Jump to content

David_33rpm

Medlem
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by David_33rpm

 1. Auralic Aries Femto med den externa biffiga nätdelen säljes. Aries Femto är en streaming-brygga som kan anslutas till nätverket trådlöst eller med kabel. Fjärrkontroll och manual följer med. Hämtas i Falun eller skickas på köparens bekostnad och risk. Pris: 6900:- 07noll - fyrtiofyra 83 noll 96
 2. Makalös service av alla inblandade. Var det helt kostnadsfritt för dig, utanför garantitiden också?
 3. Din nya svarv är verkligen läcker, men käpphästen som alltid står längst upp till vänster går inte heller av för hackor. Den spelade min nypress från det stora landet en bit öster ut ( ) så bra den troligtvis kan låta.
 4. Hehe, nu har jag dålig koll på priserna men jag lyssnar nog inte så mycket genom Bremen-äggen eller Hifiman-hörlurarna för att göra det prisvärt, mest genom några vedervärdiga Jays f-Five eller en blåtandshögtalare på kontoret. Jag får helt enkelt försöka spela mer vinyl!
 5. Riktigt trist att bli av med sin husgud på den enda streamingtjänst jag betalar för. Gällande vaccin, covid och restriktioner är det ofta genom media man får informationen/kunskapen(?) och dessa har alltid en egen agenda, politisk inriktning osv. Jag har tagit tre doser från Moderna utan att egentligen ifrågasätta ett dugg. Vad passar bättre då än att spela Sheep med Pink Floyd.
 6. Jag köpte Dylan, Vreeswijk, CSN, Crosby, Mountain, Jennifer Warnes, Cohen, Blind Faith, Rolling Stones, Fleetwood Mac, Patti Smith och Free!
 7. All plast som används är troligtvis extruderad. För att få en skummad isolering eller mantel kan man blanda 1% av en produkt som heter Expancel som gör att t.ex PE-plasten sväller och får en mer stötdämpande egenskap.
 8. Nog har det gett resultat. Jag kan springa längre turer, pulsen är lägre vid samma eller högre hastighet och midjemåttet har minskat.
 9. Jag upplever att det är svårare att gå ner i vikt ju äldre man blir. Jag har löptränat 3-4 gånger i veckan utan att ha gått ner ett enda kilo.
 10. Läste i manualen för Image 10 att dom rekommenderar stativ i form av högtalare från Wilson!
 11. Slänger iväg en gissning på Magnus Carlson. Jill's Veranda i Nashville och Så Mycket Bättre.
 12. Alldeles riktigt Micke! Gratulerar!
 13. Jag har aldrig svarat rätt, det gjorde jag kanske inte nu heller då jag inte nämnde någon medlem ur bandet. Rätta mig om jag har fel gällande ledtrådarna, om hur det ska gå till. En av mina absoluta favoriter att lyssna till. 1. En "orkester" utan uttalad lead singer, medlemmarna behärskade ett tjugotal instrument ihop.
 14. Jag själv hade valt Intel då dom varit bra så himla länge, senast jag valde en AMD före Intel var 2005. Oavsett vad du väljer så kommer det fungera bra. Hitta det moderkort som du tycker passar bra sen får man ta kompatibel processor. Lycka till.
 15. Just dom punkterna är det samma men Hifimagasinet hade betydligt mer annonser per dag. Antar att man även nådde ut till flera köpare också. Hifitorget fick ett uppsving gällande annonser per dag efter att Hifimagasinet lagt ner.
 16. Det har stått så ett tag nu. Håller med om det du skriver, saknar hifimagasinet. <3
 17. Jag fick 3G2,5 dragen från Klangmodul till Xindak "audiofil-uttag" till TV-rummet på övervåningen. Dom drog den kabeln jag fick tag i för tillfället, antingen EQLQ eller EXLQ. Enda skillnaden mellan dom två är valet av isoleringsmaterial där X står för PEX-isolering. www.mychifi.se har två alternativ till matning av stereon. 135:-/m - https://www.mychifi.se/taga-etpc-stromkabel-losmeter 229:-/m - https://www.mychifi.se/taga-tpc-stromkabel-losmeter Verkar som om man får 10% rabatt också vid köp över ett visst belopp, om nu priset har någon betydelse för dig.
 18. Det är riskfritt, är så gott som barskrapad mitt upp i garagebygge! Men intressant oavsett då enbart signalkablarna från Holographic Audio är en genomtänkt inhandling. Resterande ramlade över mig av ren slump!
 19. Det skulle vara intressant att höra resultatet av en hel uppsättning kablar och strömhantering i synergi. Min anläggning kostar som dom flesta av dom aktiva medlemmarna på Euphonia lägger på en enskild apparat så resultatet kanske uteblir. Som det är nu är det en salig blandning mellan Tellurium Q, Holographic Audio, Xindak och ölflex.
 20. Utmärkt test Peo, inte en tanke som slagit mig alls gällande val av vattnet till skivtvätten. Tack för att du delar med dig! <3
 21. Den står som Törnrosa och Barbie i rymden-uppspelare. Är den en chansning så kanske vi ska låta bli! Kul att du fick igång D-H's MSB.
 22. Jag har en BDP-93, finns det någon kul övning att göra med den för att höja prestandan? :-D
×
×
 • Create New...