Jump to content

conan

Medlem+
 • Posts

  3 460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

conan last won the day on January 23

conan had the most liked content!

Recent Profile Visitors

9 842 profile views
 1. Seriöst med så pass hög vikt. Jag gillar tunga grejer inom hifi. Det låter besvärligt med justering i våg? Vissa plattor har en liten skevhet i sig och jag märker att det blir lite bättre om man justerar i våg för varje skiva. Det säger kanske mer om min buckliga skivor än om nåt annat ..
 2. Det är underskattat och inte rumsrent i hifikretsar att uttala de fyra bokstäverna. Men det är konstruktionen som är grejen, inte vem som råkat komma på den av helt andra skäl.
 3. Hur är SMEs upphängning? Jag har haft dåliga erfarenheter av massivt trä direkt under skivspelare, men det behöver ju inte bli problem i varje system förstås. Kan vara värt att undersöka alternativ som bikakepapp för att jämföra med ett resonansfritt material.
 4. Kanske går det att frikoppla trafon från chassiet med mjukare gummibussningar.
 5. TD och Raum. Passar fint när solen gått ner.
 6. Eilen Jewell med Queen of the minor key. Kan inte bli bättre om man gillar genren.
 7. Snyggt! En sak bara .. med bakplan är det lätt hänt att man sätter jord i ena änden av stiftlisterna och signal i den andra. Det är inge bra. Man behöver lägga in signaljordar och spänningsjordar nära sina respektive signal och matningar. Balanserade signaler är att föredra om det är låga signalnivåer.
 8. Det går ju att testa med 600 och se om det blir skillnad. Kanske nåt galet i simuleringen.
 9. Denna kväll spelas bara den här plattan. Eilen Jewell med Sundown over ghost town. Går inte att låta bli den. Jerry Miller på sin Gretsch ger mersmak. Alt country noir.
 10. Kanske lasta med nåt mindre, 600 ohm kanske.
 11. Är inte de där senseledningarna i vägen och kompenserar när du försöker mäta?
 12. Om inte hemleverans funkar så är Instabox ganska bra. Vi har den i en lokal obemannad matbutik som har nästan öppet dygnet runt. Har funkat fint. Annars är det oftast smidigt när de ger alternativ att lägga i lådan eller vid dörren.
 13. Kanske något med modellen eller kopplingen som ger så hög utgångsimpedans ... borde i princip bli parallellkopplad 50 ohm och 22k. Ideal OP har ju 0 ohm.
 14. Vad hade man förr i kabelväg att välja på? Fanns det alternativ som var 1000ggr dyrare än de normala kablarna?
×
×
 • Create New...