Jump to content

Terminator

Medlem+
 • Posts

  665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Terminator

 1. Är inte 100% säker men känns det inte som att den här tråden tidvis är farligt nära en politiktråd?
 2. Det funkar perfekt för mig och jag älskar att jag äntligen kan sitta på jobbet och lyssna med mobilen och ha med mig historik etc hem igen. Gränssnittet är snyggt, intuitivt och enkelt att använda. Får ”gamla” Roon, som jag använder hemma, att se gammalt ut. Väntar på harmonisering av gränssnitt, färger och layout.
 3. Jag är ingen expert på Billy Joel men gillar melodierna och hur bra han sjunger. Njutbart.
 4. Jag har inte så bra koll på Boston men den här låten är (förstås) en favorit. Får dock erkänna att jag alltid trott att det var en 80-talslåt
 5. Lite ojämn låtkatalog men guldkornen är snarare diamanter och ofta bärs de fram av Brandi Carliles röst och så även här. Underbart.
 6. Fyller på med mina favoriter och en av deras inspelningar på Chesky Records. Fantastiskt drag under galoscherna i denna a capella-version av en U2-låt. Jag gillar även inspelningen som jag på ett bra sätt tycker fångar hur (jag vill tro) gruppen står uppställd när de sjunger. Finns även ett album där de sjungit in Beatles från vilket jag alltid brukar spela With a little help from my friends när jag gjort någon ändring i anläggningen.
 7. Jag har inte fallit pladask för First Aid Kit men tycker att de gjort en del bra låtar och svag för stämsång som jag är så blir detta en höjdare. Lyssnat på låten en hel del tidigare med dess upphovsman, Don Henley/The Eagles, men kom på mig själv med att jag nu verkligen lyssnade på texten och reflekterade över den på ett helt annat sätt.
 8. Trist att det inte gick vägen den här gången men ändå inspirerande att se ett sånt här försök! Får jag fråga varför du valde 3D-printning i första läget; billigare än motsvarande konstruktion i annat material? Mer stabilt? Går det att göra en form som inte går att få till med konventionella material?
 9. Kul med fler som gillar hans soloalster!
 10. Tack för ett trevligt hemma hos-reportage med något som ser extremt kompromisslöst ut. Vad är det som står på golvet till höger och vänster om lyssningspositionen men till synes vinklade och riktade mot högtalarna?
 11. Himla snygg och sober uppställning! Grattis!
 12. Kan bara instämma i lovorden, väldigt kul läsning och många bra bilder.
 13. Vilken funktionalitet är det du eftersöker? Använder du slutstegen även utan att ha igång försteget?
 14. Är ju inte helt tydligt vem som de facto är avsändaren men är ändå ganska uppenbart att det är Magico själva. Känns som att Mono and Stereo glömt att uppge det i början av artikeln.
 15. Jag tycker det är svårt, har ibland kollat lite på vädertåliga passiva högtalare men för mig blir det snabbt för dyrt om det t ex ska stå B&W på dem. Kanske bättre att bara nöja sig med en hyfsad blåtandshögtalare som man dessutom kan flytta mellan uteplatserna (om man har flera).
 16. Jag har inte läst allt men tog mig igenom inledning och beskrivning samt åtminstone hälften av kablarna och slutsatsen. Finns det något att läsa om hur blindtestet gick till? Var det att de inte visste vad de lyssnade på och skrev ned vad se hörde? Jag har inte kompetens för att ta till mig allt det tekniska men uppskattar att läsa såna här tester. @Akkelis Audio - tack för länken!
 17. Bowers & Wilkins gjorde ju en liknade manöver när de höjde nya D4-serien och det bara några månader efter release. Är bolagen verkligen så cyniska? Jag kanske är naiv och blåögd men vill gärna tro att det snarare ligger dålig lönsamhet bakom och att man gör ett försök att förbättra den genom en rejäl prishöjning då man inte ser kostnadssänkningar som en väg framåt. (OBS! Jag har ingen insyn alls i dCS lönsamhet).
 18. Öppnade denna för några veckor sedan med hjälp av Coravin men valde en annan Chablis med mer ek den gången (passade bättre till den feta såsen och fisken). Idag så gick den väldigt bra till hummer och havskräftor. Hög syra, torr, äpplen, våta stenar och ”mineralitet” (har svårt för det ordet men använder det ändå).
 19. Kul, kan tänka mig att det är en ganska maxad upplevelse. 🙂
 20. Dangerous är en, i mina öron, underskattad MJ-skiva och Black or White var den första skiva/singel jag köpte. 🙂
 21. När jag lyssnar på detta så inser jag hur mkt jag sörjer att jag aldrig såg Meat Loaf live. Läste under slutet av hans karriär om en spelning i, om jag inte missminner mig, Linköping där rösten tyvärr inte höll längre. Jag vet att hans musik är en vattendelare men jag bara älskar det bombastiska och maximala. Tycker att den här upptagningen bjuder på en fin livekänsla som anläggningen kan förmedla på ett bra sätt även om jag inser att jag behöver mer tryck i de lägre frekvenserna. En dag så…
 22. Jag väntar fortfarande på jazz i Mello men det låter som att det är vanligt förekommande 😬😁 (förlåt, kunde inte låta bli att ”sticka” tillbaka även om jag bara tittar/lyssnar för att göra det tillsammans med familjen)
 23. Man får ge Verity att de har en, iaf i mina ögon, helt egen design på sin elektronik. Uppfriskande. @Perfect sensefinns det ett förväntat pris ut till kund utan tilläggsmoduler?
 24. Inte fastnat för Cashs musik i övrigt men alla American I-V är riktigt starka album som har känslan av vemod och en man som ser tillbaka på ett långt liv, väl medveten om att livet är ändligt.
×
×
 • Create New...