2 gånger

  Hej. Jag har ej sett att ni skrivit era ord här till stöd föränn nu.. Så jag ber om ursäkt för jag inte tidigare kommit in och tackat för er omtanke.. Och som alla vet här så driver jag detta hårt att Socialstyrelsen skall granskas ihop med sjukvården. Denna myndighet gör helt enkelt inte sitt jobb. Och är därmed huvudansvariga för att sjukvården får se ut som den gör i Sverige idag.. I sändningen jag bifogar som länk hör ni vad som sker i December.. Och jag ger mig inte... Garanterat aldrig... Något skall ske akut. Sjukvården har ihop med tillsynsmyndigheten sådana problem så det handlar om en haverikomision bara runt min frus missvård.. Då kan man nog förstå vad hela granskningen dessa två instutitioner skall innebära.. Hur som helst. Jag skall fortsätta tills jag är klar. och jag hoppas att detta leder till att flera kan sedan få sitta med sina nära och kära och skratta i stället för gråta och sakna i frustration över att missvård sker som man inte ens får rättelse på i efterskott. Därför fallet läggs ner av en myndighet som inte ens bryr sig före media slår på lamporna på denna ynkedom till myndighet.. http://svtplay.se/v/2238980/sydnytt/torbjo...par_for_sin_fru
 6. mayro

  Stockholms High End 2010

  Eliot i full färd med fota är en klar attraktion det meee ju.. Synd vi inte såg´s där i Sthlm Calle.. Hade varit skoj. Det var ju ett tag sedan ... Patrikcaesar. Tog ju en liten snabbshotbild av den vackra högtalaren. Så folk som inte sett högtalarna i verkligheten kan se den makalösa färgen som skiftar i lacken vid olika ljus... Helt sanslöst vacker är den..
 7. mayro

  Stockholms High End 2010

  Eliot.. Jag fich dig nog på bild jag mee... Och tack för din glada stil patrikcaesar. Sådan entusiasm som du visar under din demo är gooo att få dela med hifivänner!! Att du dessutom spelade riktigt fint ljud var heller ingen nackdel.. Mvh Tobbe.
 8. mayro

  Call Me Up In Dreamland

  Jag hänger också här o läser och tittar på bilder Timbre.. Hade tyvärr inte råd med resa själv och beskåda samt höra Drömmen spela med Mårtens nya (snygga) burkar.. Mvh Tobbe.
 9. mayro

  Tips på vinylspelare

  Låter bra det Timbre.. Glad påsk på er alla här... Mvh Tobbe.
 10. mayro

  Tips på vinylspelare

  Här kan du kolla i länken nedan. I tråden finns en vit spelare fotad jag tycker verkar vettig..Snygg samt solid.... Samt hyfsat i dessa nivåer bra pris också.. tror den går att växa med länge..Utsäkta jag länkar till annat forum. Men blir lite enklare det än öppna upp bilderna och länka in nya.. Dessutom så kanske det är skoj att se ett nytt märke. Så länkar därför..... http://sweetspotforum.forum24.se/sweetspot...-about1140.html Sedan får man inte glömma Bosse Hanssons Conituoe spelare som är riktigt riktigt bra spelare. Samt kostar inte i närheten av vad dom presterar enligt min blygsamma erfarenhet i ämnet vinylspelare...
 11. Kent-n.. Jag skrev svar på topic riktat till topicskaparen sebastian .... Inget annat.
 12. mayro

  Squeezebox Showdown -08

  Trevlig informativ läsning detta...
 13. Jag är bestämt säker på att Ingvar Öhman är en klart seriös handlare samt konstruktör, långt över ens det som kan begäras .. Och jag tror inte att man behöver ha massor val för att avgöra om det man hör låter gott eller inte ifrån en enskild burk... Och att ingvars grejor han bygger är "bra grejor" tror jag inte heller man behöver tvivla på.... Därvid finns det massor med trovärdiga ägare samt åtskilliga opartiska lyssnare inklusive jag själv som är i stort sett 100% eniga.. Det är "good Stuf" man får för sina kronor då man handlar Inoburkar... Jag tycker/tror nog att du Sebastian kan med trygghet handla dig ett par Ino Pi60s utan att sedan fundera över om du gjort ett bra val... Det jag hört av Ino´s produkter med vad jag anser medioker elektronik säger mig att det är rasande bra grejor utan tvekan... Och som sagt. Detta redan med klart låg nivå på kringutrustning.. Och med bra grejor runt om.. Ja Hehe...Inte blir det sämmre i alla fall.. Och att Ingvar skulle vara på något sätt i världen mindre seriös i sin yrkesroll än någon annan är rent en omöjlig tanke för mig att tänka.... Detta trotts vi som personer har väldigt svårt för varandra ibland... Som konstruktör och i sin rena yrkesroll klassar jag Ingvar som en ren toppmarkering av seriositet.. Och han har då min fulla respekt i sin yrkesroll utan tvekan... Och tryggare investering ifråga om reservdelar mm kan man nog inte finna knappt ens en handfull tillverkare att ha vilket gör andrahandsvärdet extremt gott... Att ha service på saker tillverkade för så länge sedan så många inte ens av dagens användare var födda är respekt... Så handla dig du ett set Inosar och ha riktigt kul med din hifi Sebastian... Du gör i alla fall solklart ingen sämmre affär än någon annan.. Och som sagt.. Tar man in andrahandsvärdet så finns troligen inget märke som är ekonomiskt tryggare i Sverige (kanske i världen till o med?) att handla... Det är synnerligen seriöst anser jag och ger i alla lägen mig stor respekt för produkten. Mvh Mayro.
 14. mayro

  Martin Logan

  Placeringen har väl egentligen bara en ibland lite knepighet att övervinna. Det är att inte trycka upp panelerna in i hörn eller mot bakvägg för mycket..Sådant gillar inte dipoler generellt sett.. Så inte heller martin Logan därmed.. Utan noga utprovad plats är viktig som attan där dom kommer exakt rätt på sin bästa plats där allt sammanfaller till goljud..Så jobba med flytta runt och prova bästa plats från hörn och bakvägg där du får det du gillar som bäst.. Men detta torde med din sunda syn på hifi att det är hifi först och möblering sedan som gäller..Så då kan det inte bli nåt problem för dig.... Lycka till.
 15. mayro

  Stockholms Musikmecka

  Ursäkta min nerkortade quote calm.. Men jag var tvungen att berätta att om man går från St Eriksplan på vänster sida över bron mot Kungsholmen så låg där en skivaffär då jag var liten.. Där fick jag min absolut första Vinylskiva i mitt liv.. "A hard day´s night! med The Beatles... Det är runt 42 år sedan det .Och jag minns än idag min glädje över denna skiva....