Jump to content

David_33rpm

Medlem
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

David_33rpm last won the day on June 2 2019

David_33rpm had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1 460 profile views
 1. Utmärkt test Peo, inte en tanke som slagit mig alls gällande val av vattnet till skivtvätten. Tack för att du delar med dig! <3
 2. Den står som Törnrosa och Barbie i rymden-uppspelare. Är den en chansning så kanske vi ska låta bli! Kul att du fick igång D-H's MSB.
 3. Jag har en BDP-93, finns det någon kul övning att göra med den för att höja prestandan? :-D
 4. Det är över samtal jag fått den informationen, Tror faktiskt att det var av Lars Karlsson (innotec = holographic audio). Ja precis, i åtanke att passa piP effektmässigt. Även Ingvar nämnde vid ett hembesök hos mig att amp 17 (ersatt av amp 16) var perfekt effektmässigt för piP. Det större slutsteget, om det var 200w i 8ohm som ännu inte är lanserat eller om det är amp 20 har pi60/pi60s att passa effektmässigt. Amp 27 som är utgånget har effekt som passar dom större topparna i28 och uppåt.
 5. Holographic Audio tillverkar t.ex ino cr80s aktivt delningsfilter åt ino audio. Demas på mässor ihop med högtalare från ino allt som oftast.
 6. Holographic Audio PRE TWO - 4995:- Holographic Audio Amp 16 - 5995:- Guru Q10 - 20990:- (nyligen prishöjd) eller ino audio piP / piPs - 8000+ (går att få i olika träslag och monterad eller i byggsats. Detta är nypris men går att få tag billigare begagnat. Holographic Audio lilla för och slutsteg är framtaget just för att passa ino piP.
 7. När man väljer SD-fötter till t.ex. högtalare tar man hänsyn ifall dom är tyngre fram eller bak. Det finns även modellspecifika förpackningar för alla högtalare från ino audio. Mina i32s har 5 urfrästa cirklar i foten där SD-fötter placeras. Nu vet jag inte om det ändrats då Winn har köpt Sonic Design. Borde gå att väga bänken på varje ben genom att använda personvågen på ett ben och sedan lägga några tidningar eller annat under dom andra tre benen sen kontakta återförsäljare.
 8. Det finns väl SD-fötter som tål högre vikter, kanske tom. det du efterfrågar.
 9. Arroganta säljare köper man bara en gång av. Riktigt trist historia det där! Hoppas han ändrar inställning.
 10. Jag har inte hunnit lyssna på just det albumet men låten Drive Home på plattan jag köpte av dig och även Pariah gillar jag men disco, nja! :-)
 11. SKIVAN HETER THE FUTURE BITES Får ont i öronen bara jag läser igenom låtlistan när allt är skrivet med Caps Lock aktiverat.
×
×
 • Create New...