Jump to content

David_33rpm

Medlem
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

David_33rpm last won the day on June 2 2019

David_33rpm had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1 643 profile views
 1. Makalös service av alla inblandade. Var det helt kostnadsfritt för dig, utanför garantitiden också?
 2. Din nya svarv är verkligen läcker, men käpphästen som alltid står längst upp till vänster går inte heller av för hackor. Den spelade min nypress från det stora landet en bit öster ut ( ) så bra den troligtvis kan låta.
 3. Hehe, nu har jag dålig koll på priserna men jag lyssnar nog inte så mycket genom Bremen-äggen eller Hifiman-hörlurarna för att göra det prisvärt, mest genom några vedervärdiga Jays f-Five eller en blåtandshögtalare på kontoret. Jag får helt enkelt försöka spela mer vinyl!
 4. Riktigt trist att bli av med sin husgud på den enda streamingtjänst jag betalar för. Gällande vaccin, covid och restriktioner är det ofta genom media man får informationen/kunskapen(?) och dessa har alltid en egen agenda, politisk inriktning osv. Jag har tagit tre doser från Moderna utan att egentligen ifrågasätta ett dugg. Vad passar bättre då än att spela Sheep med Pink Floyd.
 5. Jag köpte Dylan, Vreeswijk, CSN, Crosby, Mountain, Jennifer Warnes, Cohen, Blind Faith, Rolling Stones, Fleetwood Mac, Patti Smith och Free!
 6. All plast som används är troligtvis extruderad. För att få en skummad isolering eller mantel kan man blanda 1% av en produkt som heter Expancel som gör att t.ex PE-plasten sväller och får en mer stötdämpande egenskap.
 7. Nog har det gett resultat. Jag kan springa längre turer, pulsen är lägre vid samma eller högre hastighet och midjemåttet har minskat.
 8. Jag upplever att det är svårare att gå ner i vikt ju äldre man blir. Jag har löptränat 3-4 gånger i veckan utan att ha gått ner ett enda kilo.
 9. Läste i manualen för Image 10 att dom rekommenderar stativ i form av högtalare från Wilson!
 10. Slänger iväg en gissning på Magnus Carlson. Jill's Veranda i Nashville och Så Mycket Bättre.
 11. Alldeles riktigt Micke! Gratulerar!
 12. Jag har aldrig svarat rätt, det gjorde jag kanske inte nu heller då jag inte nämnde någon medlem ur bandet. Rätta mig om jag har fel gällande ledtrådarna, om hur det ska gå till. En av mina absoluta favoriter att lyssna till. 1. En "orkester" utan uttalad lead singer, medlemmarna behärskade ett tjugotal instrument ihop.
×
×
 • Create New...