Jump to content

David_33rpm

Medlem
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

David_33rpm last won the day on June 2 2019

David_33rpm had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1 998 profile views
 1. Ja, alltså EX1,5 (om den nu finns att köpa löst) är enbart isolerad ledare, är fritt valt för kabelsnickaren att tvinna, fläta eller göra på annat sätt för att komma fram till hur man vill ha sin strömkabel uppbyggd. Vill man ha grövre finns 2,5, 4, 6 och 10 som standard.
 2. Är det tänkt att använda tre koaxialkablar för att få ihop en komplett strömkabel?
 3. När det gäller val av metall och utformning i ledaren, är det koppar och solid sådan som är i alla dina konstruktioner? Läser man om Pangea så köper dom koppar från Cardas som Cardas tillverkar själv, alternativt legotillverad. Hur skulle en kabel mäta och ljuda om det var en klassisk installationskabel som du bygger kabeln på? T.ex. en EX1,5 (solid koppar på 1,5mm2 tvärsnitt med XLPE-isolering).
 4. Mäter du isoleringskvaliten elektriskt eller skär du en bit plast och analyserar?
 5. Hur menar du att den är komplex att bygga? Att göra den förtennade koppar ledare (eller silver), lägga på isolering eller att göra kopparflätan? För inte handbygger man en koaxialkabel?
 6. Är det en koaxialkabel med folie och fläta? Menar du att man tvinnar tre likadana till en kabel för att använda som strömkabel?
 7. Okej, jag förstår. Maskiner inom vilken industri som helst är dyrbart att äga. Om volymen ökar kanske all kabel går att lego-tillverka eller är konstruktionen sådan att maskiner ej kan utföra vissa moment? Om du tvinnar eller flätar för hand, hur säkerställer du att stigningen är likadan över hela kabeln? (Detta är inget förhör, är bara nyfiken)
 8. Är PP-plasten extruderad på kabelkroppen som innehåller ledarna eller är kabelkroppen inskjuten i en slang?
 9. Samma som förut, bandnamn och albumtitel. Från förr i tiden Nordiskt
 10. Det bör kunna vara tindersticks - the waiting room Hade en LP med dom som hette Donkeys 92 - 97
 11. Bra jobbat @AlfaGTV visst är det Big Thief debut från 2016. Indie-rock med en färgstark sångerska som heter Adrianne Lenker. Med låtar som Masterpiece, Vegas, Paul och Animals. @P-pan ville inte ha poängen kändes det som.
 12. Nästa ledtråd har ju P-pan redan avslöjat. Debuterade som band 2016 och har med årets släpp kastat ur sig 5 album. Brooklyn N.Y Djur McCartney, Simon, Bure och Stanley spelandets Mecka
 13. Jag ska ge det ett försök, att först och främst få in en bild i inlägget. Har inte tillräckligt många inlägg för att kunna ladda upp på Euphonia, än. Ledtrådar: Ej laglydiga Mästerverk
×
×
 • Create New...