Jump to content

Zalve

Branschmedlem
 • Content Count

  569
 • Joined

 • Last visited

 1. Var anmäler man sitt intresse för närvaro, nu när man finns i omgivningarna ?!
 2. Jag hade nog valt att köra med öppen dörr. Resonansen är mindre, samt att "efterklangen" ser jämnare ut
 3. Instämmer! Thiel lät bra när jag var därinne,,, Spelades iofs lugn och lite lättare musik,, All kredits till demaren, som hade en behaglig volym. Inte så många störande rum intill kanske ?! Dörren var lite öppen när jag var där, så å gick det lätt att slinka in,,, Och jag lämnade den likadant
 4. Tråkigt Göran. Jag har tyvärr ingen information om detta.
 5. XTZ har fått en möjlighet att spela i ett större rum och passar då på att spela Divine 100.49 Vi finns i Rum 21b - "Trärummet en halvtrappa upp" Till detta så köra vi med beprövade saker. Förstärkare Class A100 D3 (agerar försteg) Class AP100 (Slutsteg) CD-Spelare CD-100 samt ett gäng kablar av bra kvalite.
 6. Lalah Hathaway var en klart trevlig bekantskap. Satt just och letade efter lite fräch soul för att lätta upp dagen lite, och så kommer detta... TACK Mr T!
 7. Zalve

  YOSO

  klart intressant!
 8. Njea,, Det tror jag inte,,, Hon har ingen kamera nu och uppsKattade när hon fick sin förra i present. Glitter får hon ändå, så det blir nog bra.
 9. Fingrade på en Canon G11 i helgen. En polare till mig som tidigare har haft ett gäng olika D-SLR (Från Canon) Den verkade trevlig. Fungerade klockrent med EX blixt till,,, Nästan så man skulle ha en som reservkamera. Kanske frun skulle få en i födelsedagspresent.
 10. Inte liknande ? Vilken teknik använder då Lyngdorf och Copland ? Jo, jag vet att Dynaudio inte använder sig av mer än singlewire kontakter (iaf de modeller som jag har sett) Finns väl andra PRO modeller som man skulle kunna koppla in mellan för och slutsteg tex,
 11. Jag kör med liknande system, fast av annat märke Då endast till basarna. Personligen tycker jag att det fungerar riktigt bra.
 12. :icon_smile: :icon_smile_big: Me like!
 13. För de allra flesta skulle nog det vara andra bilden
 14. Vilken grej!!! Dock dagen innan mässan i München, så det blir nog tight
 15. Jag hoppades i 2minuter och 50 sekunder att låter skulle sätta igång, men insåg att det inte skulle hända. Tyvärr ett jippo från Björkmans sida. PoS förtjänade något mera.
×
×
 • Create New...