Jump to content

Little Esther-fan

Medlem
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Jag är alltid nyfiken på om apparaterna i ljudsystemet är korrekt anslutna till nätet och rätt ihopkopplade med varandra. Jag har inte några nätfilter för elförsörjningen, utan tycker att man kommer väldigt långt med att bara säkerställa så att stickpropparna sitter rättvända i eluttagen. Sedan har jag koll på att signalkablar och högtalarkablar är godtagbara, dvs att dimensionerna är bra och kontakterna är rena. Skivspelaren måste ju också vara justerad för att nålen ska spåra optimalt, det är en viktig sak! Sedan placerar jag högtalarna där de kan stå tillräckligt fria, utan att man riskerar att springa på dem. Och så är bara att spela av hjärtans lust. Jag rör mig gärna fritt i lägenheten när jag lyssnar på musik. Ofta sjunger jag med och rör mig till musiken.
  2. Jag har hört en Pioneer PL-51A direktdriven skivspelare med en audio-technica AT 440ML OCC moving magnet pickup. Det är en, i mitt tycke, oerhört bra spelare. Pickupen kommer till sin rätt, med bra släpp, påtaglig kropp och klockrena toner. Skivspelaren förstärker kroppsinformationen med ett tajt driv. Är det någon här som har en dylik till salu?
  3. Hej! Jag blir nyfiken på direktdrivna skivspelare, när jag läser denna tråd. Är det någon som vet något om Denon DP-900M? http://www.audiodelta.it/scheda_new.php?idprod=109 Går det att köpa den i Sverige, eller är man hänvisad att köpa från, ex.v: Italien? :cool:
×
×
  • Create New...